Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Danula83 | 46556 |
|
|
23.4.2010 11:12:13
Senedro,Hanička by taky snědla všechno,je fakt hladovec :) Zato bráchu donutit k jídlu je nadlidský výkon
![]() Plíce,máš krásnou trojku ![]() |
| Senedra | 14756 |
|
|
23.4.2010 10:39:21
Plíce, krásné holčičky, a fajn bráška.
Ostatní fotky jsou taky úžasné. Terko, Já na našem svišti docela poznám, že mu sestra chybí - je prostě ubrečenější a chce víc bavit a chovat. Jinak u nás tak nějak - Alice se už docela zdatně plazí, pořád vojtím, ale vidím výsledky.Dostala první dávku očkování, proběhlo to bez teplot, nevrlosti, tak doufám, že jí to vydrží. Má "úžasných" pět a půl kila a na příkrmy se vrhá tak, že jí občas říkáme, že je malá popelnice. Spíš teď tak nějak vnitřně řešíme, co s Ditou, máme už na konec května doporučení do Motola, přímo do centra léčby růstovým hormonem. Takže nálada nic moc, ale snažíme se užívat jara, co to jde. |
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
23.4.2010 10:33:15
Oblečení jsem koupila na výstavě v Lysé nad Labem
Paní si nechvává šít všechno pro sebe a pak to batikuje a maluje Největší sranda při nakupování byla, že jsem skoro zapomněla na Vašíka Už jsem měla vybrané šaty,spokojenost největší a když už jsem vytahovala peníze, tak mi došlo, že mám děti tři, tak by si taky něco zasloužil ![]() |
| Terka Kubík06, Vašík08 | 46367 |
|
|
23.4.2010 10:01:18
Lucko, to je fakt čertice, ten kukuč.
Plíce a ty máš taky krásnou trojku. Kde jsi pořídila ty oblečky? Sama jsi dělala? Holky, tak já měla od velikonoc na týden pryč Kubu a Vašíkovi Kuba absolutně nechyběl. A možná ani Kubovi Vašík. Já teda nepoznám jak by Vašek vyjádřil, že mu Kuba chybí, když nemluví. Choval se pořád stejně, objímal mě a hledal, když jsem se vzdálila. Závislak největší. Ale jinak rivalita mezi nimi není, hrajou si a občas se poštěkají kvůli hračce což je normální. |
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
23.4.2010 8:03:28
Tak tady jedna stará měsíc
![]() ![]() |
| Danula83 | 46556 |
|
|
23.4.2010 7:44:00
Plíce,co fotku Vašíka nebo celkově dětí? :)
Ty jo,Anežka je krásná slečna velká! Proč mám pořád pocit,že je to ještě miminečko? :) Plíce,je pravda,že si na sebe aspoň líp zvyknou,když teď budou spolu.Vítek s Haničkou se mají taky hrozně rádi a v lázních bylo znát,že jí chybí.Když se kolem ní seběhly jiný děti,byla štěstím bez sebe :) |
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
23.4.2010 7:26:31
Hani - ta je veliká
Vašík má 73cm NO a jestli už je schopná sama stát v prostoru a udělala už pár krůčků, tak věř tomu, že teď už to půjde rychle Vašík do 14 dnů chodil jako drak, dokonce už ani nepotřeboval ruce na vyvažování teď po 2 měsících co udělal první krůčky už ujde něco kolem čtvrt kiláku venku v kuse, pak začíná protestovat A co je děs běs, nechce se držet za ruku, tak když potřebujeme někam dojít cíleně a docela rychle, tak ho mám na kšírách a vodítku. ![]() NO vím, že jsem asi jediná kdo bere ohled na druhé při tom protlačení do školky, ale moje sociální srdíčko by to nepřeneslo Navíc když nad tím tak přemýšlím, tak je to dobře, že bude mít Vašík do 2,5 let parťačky doma Alespoň budou spolu víc "sčuchnutý" Zrovna když jsme byli u našich, tak jsme tak přemýšlely se ségrou, že je VAšík věkově dost blbě, protože holkám budou teď 4, Matějovi (bratrancovi) 3, Vašíkovi 1,5 roku a narodí se 2 mimina. Ty první 3 jsou samozřejmě už teď děsná banda a fakt si užívají když jsou spolu Tak se alespoň Vašík mezi ně líp zařadí ![]() |
| Hanka+L+A+V | 28463 |
|
|
22.4.2010 21:52:40
Plíce to je škoda docela, holky už určitě potřebují změnu a zabaví se ve školce jinak než doma a ty by sis odpočala jen s jedním dítkem. Je od tebe hezký, že bereš ohledy na ostatní maminy, ale myslím, že jsi v dnešní době jediná.
Jinak s tím vstáváním a bacilama je to hrozný. Lucka je od září ve školce, a od ledna marodíme furt na střídačku, Lucka dotáhne bacila, lehne a za chvíli to má Anežka a taky lehne. A to probíhá doteď, Anežka zrovna bere ATB, má jakýhosi streptokoka, na kterýho nezabíraly normoš ATB...až podle výtěru zjistili co a jak, tak konečně dostala cílený...tak snad to bude už dobrý. Jinak vám tu dětičky krásně rostou, jsou to šikulky. Anežka roste jako z vody a je to čertík, pěkně se vzteká. Už ju vidím, jako takový dítko, co sebou mlátí kdekoliv na zemi, když nedostane co chce...má fest náběh. Už 14 dní stojí bez opory a tento týden udělala první krůčky a trénuje dál. Je to fakt fofrník, asi nám má vynahradit všechno, co Lucinka nemůže. Tady naše čertice ![]() ![]() |
| Terka Kubík06, Vašík08 | 46367 |
|
|
22.4.2010 16:32:02
no jo holky, přesně takhle jsem uvažovala před rokem taky. jenže ted už mě čeká poslední rok do konce rodičáku a co bude pak je ve hvězdách. A děsím se toho. Naštěstí mám malinkou naději prace z domova tak snad mi to klapne a nezůstanu bez prostředků :-(
|
| Danula83 | 46556 |
|
|
22.4.2010 15:13:22
My jdem letos podruhé k zápisu a tak nějak doufám,že mi Vítka vezmou - budou mu 4 v červnu.Ale jsem na mateřský,tak se toho taky trochu bojím...
Taky bych chtěla,aby šel mezi děti.Na druhou stranu je fakt,že teď nemusíme vstávat a hned ráno obě děti oblíkat,do toho ve školce se pořád točej nějaký nemoci a tak...No uvidíme,necháme to osudu a ono to nějak dopadne... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.