Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Senedra | 14756 |
|
|
3.6.2010 13:05:32
Moc gratuluju oslavenci. A také k vyřazení.
Malou pupeční kýlu měla Dita asi od 16 měsíců, zhojila se sama, ve čtyřech letech měla poslední kontrolu na chirurgii. Ditě se uši úspěšně hojí ( ale jinak je na poněkud na vynesení v zubech na mráz), Alice má od úterka nasazená ATB a vypadá to, že zabrala. Jen doktorka na ORL doporučuje po dohodě s pediatrem nasadit léky na posílení imunity. Já přežívám na kafi a hodně oslazeném čaji, ATB dostává Alice i v noci a většinou se probere a pak by se roztomilejší miminko, které si chce povídat a tahat nás za nos, těžko hledalo. Manžel většinou emigruje do obýváku a já mu připomínám, že za dezerci v boji se dřív trestalo kulou do hlavy ![]() |
| Pája, A+A :o) | 94544 |
|
|
3.6.2010 12:42:07
Ilenicko,super!!! to jsi ráda,že jste vyřazeni z evidence,viď
. tak to zvládněte na psychologii,možná bude lepší nálada a půjde to![]() |
| llenicka | 75289 |
|
|
3.6.2010 12:02:55
Ahojky. Tak máme za sebou dvouleťáckou prohlídku na neonatologii. Se závěrem - jsme od nich už vyřazeni, Matěj vše dohnal a už nás vydět nechtějí. Matěj má 94cm, 15,5kg. Jen máme malinkatou pupeční kýlu, a s tou pujdem až v pěti letech na chirurgii. Taky mě bylo řečeno, že nedonošeňátka pod 1500g mají brát vigantol přes zimu do 5 let. To jsem nevěděla, docela jsem to už druhým rokem flákala.
Horší to bude asi zítra, to jdeme k psychologovi. Po dnešní zkušenosti, kdy Matěj doktorce neřekl vůbec nic a dělal jako, že tam není. Tak jsem zvědavá jak dopadneme tam, ach jo. Anežce vše nejlepší!!!!!!!!!!!! |
| Aja,Táďa a Kryštůfek | 48842 |
|
|
3.6.2010 10:49:19
taktez s Tadulkou prejem Anezce vsechno nejlepsi
! Vazne uz je to rok? Ten zivot fakt bezi jak o zavod...tak to krasne oslavte papa |
| Hana, Pavlík8/04,Davídek3/07 | 54306 |
|
|
2.6.2010 17:03:59
Haničko, i my se přidáváme ke gratulantům. Anežce přejeme všechno nej. Hlavně zdravíčko.
![]() ![]() |
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
2.6.2010 13:19:16
NO to jsou skvělé zprávy při tomhle "bezvadném" počasí
|
| Pája, A+A :o) | 94544 |
|
|
2.6.2010 13:10:12
GRATULACE LETÍ I OD NÁS,HLAVNĚ TO ZDRAVÍČKO
![]() ![]() ![]() jinak Andrejka se docela hezky rozchodila,ale venku. tam jde a za ruku nechce,což jsem ráda. ušla skoro půl km ze školky domů a spadla asi jen 16x a nejvíce na jednom místě,kde to nebylo moc rovné a už fakt nemohla![]() ale doma zatím převládá lezení nebo její chůze po kolenou ,snad jí to chytne i doma chodit po nožičkách![]() v Podolí mi řekli,že až bude chodit tak dva měsíce,tak ji chtějí vidět. psycholožka naštěstí souhlasila,že také až pak. řekla jsem,že pokroky dělá,takže dobrý. tak teď už jen,aby chodila správně. jednu nožičku zatím docela vytáčí špičkou ven,ale to se myslím časem určitě srovná.přece jen je na začátku... |
| .ganesha. | 83982 |
|
|
2.6.2010 10:21:41
To to letí :)
Všechno NEJ NEJ NEJ ![]() |
| Danula83 | 46556 |
|
|
2.6.2010 10:12:34
Všechno nejlepší Anežce k narozeninám
![]() |
| Hanka+L+A+V | 28463 |
|
|
2.6.2010 9:28:22
Plíce teda máš pamatováka!!! Děkujeme moc za přáníčko, před rokem touto dobou jsem intenzivně rozdýchávala kontrakce
a ve 12:35 se Áňule narodila. To tak uteklo! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.