| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nedonošeňátka

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 640] Názory 641650 z 12103  [Dalších 11453 >>]
Danula83 46556
23.4.2010 11:12:13
Senedro,Hanička by taky snědla všechno,je fakt hladovec :) Zato bráchu donutit k jídlu je nadlidský výkon ~a~
Plíce,máš krásnou trojku ~R^
Senedra 14756
23.4.2010 10:39:21
Plíce, krásné holčičky, a fajn bráška.

Ostatní fotky jsou taky úžasné.

Terko, Já na našem svišti docela poznám, že mu sestra chybí - je prostě ubrečenější a chce víc bavit a chovat.

Jinak u nás tak nějak - Alice se už docela zdatně plazí, pořád vojtím, ale vidím výsledky.Dostala první dávku očkování, proběhlo to bez teplot, nevrlosti, tak doufám, že jí to vydrží. Má "úžasných" pět a půl kila a na příkrmy se vrhá tak, že jí občas říkáme, že je malá popelnice. Spíš teď tak nějak vnitřně řešíme, co s Ditou, máme už na konec května doporučení do Motola, přímo do centra léčby růstovým hormonem. Takže nálada nic moc, ale snažíme se užívat jara, co to jde.
Hadi a spol 40792
23.4.2010 10:33:15
Oblečení jsem koupila na výstavě v Lysé nad Labem :-) Paní si nechvává šít všechno pro sebe a pak to batikuje a maluje :-) Největší sranda při nakupování byla, že jsem skoro zapomněla na Vašíka :-) Už jsem měla vybrané šaty,spokojenost největší a když už jsem vytahovala peníze, tak mi došlo, že mám děti tři, tak by si taky něco zasloužil :-)
Terka Kubík06, Vašík08 46367
23.4.2010 10:01:18
Lucko, to je fakt čertice, ten kukuč.

Plíce a ty máš taky krásnou trojku. Kde jsi pořídila ty oblečky? Sama jsi dělala?

Holky, tak já měla od velikonoc na týden pryč Kubu a Vašíkovi Kuba absolutně nechyběl. A možná ani Kubovi Vašík.

Já teda nepoznám jak by Vašek vyjádřil, že mu Kuba chybí, když nemluví.
Choval se pořád stejně, objímal mě a hledal, když jsem se vzdálila. Závislak největší.

Ale jinak rivalita mezi nimi není, hrajou si a občas se poštěkají kvůli hračce což je normální.

Hadi a spol 40792
23.4.2010 8:03:28
Tak tady jedna stará měsíc :-)

Danula83 46556
23.4.2010 7:44:00
Plíce,co fotku Vašíka nebo celkově dětí? :)
Ty jo,Anežka je krásná slečna velká! Proč mám pořád pocit,že je to ještě miminečko? :)
Plíce,je pravda,že si na sebe aspoň líp zvyknou,když teď budou spolu.Vítek s Haničkou se mají taky hrozně rádi a v lázních bylo znát,že jí chybí.Když se kolem ní seběhly jiný děti,byla štěstím bez sebe :)
Hadi a spol 40792
23.4.2010 7:26:31
Hani - ta je veliká :-) :-) Vašík má 73cm :-) :-) NO a jestli už je schopná sama stát v prostoru a udělala už pár krůčků, tak věř tomu, že teď už to půjde rychle :-) Vašík do 14 dnů chodil jako drak, dokonce už ani nepotřeboval ruce na vyvažování :-) teď po 2 měsících co udělal první krůčky už ujde něco kolem čtvrt kiláku venku v kuse, pak začíná protestovat :-) A co je děs běs, nechce se držet za ruku, tak když potřebujeme někam dojít cíleně a docela rychle, tak ho mám na kšírách a vodítku. :-) :-)

NO vím, že jsem asi jediná kdo bere ohled na druhé při tom protlačení do školky, ale moje sociální srdíčko by to nepřeneslo :-) Navíc když nad tím tak přemýšlím, tak je to dobře, že bude mít Vašík do 2,5 let parťačky doma :-) Alespoň budou spolu víc "sčuchnutý" Zrovna když jsme byli u našich, tak jsme tak přemýšlely se ségrou, že je VAšík věkově dost blbě, protože holkám budou teď 4, Matějovi (bratrancovi) 3, Vašíkovi 1,5 roku a narodí se 2 mimina. Ty první 3 jsou samozřejmě už teď děsná banda a fakt si užívají když jsou spolu :-) Tak se alespoň Vašík mezi ně líp zařadí :-)
Hanka+L+A+V 28463
22.4.2010 21:52:40
Plíce to je škoda docela, holky už určitě potřebují změnu a zabaví se ve školce jinak než doma a ty by sis odpočala jen s jedním dítkem. Je od tebe hezký, že bereš ohledy na ostatní maminy, ale myslím, že jsi v dnešní době jediná.

Jinak s tím vstáváním a bacilama je to hrozný. Lucka je od září ve školce, a od ledna marodíme furt na střídačku, Lucka dotáhne bacila, lehne a za chvíli to má Anežka a taky lehne. A to probíhá doteď, Anežka zrovna bere ATB, má jakýhosi streptokoka, na kterýho nezabíraly normoš ATB...až podle výtěru zjistili co a jak, tak konečně dostala cílený...tak snad to bude už dobrý.

Jinak vám tu dětičky krásně rostou, jsou to šikulky.

Anežka roste jako z vody a je to čertík, pěkně se vzteká. Už ju vidím, jako takový dítko, co sebou mlátí kdekoliv na zemi, když nedostane co chce...má fest náběh. Už 14 dní stojí bez opory a tento týden udělala první krůčky a trénuje dál. Je to fakt fofrník, asi nám má vynahradit všechno, co Lucinka nemůže.

Tady naše čertice

Terka Kubík06, Vašík08 46367
22.4.2010 16:32:02
no jo holky, přesně takhle jsem uvažovala před rokem taky. jenže ted už mě čeká poslední rok do konce rodičáku a co bude pak je ve hvězdách. A děsím se toho. Naštěstí mám malinkou naději prace z domova tak snad mi to klapne a nezůstanu bez prostředků :-(
Danula83 46556
22.4.2010 15:13:22
My jdem letos podruhé k zápisu a tak nějak doufám,že mi Vítka vezmou - budou mu 4 v červnu.Ale jsem na mateřský,tak se toho taky trochu bojím...
Taky bych chtěla,aby šel mezi děti.Na druhou stranu je fakt,že teď nemusíme vstávat a hned ráno obě děti oblíkat,do toho ve školce se pořád točej nějaký nemoci a tak...No uvidíme,necháme to osudu a ono to nějak dopadne...
[<<Předchozích 640] Názory 641650 z 12103  [Dalších 11453 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.