Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Aja,Táďa a Kryštůfek | 48842 |
|
|
5.3.2010 8:35:47
Danulo, TADEASEK zacal chodit az v 18m, korigovane v 15m, on byl takovej poseroutka, dlouho se musel jen tak neceho drzet,aby mel jistotu, lazne doporucuju,myslim, ze by si je zaslouzily vsechny nedonosenatka....urcite se tam mala posune o velky kus dopredu a navic ti odbornici hodne poradi co a jak, verim ze pokud mas doma Vitecka bude to tezky, a bude vam po sobe smutno,ale stoji to za to, moc vam drzim palce,aby to bylo presne to spravny nakopnuti na capkani :)
|
| Danula83 | 46556 |
|
|
5.3.2010 8:22:45
25.2. jí byl korigovaně rok,jinak jí je nekorigovaně skoro 14 měsíců.
Přijde mi,že tvoji kluci chodili brzy,byli šikulkové ![]() |
| Terka Kubík06, Vašík08 | 46367 |
|
|
4.3.2010 22:01:19
Nechtělo se mi, ale vyhledala jsem to
![]() Kuba 36tt 11 měsíců - Co Kubík umí - sedí, klečí, plazí se a hlavně stojí. A den po té jsem si napsala konečně lezeme. 12 měsíců - začal chodit za ruce a pustil se krátce před 15 měsícem. 1.4. měl první náznaky krůčku a rozchodil se 7.7. Vašek 31tt 10 měsíců - Už 14 dní se někde doplazí a klekne nebo postaví, kde se dá dobře přitáhnout 11 měsíců - Furt stojí. Dneska zas chvilku lezl, ale kuchyn ho položila (plovoučka). A pořád nesedí. 12 měsíců - slušně obchází stůl 14 měsíců - Vašík chvilku stál bez držení u tatínka, než si to uvědomil. no a ted to nedokončím, protože to nemám dopsané, mám to v mobilu, ale který nepouživám. Takže ted ho nezapnu. No a nevzpomenu si kdy začal, prostě to trvalo dlouho a dlouho, určitě to bylo až po prázdninách takže mu bylo min. 17 měsíců. KOlik je malé? |
| Danula83 | 46556 |
|
|
4.3.2010 21:21:53
Kéž bych si mohla říct takový to JÁ VÍM,ŽE TO BUDE V POŘÁDKU...
Kdy vám začly nědonošeňátka chodit? |
|
|
4.3.2010 21:09:10
Danulo, neblázni, lázně jsou určitě super.
![]() ![]() Proč by nechodila, co já se načekala u KUby a pak u Vaška než se rozchodili, to byla doba. Vážně. Hezky si to tam užijte, chlapi budou určitě za vámi jezdit, né? A drž se ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Danula83 | 46556 |
|
|
4.3.2010 20:43:05
...a my razíme za dva týdny do lázní...jsem z toho taková lehce rozpolcená :( Bude se mi hrozně stýskat po Vítkovi...na druhou stranu vím,že to Hanička potřebuje...Pak mě taky sžírá strach,že třeba Hanička nebude tak lehce chodit nebo prostě něco takovýho...Synovec v devíti měsících už běhá kolem nábytku,je jako drak...a ona leží...Nějak to na mě dneska padlo :(
|
| Pája, A+A :o) | 94544 |
|
|
4.3.2010 14:28:09
TERKO, no,uvidíme,co s námi budou dělat..myslím,že nakonec stejně počkají ještě dál..
nebo se to nějak samo vyvrbí..ale ty pokroky jsou hodně pomaloučké nebo téměř žádné,tak uvidíme.. co s nehtíkem nevím,ale my měli zase takový problém,že syn měl na něm bílý flek,ten se zvětšoval až přes celý palec u nohy a ve finále se odloupl a pod tím byl ještě jeden.. a já měla hrůůůzu,jak to měl odchlíplé,jak ho to bude bolet! divné.. jednou se mu podélně zatrhl a to bylo..člověk to dát pryč musel. |
|
|
4.3.2010 14:19:40
Všem malý oslavenečům přeji všechno nejlepšííííííííííí
![]() ![]() ![]() ![]() Hlavně to zdravíčko. My máme jít k psycholožce ve dvou letech tak jsem zvědavá co tam s Vašíkem budou provádět. A nevím co by jako vymysleli s tím, že nemluví. Že vás Pajo chtějí někam posílat. To nechápu. Dnes jsme trénovali dopoledne nočník ![]() pár loužiček bylo, ale pokaždé když jsem posadila tak se vyčuralAkorát mám problém s Vaškovým nehtíkem na noze, má ho podélně praský, nevím co s tím, ale strhávat mu to nechci. On měl snad od narození bílou čárku. |
|
|
3.3.2010 13:46:59
Danulo přesně tak,v klidu být nejde a kdo si neprožil tu trnitou cestu s nedonošeňátkem od začátku až sem,tak to nepochopí,že nestačí říct ,buď v klidu,to dožene-to prostě nejde
![]() |
|
|
3.3.2010 13:46:08
tak mi teď volala ještě psycholožka z Podolí,že to trošku posunula s tím vývojem,že maji americký tabulky,kde se děti vyvíjí rychleji a převedla to na český a tak je pohybově v 11měsíci a psych. v tom 15 :o),takže dobrý :o).
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.