| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nedonošeňátka

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 790] Názory 791800 z 12103  [Dalších 11303 >>]
Danula83 46556
6.3.2010 11:37:46
Hlavní nevýhodu vidím v tom,mít doma staršího "normálního" (když to řeknu takhle blbě),protože pak je hrozně těžký nesrovnávat :(
Ileničko,to je jasný,z toho nevyjdeme,pořád se budem mít čeho bát,ale u těch donošených dětiček ti to až tak nepřijde.U Vítka jsem neřešila vůbec nic a možná i tím,že ho nikdo nehlídal,tak to bylo prostě v klidu,nikomu nevadilo,že nějakou tu fázi třeba vynechal.Ale tím,že je Hanička hlídaná a vidím,jak se na ní každý týden tváří rehabka...Tak je to prostě jiný.
Takže ti Kačko závidím,že máš okolí v pohodě a nikdo se ničemu nevadí a tak :) Jen tak dál ~R^
llenicka 75289
5.3.2010 20:52:52
Danul, chce to hlavně trpělivost. Já osobně taky trochu blázním. Občas mám taky pocit aby byl normální jako ostatní. Já nevím jak to napsat, ale prostě člověk se občas neubrání srovnávání a neustálého pozorování. Jakmile nám dětičky začnou chodit, tak začnem řešit nočník a mluvení. Když i to zvládnou, tak už začnem se školou atd. Člověk z toho nevyjde~d~ Pořád holt budem poznamenaný okolnostmi porodu těch našich dětiček a budem asi všechno řešit více, jak ostatní maminy. Ale jedno vím - naše děti jsou moc statečné a zvládnou všechno!!!!!!!! Hlavně aby byli šťastné a spokojené, to ostaní je jenom nějaké naše očekávání.
Jinak Maťulda začal chodit na konci 15.měsíce. V současnosti bojujeme s rýmou, ale zdá se, že jsme jí zvládly~b~ Tak mám radost. No vidíte, byla by maminka "normálního" dítěte takhle vystrašená a vystresovaná z rýmy? Asi ne, no je to holt náš úděl.~3~
.ganesha. 83982
5.3.2010 16:47:42
Danul, taky držím palce, abys tu depku zvládla.
Máme holky skoro stejně starý, Viktorka se taky k žádnýmu chození ještě nemá, naštěstí já mám kolem sebe chápavý lidi, anebo si nedovolej mi něco říct...
S ostatníma dětma se snažím nesrovnávat a zatím se mi to docela daří (teda taky jsem měla takový období, když Viktorka nedělala pokroky, ale co teĎ vojtíme 3x denně, je to fakt znát)
Ty s HAničkou taky cvičíš? PromiŃ, jestli jsi to psala někde zpětně, nedočítám...
Uvidíš, že za pár měsíců, až nám budou holky zdrhat, si na tohle období vzpomeneme jen v mlze :)
Danula83 46556
5.3.2010 16:24:06
Tak to je super,když to máte blízko k domovu a budete tam mít zbytek rodinky často na návštěvách.My to máme do Jánek ty dvě hodiny jízdy,no :( To je nic moc.
Ale každopádně si pobyt užijte a ať je co nejprospěšnější ~R^
Hanka+L+A+V 28463
5.3.2010 16:15:35
Danulo my jezdíme do léčebny do Boskovic. Je tam mnohem menší jak Jánky, takový rodinný. Jedem tam už popáté a jsem tam spokojený. Navíc je to blízko od Brna, tak tam manža jezdí často na návštěvy.
Že budu od Anežky pryč mě taky nijak netěší, ale mít ji tam celou dobu nemůžu, je to dost drahé. TAk snad to nějak překlepem.

A nedepkuj, všechno doženete, jen má Hanička svoje tempo.
Pája, A+A :o) 94544
5.3.2010 13:12:58
Danulo, každá máme myslím občas depku-já tedy občas měla,teď už co máme to nejhorší..za sebou,tak to tak neberu,uŽ JEN ČEKÁM,AŽ ZAČNE CHODIT a to trápení s cvičením jsem schodila jako balvan,tááák se mi ulevilo,že mám čas i na syna a jen necvičíme,tak jsem za to ráda~;)

NEBOJ,VŠAK TO BUDE DOBRÉ!!!!~6~~R^~x~
Danula83 46556
5.3.2010 13:00:18
Holky,moc děkuju za podporu!
Hani,jedem do Jánských.Vítka jsem sebou ani nezkoušela,zase nechci,aby tam musel být někde ve školce zavřenej.Myslím,že u babičky mu po dopolednách bude líp a odpo si ho bude brát tatínek nebo druhý dědeček s babičkou.Manžel slíbil nějakou dovču,švagrová taky,takže on na tom "škodnej" nebude :) A slíbili,že za námi budou jezdit poctivě,tak uvidíme...
Hani,kam jedete do léčebny vy?Ty jo,takhle být ještě bez miminka...Ten velký klacek už se dá nějak zmáknout,ale miminko mamánkovský bude asi náročný :/
Pájo,Andrejka je opravdu hodně brzy,takže bych řekla,že je šikulka,že to takhle dohání ~R^ Hanička je relativně pozdě narozená,řekla bych,že ten 34tt není už taková hrůza,ale jak byla potvůrka malinká (když průměr v tomhle týdnu je přes dvě kila),tak mi přijde spíš taková drobounká a prostě to svoje tělo neutáhne...
Nu což,nějak bylo,nějak bude...Jen když na mě občas padne depka,není mi pomoci :)
5.3.2010 12:02:11
jinak Andrejka je nar. ve 26.t.t.,to jsem zapomněla k tomu dopsat.

teď stojí- akorát od 25.12,takže také docela dlouho. udělá max. tak dva krůčky když chce u gauče~;) a nejvíce leze a leze~;),což je podle rhb dobře,jen ať leze,ale myslí si,že do května by mohla začít chodit...~:-D. já to také tak tipuji,ale uvidíme. ona má každou fázi co děla na hodně dlouhou dobu než začne něco nového.
5.3.2010 11:58:58
Danulo,

klííííííd:-). lázně jsou jen k dobru~R^. a co by nechodila! bude,jen se holt neví kdy~;). my to máme stejně...
známé kluk nebo děti tady od 10měsíců chodí skoro všechny. Andrejce je 20měsíců (17korig.) a kde nic tu nic...dost mě deptají některé ty maminky,co se podivují i přes to,kdy se malá narodila..jako že vždyť už jí budou dva roky v červnu,že...a já na to,ano,ale skutečně až na konci září~j~ a do té doby to snad stihne a hotovo!

holt potřebují svůj čas a některé dětičky brzy nar. jsou fakt pomalé více než ty ostatní. já to vidím v Podolí také. jsou tací,co se s tím už dávno srovnali a od korig. roku klidně chodí a nejsou to vyjímky..a my nic-jsme na tom prý stejně jen s jednou holčičkou,která je tedy mladší o 10měs.,ale jde ve stejných stopách jako my. co naděláš~d~,nic. však oni to jednou doženou!!! depky pryč!!!

užijte si to v lázních,určitě to pomůže a ty si trošku odpočineš~6~~6~
Hanka+L+A+V 28463
5.3.2010 9:14:38
Danullo a kam jedete do lázní? Lázně určitě malou posunou dopředu a neber to jako že když jedete do lázní, tak má malá nějaký problémy. Jen je tam intenzivní péče, která ji pomůže to uspíšit.
A nedonošeňátka mají čas do tří let dohnat vrstevníky, takže klídek.

Já taky letos budu v léčebně s Luckou a budu muset nechat Anežku doma, kvůli tomu musím v roce přestat i kojit. Bude to hrozný na to smutnění, ale Lucka léčebnu potřebuje jako sůl a nemáme jinou možnost. Teda na 14 dní tam budu s Luckou sama a 14 dní přijede babi s Anežkou, tak snad to zvádneme.

Zkoušela ses zeptat, jestli by sis tam Vítečka nemohla vzít s sebou? Někde s tím není problém. Sice bys to pak měla lítačku na starání, ale nesmutnila bys.
[<<Předchozích 790] Názory 791800 z 12103  [Dalších 11303 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.