| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nedonošeňátka

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 490] Názory 491500 z 12103  [Dalších 11603 >>]
Pája, A+A :o) 94544
14.6.2010 16:49:04
gratulace~;)tak se mějte doma všichni pohromadě pěkně~x~

jinak Andrejka krásně chodí,hlavně venku,tam chce jen chodit a sama,ruku nechce vůbec dát,přejít přes silnici je peklo~t~~t~.ale vytáčí pořád jednu nožičku do strany~:(,tak asi budeme muset na rhb fakt dříve..nevím,moc nedoufám v to,že se to srovná..vytáčela ji už když stála
.ganesha. 83982
14.6.2010 9:00:15
Katka: Gratuluju ~x~
katka +vaneska davidek+2 97720
13.6.2010 9:49:52
ahoj holky tak už mam dvojčatka doma už pekne baštej i jsou vice vzhuru tak mame radost dada je na to ted lepe krasne bašti a už mame 4130g a vaneska to je horši jedlik už od začatku tak ta ma o kilo mene ale stejne rostou před očima byly jsme u ušni a slyšime ted nas ješte čeka ta neurologie co nam povedi
llenicka 75289
9.6.2010 21:44:20
Hani koukala jsem na vaši kýličku. My jsme jí taky měli jako malý, možná trošku menší než vy. Pak se mu zcela ztratila a udělala zase nedávno, ale malinká. není ani vidět. Při bližším ohledání jí má tak tři milimetry. Podle mě to má z toho, jak pořád něco tahá a nedá si říci. Každou chvíli za mnou přitáhne balík plen , minule dokonce i balík z vodou. Ale děkuji za ukázku malého, byl a je nádhernej. Pa
llenicka 75289
9.6.2010 21:40:45
Nene. My jsme s Plzně. A tady chodí všechny nedonošeňátka na kontrolu k psychologovi ve dvou letech. Takže jsme se neobjednávali, dokonce nám poslali pozvánku sami. Já si myslím, že to není na škodu. Alspoň člověk ví, jak na tom je. Myslím, že před školní docházkou půjdem určitě na zkouknutí. Budeme mít klid.
Aja,Táďa a Kryštůfek 48842
9.6.2010 14:02:31
promin preklep na Matousek ale Matysek :)
9.6.2010 14:01:03
Ahoj Leni, ty jsi mela Matouska taky v olomouci? ted si to nevybavuju, protoze ja s malym u psycholozky v olmiku nebyla....jen na vlastni zadost v brne asi si tam zavolam at mam klid a asi se objednam i ja, at ho mam tuplovanej dik za odpoved :-)
llenicka 75289
9.6.2010 13:15:37
Ajo, v pátek jsme byli s Máťou u klinické psycholožky (v rámci dvouleté prohlídky), výsledky tedy ještě nemám, ale říkala, že věk se má korigovat do dvou, maximálně do tří let. Pak už prý né. Pak už se to bere jako problém dítěte a věk se nekoriguje. Řeč prý se má řešit až ve 4letech (ale to se vás netýká). A určitě by se měli všechny nedonošeňátka ukázat na vyšetření před školní docházkou, prý radči v pěti letech, kdyby byl nějaký problém, aby se to ještě před školou dalo dohnat. Ale podle mého názoru bude Táďa zvládat školu levou zadní a hotová z toho bude maximálně maminka:-))))))))) Jestli se bojíš, tak se objednejte na to vyšetření a budeš mít klid. Pa~x~
9.6.2010 10:09:24
Ahoj holky,chtela jsem se zeptat, vas co uz mate nedonosenatka starsi, kdy jste prestaly porovnavat jejich vyvoj, ja se tomu nejak porad nemuzu ubranit, Tadeasek je ukecany,zdravy kluk,ale stejne, vidim ze je spousta veci ktera mu strasne trva, at uz pochopit, tak zvladnout manualne, ve skolce si na nej nestezuji, ale je videt, ze mu delaji sem tam ulevy, dokrmuji ho, pomuzou mu s ponozkama, chytnou ho za ruku ze schodu atd....ja uz asi fakt pakatim, mrzi me ze nad tim porad premyslim a nejvic me mrzi to, ze nevim jak to budeme zvladat ve skole...nevim proc mam cerne myslenky, mozna jsem udelala chybu, ze kdyz mi bylo nabidnuto,abych navstivila psychologa (protoze pry mam s tim opravdu problem) tak jsem se na to vyprdla a ted se s tim zase placam a mam depku.... diky za odpovedi mejte se (aspon ze uz je venku krasne)
Hana, Pavlík8/04,Davídek3/07 54306
3.6.2010 16:51:27
Ileničko gratuluji k vyřazení. Ukážu ti naši kýlu. Pomocí kylního pásu jsme se jí zbavili.

[<<Předchozích 490] Názory 491500 z 12103  [Dalších 11603 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.