| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nedonošeňátka

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 560] Názory 561570 z 12103  [Dalších 11533 >>]
katka +vaneska davidek+2 97720
18.5.2010 11:15:44
ahoj holky tak už mam deti doma krasne už papaj i přibiraj jen teda nevim jak budu behat po tech doktorech to vam povim jak to zvladate
Danula83 46556
18.5.2010 10:15:21
Hanička začla bočním sedem,ale teď si sedá přesně jako Vitkorka na té fotce.Ale teď už si z toho ty nohy vykroutí tak,že sedí normálně - i když do normálnosti to má daleko,protože je u toho stále hodně předkloněná,jak má ty záda pořád takový neposílený :) Ale jako zakázat se jí to fakt nedá...
Pája, A+A :o) 94544
18.5.2010 8:14:14
Xkacko, my cvičili snad na všechno co existuje~;) i na tento posed...
nejdříve tedy na to,aby se vůbec Andrejka naučila si sednout..fakt naprosto vše má vydřené cvičením,jinak by to snad vůbec neudělala..od začátku do stoje..

no,každopádně jsme cvičili sezení přes boky. určitě ti může na to rhb cviky dát,když se jí to nelíbí. není to zas tak nic těžkého. pak ji z toho vždy nechat odlézt,chytit znovu a znovu při hraní. docela se to zlepšila. občas toto pak udělala,ale v menším rozpětí~t~o více jak polovinu.
kopretina
  • 
17.5.2010 22:43:42
Kačko, dcera mi taky tak sedávala. Na neurologii se to moc nelíbilo. Sedává tak doteď, pokud jí neřeknu, ať si sedne jinak.
.ganesha. 83982
17.5.2010 22:15:19
Danulo, Viktorka se taky jenom několik měsíců plazila, pak jen OBČAS byla na 4, teď už docela dlouho stojí a nikdo nic neříkal...
Řešíme teda něco jinýho.. tenhle její sed (má ho po mně a je to špatně, je to velká zátěž na kyčle, tak jí musím nohy "lámat" dopředu)

Danula83 46556
17.5.2010 20:18:05
pájo,vím,že jsi to tu psala a často na vás vzpomínám,právě když se mě lidi ptaj,proč je špatně,že Hanička stojí...
Ale jako jak jí to mám zakázat ~d~ Sundávám jí věčně odněkud,ale nedá se to pořád,je hrozně vzteklá :)
17.5.2010 19:41:16
jojo, to je právě ono... u normálně nar. dětí se to neřeší..

mně stačilo,jak jsem musela Andrejce chudákovi lámat nohy dolu,aby neklečela,ale plazila se ...a pak zase naopak z plazení učit lézt,chudák mě nenáviděla,co po ní vlastně chci..
ještě,že si nestoupala:-).

tak hodně zdaru u rhb!! pokud máte nějakou neprudící,tak to tak strašné nebude,neboj~;). ale ta naše byla fakt dost drsná..od doby,co máme tu jinou,strašně se mi ulevilo a byla jsem více v pohodě,na tom také hodně záleží~;((
Danula83 46556
17.5.2010 18:00:42
Já teď pořád poslouchám,jak je to super,že stojí a tak...A když říkám,že to tak super není,že ještě ani neleze,tak pokaždý stejná reakce TO NEVADÍ,NAŠE MALÁ/NÁŠ MALEJ TAKY NEDĚLAL TOHLE A TOHLE...Těžko se vysvětluje,že je to jiný u zdravýho nehlídanýho než u hlídanýho...
17.5.2010 15:54:00
určitě volno nohu, bačkůrky fakt až dítě začne chodit samo.

postupem času bude stát na celé nožce. Andrejka stála také hodně dlouho na špičkách,pak na tu jednu nožičku šlapala na vnitřek chodidla,což bylo špatně..ale naše nová rhb sestra to narozdíl od té předešlé nehrotila a nenervovala nás,že se to časem spraví..
Danula83 46556
17.5.2010 13:11:19
Jo jo,už to není jen kutálecí miminko :)
Jen teda nevím - stojí pořád na špičkách a nevim,jestli jí cpát do nějakých bačkůrek nebo nechat takhle navolno...~d~
[<<Předchozích 560] Názory 561570 z 12103  [Dalších 11533 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.