| Hadi a spol | 40792 |
|
|
5.1.2012 9:43:42
Tak joo tak já tedy v rámci té dovolené dávám nějaké fotky
![]() ![]() ![]() ![]() |
| Terka Kubík06, Vašík08 | 46367 |
|
|
5.1.2012 9:34:22
Ahoj holky, děkuji za pochvalu, a vy tu taky nahodte nějaký dlouhý seriál fotek
Zvláště ty co mají dovolenou ![]() ![]() ![]() Jojo, i při těch dvou je hned vidět, že jedno dítě žádné dítě ![]() Maruška už je vycvičená z bříška z ruchu kolem tak že si klid užívá. Já si fakt myslím, že když je první těhu a prožije se klidně tak pak na světě není tak odolné jako to druhé. Segra má taky poprvé mimčo a navečer bývá uplakaná. Kubík byl taky plakánek. A Vašík? Ten byl pohodář, zato ted si to vynahrazuje a je to taková malá potvůrka žáškodná. |
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
5.1.2012 8:52:37
Ahoj holky,
Terko - ti jsou velcí a krásní ![]() Já se musím pochlubit - tento týden mám dovolenou a včera to byla úplná dovolená Hadi (ti tři starší) jsou od Silvestra u babičky a dědy no a Maruška včera spala od oběda až do sedmi večer s přestávkami na kojení, pak jsem jí vykoupala, nakojila, v 8 už zase spala a vzbudila se v neuvěřitelných půl 5, pak jsme byly hodinku vzhůru a dvě další hodiny zase spala Tomu říkám dovolená |
| Hanka+L+A+V | 28463 |
|
|
4.1.2012 22:19:03
Ahoj...taky se přidávám s přáním všeho nejlepšího do nového roku,hlavně zdravíčko pro celé rodinky a pohodičku!!
Teri fotky jsou nádherný, kluky máte jako obrázek a na Vašíkovi není vůbec poznat, že je nedonošenej...šikulínek je to!! Pamatuju si, jak jsi sem začala chodit, když se narodil...a jakej je to už velkej a šikovnej kluk!!! |
| Terka Kubík06, Vašík08 | 46367 |
|
|
4.1.2012 8:34:41
Ahoj holky,
všechno nej nej nej do Nového roku a hlavně zdravíčko. Chlubím se trošku fotkami ![]() Výhled z okna v Alpách Vašek na lyžích, ale moc ho to nebavilo. Kubíka asi na lyžích nemám ![]() |
| Pája, A+A :o) | 94544 |
|
|
21.12.2011 8:12:18
Hani,já vím s tím očkováním,že se dnes už nedává,ale ségra mi to nějak nasadila do hlavy,že ona dávat bude.
navíc máma pracuje ve školství a x-krát už tam tbc měli,tak mě to tak trochu také nahlodalo,jestli to není třeba fakt lepší. no,nakonec ale stejně asi nedám. |
| Hanka+L+A+V | 28463 |
|
|
20.12.2011 22:27:14
Plíce Maruška je krásná holčička!!! A koukám, že máš plno pomocníků!! Tak hlavně buďte zdraví a fakt vás, hlavně tebe, páč ty se o děti nejvíc staráš, že máte 4 děti!!! Mě naprosto stačí naše tři a mám toho nad hlavu!!
Ájo tak to jsou super zprávy!! Tak ještě tak 5 týdnů vydržať a je to všechno ok. A Kryštůfek je moc krásný jméno!! Pájo Lucka TBC nemá a ani o něm neuvažujeme. Je fakt, že dneska se už ani plošně neočkuje, jen na přání nebo ti, co mají velkou pravděpodobnost se s TBC setkat, že třeba člen rodiny jezdí do zemí s velkým výskytem apod. |
|
|
20.12.2011 18:17:46
Ájo,super zpráva
![]() ![]() |
|
|
20.12.2011 18:17:15
Plíce,znám tohle dokonale. u syna nám to řvalo dost často a byly to tedy děsný šoky-přes den ne,ale v noci. přes den totiž skoro vůbec nespal a jen řval
,no v noci chvíli i spal a zase řval monitor. musím říct,že jednou to bylo x-krát za noc a byla jsem dost vyplašená...porucha to nebyla. zkrátka zadržel dech na delší dobu..u Andrejky se nám to stalo naštěstí jen párkrát. ale vždy jsme dítě vzbudili,pokud se nevzbudilo samo..a nikdy jim nic nebylo.naštěstí. upřímně ani nevím,zda bych vůbec byla schopná oživovat nebo tak v tom šoku... určitě to bude dobrý,neboj. ale je to hodně nepříjemný,to jo. jinak MIMINKO JE TO KRÁSNÉ .jo,ještě když už jsem tady,chci se tady zeptat-jak to máte s očkováním proti TBC? máte ho nebo ne u nedonošeňátek? docela si říkám,že bych ho Andrejce možná přece jen dala-TBC se přeci jen vyskytuje.. |
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
20.12.2011 14:12:13
Ájo - to je super zpráva
U nás teď šokový zážitek - Maruš spí dvě hodiny v postýlce a najednou začal řvát monitor dechu - baterka v něm úplně nová. Maruška spala tak tvrdě, že sice pohybově dala vědět, že žije, ale chrápe pořád dál. Tak nevím co to bylo, ale není mi z toho dobře :-( |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.