Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Aja,Táďa a Kryštůfek | 48842 |
|
|
22.5.2010 9:26:50
Teeda plice....,ale vy ten zivot mate divokej porad coz? Vy kdyby plynul tak nejak normalne, by jste se snad museli unudit, jinak gratuluju tise ke tretimu tehotenstvi, a rikam klobouk dolu, ja nejsem schopna si to ani naplanovat,natoz zrealizovat, a i kdyz Jirka by druhyho prcka bral hned,Tadeasek se dokonce vyjadril, ze by bral sestricku (mame kolem sebe same kamosky), tak ja to tak nejak potichoucku oddaluju, oddaluju,abych to ale neprepiskla....uvidi se tak se drzte
![]() |
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
20.5.2010 20:48:48
JO jo je to přesně tak jak si pamatuješ
vyklizený byt, vyhrožování trestním oznámením ![]() Nooo uvidíme jestli se povedlo nebo ne, ale vyjímečně to nebylo naplánované přesně Teda přiznám se, že kdybych otěhotněla až o nebo po prázdninách, tak bych byla radši i když bylo by dobré kdyby měly naše dvě nejmladší děti narozeniny ve stejný měsích, když už ty dvě nejstarší mají v jeden den ![]() |
| Hanka+L+A+V | 28463 |
|
|
20.5.2010 20:19:31
Ivčo teda to je náročný období. Je mě moc líto že vám zemřel tchán a jak to tchýně nese. Musí to být pro ni hodně těžký. Je to ta samá co jste jim vyklízeli byt a ona se zprčila a zlobila?
No s prachama je to zlý....ale jak píšeš, kamarádi vás podrží...tak to snad nějak zvládnete. A jestli jsi fakt těhu...tak gratulace...to budem na tom podobně ;). |
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
20.5.2010 14:44:53
Ahoj holky,
tak si musím někde postěžovat Děti jsou naštěstí v pohodě, sice máme rýmu, předevčírem večer jsme řešili VAšíkův štěkavý kašel, ale spaní u otevřeného okna pomohlo ![]() V pátek zemřel tchán, Michal byl na něj citově dost závislý, od pátku je tchýni špatně, naposledy jedla v pondělí v poledne instatní polívku, je diabetička, vysadila si inzulín a včera večer ji po MIchalově zásahu přijali do nemocnice - cukr 28 (normálně je kolem 5), je na JIP, pravděpodobně už ji zkolabovali ledviny (už se to čekalo tak půl roku až rok), uspíšila to svojí děsivou životosprávou. Abychom toho neměli málo, tak nám končí fixace na hypotéku a budeme přecházet z banky ke stavební spořitelně, do toho musíme dorovnat kreditku, aby nám ten úvěr dali, takže jsem si půjčovala od kamarádky a úplně vrchol všeho je ten, že máme na měsíc tak 3000 na jídlo a nenadálé výdaje, takže fakt super No ale jsme zdraví a máme kolem sebe spoustu dobrých kamarádů a přátel, tak to nějak zvládneme ![]() Jooo a při našem otěhotňovacím štěstí jsem možná těhotná To jen tak pro pobavení na závěrA ještě jedna veselá historka mě teď napadla - psala mi jedna známá, že její snacha dnes ráno porodila, nic zvláštního, kdyby se malému nechtělo na svět tak rychle, že porodila doma Podrobnosti zatím nevím ![]() |
| Terka Kubík06, Vašík08 | 46367 |
|
|
19.5.2010 20:13:53
ahoj holky,
Vojtovka - no já ji flinkala, přiznávám se, cítila jsem, že Vašek je prostě lenoch. Jak píšete, byl zdravý nedonošenec. Ale Ileničko, ta vaše váha, to mi málem vypadly oči s důlku ![]() ![]() Kuba 4 roky - 15 kg Vašek 2 roky - 10kg |
| kopretina |
| • |
19.5.2010 17:07:24
Nám nikdo nic neříkal. A kdyby říkal, tak bych jako ty dala na doktory. Dcera má nohy v pořádku, dokonce nemá ani platfus po mne. Po pohybové stránce vše hodně rychle dohnala, byla jako normální donošené dítě, za to s jídlem děs a hrůza. Každé dítě je jiné, každý extrémní nedonošeneček jiné problémy...Když budou mít 18 už si ani nevzpomenem :-D
|
| Pája, A+A :o) | 94544 |
|
|
19.5.2010 16:20:01
syn ty špičky k sobě nikdy nedával,až po jízdě na té motorce..dcerka má nohy normálně, ale fakt to rhb zakázala,že prostě ty tendence ty hodně nedonošené mají normálně dávat špatně nožky natož to podporovat a umocňovat ještě odrážedlem.
má mít prostě klasickou tříkolku a až bude kolem tří let,tak může to odrážedlo kolo bez šlapek,což teď frčí . no a hlavně, pak děti rovnou jezdí na kole bez postraních koleček,protože mají rovnováhu,na tom není nic zvláštního,proto to kupují,je to ten nejlepší trénink. |
| januska.1 | 87418 |
|
|
19.5.2010 15:21:32
Kopretino,máme to stejně
Syn měl 1.kolo 16" a na 1.jízdu jsme mu ho vynesli do parku, celá rodina v pohotovosti,že ho budeme chytat.Syn normálně nasedl a jel.Nás vůbec nepotřeboval.Tak jsme koukali.Takže tohle máme stejné. |
| Kopretina |
| • |
19.5.2010 15:20:28
Páji, pokud tlačí špičky dovnitř, tak to bych asi taky odrážedlo nekupovala. Každé dítě je jiné. Dcera měla nohy normálně. A Dr. pak hlavně upozorňovala, ať nosí botky s podpatkem. Když tak nad tím přemýšlím, tak mohou trpět i kolena, tím odrážením.
Na neurologii nás hodně varovali před včasným dáváním na nočník a před pavoučkem. Před odrážedlem pro malinko větší děti né. |
| kopretina |
| • |
19.5.2010 15:07:55
Janusko, s tou motorikou něco na tom bude. Dcera taky nejprv jezdila na autíčku, pak na kole- odrážedle bez šlapadel a pak na větším kole se šlapadly, ale nemusela mít už kolečka po stranách. Hned se naučila držet rovnováhu.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.