| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nedonošeňátka

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 12103  [Dalších 11583 >>]
Hadi a spol 40792
2.6.2010 7:26:36
Tak jestli si to dobře pamatuji, tak dnes slaví první narozeniny Anežka od Hanky a Lucinky :-) :-)

Tak všechno nejlepší :-)~x~
Pája, A+A :o) 94544
31.5.2010 12:58:55
NZUZO, gratulace, jste šikulky!!!!já jsem s naší mluvou zvědavá také. ale na ouškách jsme byli už po propuštění a půl roku potom,protože na jedno měli podezření,že neslyší,ale vyšlo to dobře. tak do tří let se snad rozmluvíme.
myslím,že až zvládne chození,pak to mluvení přijde. nějaké malé pokroky jsou,ale neřekne celé slovo,zkrátka něco z něj~;)

Senedro, tak ať už je dobře a nemoci se vám vyhnou obloukem!!!!~;((
Pája, A+A :o) 94544
31.5.2010 12:54:16
ahoj holky,
jdu se pochlubit s Andrejkou.
za 4týdny jí budou dva roky,tak tu chůzi do nich v pohodě zvládne~;).
doma sama udělala tak 8krůčků mezi námi,občas chtěla za ruku-což bychom neměli..ale..znáte to.
jinak mezi tím stále leze po kolenou~t~.zkusila jsem jí dát botky co jsme měli doma a nějak se jí to zalíbilo a v nich chodila lépe a více..tak jsme v sobotu koupili botičky a hned chtěla pořád chodit~t~. docela se rozchodila snažíme se ji nevodit. postavíme a pustíme a už jde kus sama. zatím je problém,že když spadne,neumí se zvednout,když nemá o co,ale snad se to naučí.
tak ještě týden tomu dám a vrhneme se do Podolí na kontrolu. je to šikulka~s~~x~. tak jsem ráda. bylo by dobré,kdyby se trochu do dovči za tři týdny vychodila,aby to tam nebylo tak náročné~t~~t~
Senedra 14756
31.5.2010 11:26:45
Plíce, skvělé, že se problémy doma řeší a vyřešily.

No, u nás zase marodka, v pátek prasklo Alici jedno ucho, v sobotu jel manžel s Ditou na pohotovost, té píchli pro jistotu obě a dneska na kontrole to dopadlo tak, že se Dita lepší, ale Alici má také obě píchlé a jestli jí do 24 hodin nepřestanou horečky, tak dostane ATB.
Holky byly asi měsíc zdravé.

Růstový hormon zatím Dita nedostává, zjistilo se, že její problémy se vzrůstem jsou chromozomálního původu. Takže se ještě nějak popereme s tímhle.

Snad bude léto klidnější, před chvílí jsem odvolala návštěvu u příbuzných, ke kterým jsme měli jet o víkendu a kteří ještě ani Alici neviděli - vždycky při dohodnutém setkání onemocněly naše nebo jejich děti.
Hadi a spol 40792
31.5.2010 9:57:23
Ahoj holky,

Nzuzo - teda to je super :-) :-) Naše Monča má 14kg a to jí je 3 a třičtvrtě :-) :-)

No jinak holky u nás se situace uklidňuje, hypotéka se snad vyřeší novou smlouvu o překlenovacím úvěru se stavebním spořením, finanční problém u nás doma vyřešil Michal prodejem zlata :-) Tchýně nějakým zázrakem přežila, sice je zlatím na ARO, ale mluví, je bez dialýzy, má dva vývody z břicha, zůstalo jí 70cm tenkého střeva, pro přežití je minimum 50cm.

Ještě že jsou ty naše děti zdravé
nzuza 84442
31.5.2010 8:42:10
Tak jsme byli na tříleté prohlídce, malýmu budou 3, ale až 5.7., a měl být až 26.8., tak jsme dopadli dost dobře, váha 15 kg, 95 cm, což docela dobře dohanal, když se narodil, tak měl 40 cm ve 33.tt, což je prý málo na tt, že měl mít 44, váhu měl krásnou 1950g, vojtili jsme 22 měsíců, motoriku, mluvení vše krásně dohnal a dr. říkala, že předehnal i tříleťáky, tak mi to udělalo radost, že se vám musím pochlubit a dodat naději, že i u Vás to bude určitě dobré, na podzim nás hnali na foniatrii, že málo a špatně mluví, že by po té sepsi mohl mít špatná ouška, před tím zase podezření na epi, to se také vyloučilo, takže super, ze všeho krásně vylízal, jen jako daň za to vše si vzaly zoubky, ty má špatné, štípou se mu i bez kazů, že po těch dávkách léků nejsou dobré no, ale druhé by mohly být zdravé, tak uvidíme. Jinak mi začíná zítra práce, to zas bude kolotoč, jdu o měsíc dřív, ale práce nepočká.
januska.1 87418
23.5.2010 15:58:05
lleničko,to je tedy kus chlapa!Teď jsem se koukala na naše míry,ve dvou letech záznam nemáme,ale ve třech letech měl 13700 a 96,5 cm.Takže to máte opravdu hodně.
V šesti letech má syn 21,5 kg a měří 120 cm:-)Je to takový páratko:-)
llenicka 75289
23.5.2010 14:38:40
Ahojky. Ještě se musím pochlubit, jak jsme dopadli s našima dvouleťáckýma prohlídkama. V pondělí jsme byli objednaný k psychologovi a na neonatologii, v úterý k naší doktorce na očkování. A co se při našem štěstí nestane. V pondělí ráno se probudíme a Matěj celý vařící, měl 38,5stup. Takže místo oblíkání Paralen a pak jsem vysela půl hodiny na telefonu, než se mě podařilo nás omluvit a přeobjednat na všechny prohlídky. Naštěstí teploty Máťovi trvali jen dva dny a nebyly nějak moc vysoké a 4den se osypal. Takže klasická 6.nemoc~l~ Včera už byl bez vyrážka a zase lítá jako ďas.

Terko trochu si mě zarazila s těmi váhami kluků, tak jsem hned ráno Matěje vyslíkla a převážila, abych si nevymýšlela a váha ukazala 15,4Kg. Matěj není tlustej, je velkej a osvalenej, jak říká naše doktorka, celý tatínek. Akorát, že vypadá pohledově tak na 3-4letý dítě. a nikomu nepřeji ty pohledy ostatních maminek, že ještě neumí mluvit atd. Těžko se vysvětluje, že mu budou teoretisky dva roky až v červenci. A že na své chování má ještě nárok. No jo když jsou mu všechny dvouleté dětičky minimálně o půl hlavy menší.

Nakonec k psychologovi jdeme začátkem červa, tak snad to dopadne dobře. Mějte se.
llenicka 75289
22.5.2010 22:32:23
Tedy Plíce. Tak u vás je to tedy něco!!!!!!
Hlavně vydrž~;(( Neboj vše se zase musí obrátit na lepší stranu. S tchýní je to hrozný, ale když holt člověk už nechce žít, tak je těžký něco uzdravovat. a domluvy jsou asi zbytečné. A penízky byly a zase budou, hlavně že máte dobrý kamarády, děti a manža jsou zdraví a snad nový člen do rodiny, váš všechny zase rozveselí. Tak držím palečky, ať už máte zase klidnější období~R^~R^~R^~R^~R^~x~
Hadi a spol 40792
22.5.2010 21:54:52
Ahoj holky,

tak byla jsem připravená na to, že to po smrti tchána bude náročné, ale je toho fakt moc :-(

Tchýně je na ARO, po dvou operacích, neprůchodné střevo, je v umělém spánku, napojená na umělou ledvinu :-( Prý je stabilizovaná, no jenže to může znamenat všechno možné
[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 12103  [Dalších 11583 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.