Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Danula83 | 46556 |
|
|
1.3.2010 16:27:06
Možná právě díky tomu,že je miminko,je zdravější - nechodí třeba tolik mezi větší děti,je schovaná v kočárku,určitě je víc "hlídaná a opečovávaná" .Víš,jak to myslím...
|
| Pája, A+A :o) | 94544 |
|
|
1.3.2010 15:44:19
krásné porovnávací fotečky
. tos mě na to navnadila ...zrovna včera jsem měla v ruce ty maličkaté hadříky,ve kterých ještě plavala a nevěřila tomu .jinak synagis je očkování pro extrémně nedonošené děti (nebo nějak nemocné - jako dysplazie plic -což máme též) jsou to vlastně protilátky proti respiračním virům. nám to schválili hned při propouštění z Podolí. dávka stojí asi 30tisíc,takže je to docela dost složité z tohoto hlediska. dostává se to 5x za rok přes zimní období.mělo to být jen v prvním roce života,ale schválili to pro nás i nyní,tak jsem byla ráda,ale tenhle rok prostě bohužel ten účinek nějak moc nepociťuji. loni sice rýmu hroznou měla párkrát také,ale teď prostě nonstop .samozřejmě že plus toho je,že z toho nejsou větší polízanice,ale jak říkám,loni nějak byla zdravá více i navzdory tomu,že byla ještě králíček![]() |
| Danula83 | 46556 |
|
|
1.3.2010 14:51:31
Jejda,omlouvám se za velikost
![]() |
| .ganesha. | 83982 |
|
|
1.3.2010 14:38:51
Teda Danulo, to je mazec, jakej je to rozdíl, je krásná
![]() |
| Danula83 | 46556 |
|
|
1.3.2010 14:36:03
Pájo,co je synagis? A jinak myslím,že nějaká ta podpora obranyschopnosti by mohla pomoct.Držím palce!
Jinak všem děkujeme za přáníčka :) Dovolila bych si nějakou srovnávací fotečku,jestli nevadí :) Takhle jela domů Tohle je rok poté A v tomhle jela domů :) A tady jedna aktuální s bráchou Ilenicko,ať se brzy zbavíte i rýmy,taky dovede být hodně otravná :( Těch alergií se trochu bojím.Už jen to,že jsem alergik já plus to,že se narodila tak malá a tak...No uvidíme,co život přinese... |
|
|
1.3.2010 14:35:46
Hani,chudáci,ať vás zvracení brzy přejde!!!! my to už máme za sebou asi měsíc. trvalo to jen den a pak tři průjem.stačilo to.
broncho-vaxom znám,syn ho bere,protože má neustálé rýmy od dob školky..docela pomáhá,ale začátky nic moc co se týče jeho stavu,nechuti k jídlu atd.myslela jsem,že to vysadíme a druhá dávka už ok. na alergii byl také kvůli očím,že ho stále svědí od podzima,ale nic neprokázaly..ale dr ho chce poslat k lepší s Andrejkou... ještě ho čeká imuno,až dobere broncho-vaxom. mandle má ok,takže ty za to nemohou. už mi jde hlava kolem z těch dr...není týden snad bez nich ![]() |
| Hana, Pavlík8/04,Davídek3/07 | 54306 |
|
|
1.3.2010 14:01:05
Ahoj holky, hlásíme stav nemocných. Kluci zvrací jak o život
. Pájo, já byla s Pavlíkem na alergologii, v jeho necelých třech. Měl taky neustále kašel a rýmu. Samozřejmě je alergik a má sníženou imunitu. Na imunitu jsme brali Bronch- Vaxom, je to na dýchací cesty. Musím říct, že nám hodně pomohl. Jinak i Dáda už byl na alergo, taky je alergik. |
|
|
1.3.2010 12:01:13
Ileničko,dobře,že je to JEN rýma,snad to nikam nesleze,už ať je od těch nemocí klid!!!
u nás je to lepší,ale malá chrčí pořád stejně . byli jsme u dr. v sobotu na poslechu a bylo to ok,na průduškách to nebylo,hurá!dr. říkala,že bychom měli jít na alergologii a imunologii,že má prostě každý týden malá něco a že by to asi chtělo něco brát na sliznice..VÁS TADY NĚKOHO POSÍLALI NA ALERGOLOGII? všechno to souvisí s brzkým narozením,holt ta imunita je oslabená. ale musím říct,že loni to tak hrozné coby u miminka jako teď snad fakt nebylo...ve st. jdeme do Podolí na synagis,tak to můžu zase čekat ještě něco k tomu..já nevím proč,ale jak jí to píchli,vždy do pár dnů měla rýmu jak Brno..no,tu už ale máme.. ještě nás čeká psychologie,tak jsem zvědavá,co nám paní dr. opáčí na tu naši NEŘEČ.zkrátka žádné zlepšení od června. |
| llenicka | 75289 |
|
|
28.2.2010 21:35:19
Pájo, držím vám všechny palce,ať je vám lépe! Snad už je to u vás lepší. A nebuj, doktory otravuj, vždyť jde přeci o dítě, tak co. Taky jsem s Matějem když měl ten zápal plic jezdila každý den otravovat na pohotovost, ale jinak se to prostě nedalo, pořád lepší cítit se blbě, než si pak něco vyčítat. Tak ještě jednou držím palečky.
|
| llenicka | 75289 |
|
|
28.2.2010 21:31:51
Ahojky. Děkujeme za přání k svátku!!!!!!!! Matěj pořád bojuje s rýmou, ale naštěstí má jen rýmu, hodně velkou, ale je to jen rýma. Hurá!!!!
Tak jsem pořád strachy bez sebe aby mu to zase neslezlo do průdušek. Ale budu věřit, že nás to mine. Jinak Haničce taky přeji vše nej, nej nej. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.