| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nedonošeňátka

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 810] Názory 811820 z 12103  [Dalších 11283 >>]
Danula83 46556
3.3.2010 13:43:27
Taky si říkám (když mi lidi říkají,že mám být v klidu,že to dožene),že prostě budu v klidu až uvidím,že chodí,mluví,slyší a tak....Prostě do té doby se budu bát :(
Pája, A+A :o) 94544
3.3.2010 13:01:29
Danulo, už se těším,že bude chvíli klid a až začne chodit,tak úplný. už se těším,jelikož jen lítáme po dr.
např. pohledově na ní není vůbec vidět,že se narodila o tolik dříve,JEN se to pozná podle dovedností,ale ona je šikovná,jen holt má své pomalé tempo a jednou to dožene~;). i když upřímně-budu ráda,až budu v klidu,že je to vše vpořádku.
každopádně neurologický nález nemá žádný,tak by mělo.
Danula83 46556
3.3.2010 12:28:42
Pájo,ona se určitě srovná a za chvilku nikdo ani nepozná,že měla tak těžké začátky ~R^ A super,že budete mít zase na chvilku klid,užívejte si to :)
My teď už taky běháme míň,tak je to zase o trošku příjemnější.
3.3.2010 11:27:35
takjsme zpět z kontroly z Podolí v 17měs. korig.:
na rhb vcelku spokojenost-prostě už záleží na ní,kdy začne chodit..takže přijít,až se pustí a i k neurologovi - ten se na Andrejku také ptal,co umí a neumí,chtěl se na ní podívat dřív,ale pak usoudil,že vydrží ~;)

psychologie závěr :
motoricky je ve vývoji o 10měs. pozadu,což je tedy dost...
z psychického hlediska o 4měs. pozadu,což odpovídá skoro narození.
no,psycholožka říkala,že takto pozadu má ještě jednu holčičku,že jsou na tom zhruba stejně (ta je ale mladší,že ne a ne na čtyři..) takže jsme v podstatě takto jen dvě a ty děti jsou s tím tak nějak už vcelku srovnané,že chodí atd..
řeč-prý počká za ty tři měsíce co bude a kdyžtak pošle na logopedii na vyšetření..
jinak klasika-je roztržitá,má trénovat hru pomocí napodobování,což je důležité a ona to nechce dělat~y~-zkrátka jen po svém kdy chce a co chce a ne na povel~;).

za týden máme plicní,pak voraz do doby,než začne chodit,tak se těším..
Danula83 46556
3.3.2010 11:11:36
Dodatečně Anežce všechno nej k včerejšímu svátku ~x~
Danula83 46556
2.3.2010 12:10:41
Já si myslím,že vesměs ty doplňky stravy děti můžou (v rozumném množství),ale raději to na těch obalech nebo v letácích píšou,aby pak (kdyby se něco stalo) někdo třeba tu firmu nezažaloval...Prostě se teď každej sichruje jak jen může...
llenicka 75289
1.3.2010 23:54:06
Ahojky.
Danul malá je nádherná a už je to veliká slečna!!!!!
Hani, držím palečky ať máte zvraceníčko za sebou.
O imunitě jsem se bavila s naší doktorkou. Bylo mě řečeno, že nás sice může poslat na imunologii, ale i když se prokáže snížená imunita, tak nám je to prd platné, protože všechny léky i bronchovaxom se smí dávat až od tří let, to samé platí i na nosní mandli, kterou vyndavají až už starších dětí. Takže to holt nějak musíme zvládnout. Jinak o kolostru jsem slyšela, brala jsem ho já, a občas ho dám i Matějovi, ale je to ten samý problém. Smí se dávat až od tří let~d~ Ale zase na druhou stranu, je to vlastně sušené mléko, takco by to mohlo dětem udělat?
Nevím, na nás zatím asi nic nezabírá, teď jsem Matějovi nasadila ten Biomare, tak jsem zvědavá, jestli nám to alspoň trochu pomůže. Mějte se, pa.
1.3.2010 17:19:02
Danulo,přesně tak~;). i já to hlásím. co teprve když člověk ví,jak je nedonošené dítě náchylné a neřekne nic! to mě přivádí k šílenství~q~. máma vždy řekne, že mají rýmu nebo něco,ale druhá strana rodiny nic.

o kolostru jsem také slyšela,že je super. přemýšlela jsem o tom také,ale fakt nevím co dříve..
naše dr. zase doporučuje ten multi sanostol-bere ho i syn,je právě také pro děti,co mají časté infekty a chválí ho,že je nejlepší z nějakých dětských doplňků..
o kolostru jsem jen četla,z doslechu nevím...
Danula83 46556
1.3.2010 17:02:19
Já taky hlásím každou rýmu nebo kašel,aby prostě pak někdo neřekl,že někoho můžu nakazit já nebo děti...A totéž čekám od okolí - stačí říct,že jim není ok a já si můžu sama zvolit,jestli tu návštěvu obětuju nebo ne...U malejch dětí je prostě i blbá rýma na prd :( Ale holt někteří dospěláci jsou v tomhle hloupí ~a~
Neslyšela jste někdy některá o doplňku stravy Kolostrum?Prý je to na obranyschopnost super...Ale ono těch doplňků je,že člověk neví,co by kupoval dřív...
1.3.2010 16:46:57
jojo~;),ale myslím,že v určité chvíli to pak už bylo stejné jak teď. syn také pak chodil do školky,já s ní do obchodu jít také musela. ani teď to nepřeháníme a jen někde projdeme,je to ~a~. a nejvíc mě štve,že kdykoliv jedeme k našim na návštěvu,téměř pokaždé za tři dny rýma jak blázen~Rv.dříve jsem si říkala,že je to náhoda,ale pak to bylo téměř pravidlo. máma učí,tak může nosit také kdoví co za bacily a sama to nemá. jenže to bychom nemohli nikam. to samé o Vánocích..dvě návštěvy a šup a nemoc. řekla jsem,že už mě to štve,to fakt za to stálo..a ti chytří příbuzní ani nekvákli,že se necítí dobře a den před malou u nich propuklo to samé co u ní pak...já jsem na to alergická-když mi něco je,tak to řeknu a nezblázním se,když holt někdo nedorazí..ale to ne,raději,ať jsme nemocní-to je u tchýně klasika...a to ji vidíme párkrát do roka,protože nemá čas..to samé bylo teď,když přijela na návštěvu asi po osmi měsících na hodinku honem honem,achjo~Rv
[<<Předchozích 810] Názory 811820 z 12103  [Dalších 11283 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.