Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| .ganesha. | 83982 |
|
|
27.2.2010 9:33:40
Dodatečně všechno nej Haničce.
Nás to čeká 7.3., ale 10.3. má svátek, tak ten budeme slavit spíš ![]() |
| Pája, A+A :o) | 94544 |
|
|
25.2.2010 16:25:49
Danulo, tak Haničce vše nej
ke korig. roku! však ono jí tělo začne poslouchat . u nás je to také všelijaké, co naděláme . holt start do života nebyl jednoduchý,ale však to jednou doženou - i když mě to také někdy mírně znepokojuje...hlavně slovní zásoba,která od června ustrnula,ba se i zhoršila a není skoro vůbec žádná to kdy,začne chodit je mi fuk,do dvou to snad stihne .jinak ale bystrá je a všemu rozumí. jinak už štěkavý kašel zmizel,hurá! akorát je už vlhký,ale je děsně zahleněná a k tomu všemu ještě žlutá rýma opět už po 4.tento měsíc a to jí zas ještě teče dolů k tomu . je to slyšet při výdechu,někdy i nádechu.,bojím se,aby to neměla na průduškách,ale už x-tý den volám dr a už mi to připadá trapné ,ale budu muset holt zase.. |
| Danula83 | 46556 |
|
|
25.2.2010 14:48:03
Matějovi dodatečně vše nej k svátečku!
Všem marodům přejeme brzké uzdravení.Venku už to vypadá trošku víc jarně,tak už by ty nemoce mohly odejít a nevracet se... Hanička má dneska korigovaně rok,tak jí pořád tak sleduju,jak jí to jako pálí,ale holt tělo jí moc neposlouchá:( |
|
|
24.2.2010 20:14:53
Terko, tak ať se kašel zlepší!!
a také přeji vše NEJ oslavenci,hlavně zdravíčko ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Terka Kubík06, Vašík08 | 46367 |
|
|
24.2.2010 10:00:40
přeji všechno nejlepší k svátku a hlavně to zdravíčko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| nzuza | 84442 |
|
|
24.2.2010 9:17:06
Ileničko, my jsme ve zprávě od dr. z ORL měli larangitida epiglotis a měl i ve výtěru pneumokoka (naštěstí je očkovaný prevenarem), tak to nebyla normální laryngitída???
|
|
|
24.2.2010 7:59:48
jinak Andrejka má stále zvýšenou teplotu od té soboty,tak mě to štve,ne moc tak kolem 37,5přes den. ten vzduch venku by jí udělal dobře..myslíte,že bych ji tam mohla dát na chvíli do kočárku? snad by se jí nic nestalo..
|
|
|
24.2.2010 7:43:36
tak se hlásím po zmátožení
. malá spala od půl třetí to 5.45,hrůůza .nechápu,kde bere tu energii,že nespí dál..na pohotovosti se angína neukázala,ale podezření jsem měla,protože se nechtěla ani napít ze lžičky,což normálně vezme.ona nikdy moc nepila,ale teď docela i pije. dostala tam VENTOLIN,tak jsem ráda ,aby měla hrdlo roztažené. asi to nějaký menší záchvat fakt byl. v tu dobu jí v noci i šíleně pořád tekla rýma z nosu,tak jsem stále odsávala. byl to tak trochu fakt horor. stačilo mi to bohatě...nejhorší je,že si přes den schrupnout nemůžu,protože je doma i Adámek. ten mě nenechá ani náhodou. kéž by malá alespoň dospávala noc.ale jak ji znám,tak to nehrozí... |
| Terka Kubík06, Vašík08 | 46367 |
|
|
24.2.2010 6:25:18
Pajo, to je mi tak moc líto, držím palečky at jevše o.k.
Vašek mi připravil budíček v 5,30 a taky divně kašle :-( ale noc klidná až na to ráno. Ileničko a ostatní, vydržte, ještě chvilku a bude jaro. ![]() ![]() ![]() NO a koukám na poslední 20s hokeje a nestaším se divit, celou dobu to bylo 2-0 a najednou 2-2. Ti blnouni hokejisti to takhle projeli ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
24.2.2010 1:06:24
teda holky, jsem to s tou nocí nějak zakřikla...
na noc jsem dala prothazin a výsledek docela síla. spala asi hodinku,pak se vzbudila a jen brečela a brečela,do toho kašel, odsávání nudlí,brekot dvě minuty spánku a stále dokola. pak hrozně rychle dýchala a v breku samozřejmě lapala po dechu. sípání žádné,spíše jen chrápala,jak měla plný nosík-asi..také to v ní víc chrčí než dopoledne,když tu byla dr.-té jsme volali v půl 11večer,nabídla se-je to tak trochu známá manžela. no a tak jsme nakonec podali čípek-během 10minut bylo dýchání fakt o poznání lepší-přitom žádné jamky nad klíční kostí jí nezapadaly,sípání také nikde,těžko říct. otevřené okno také nepomáhalo. ale kde je zakopaný pes se teprve dozvím. manžel s Andrejkou nakonec vyrazil na pohotovost,protože je jedna ráno a ona jen brečí a vůůůbec nespí. jinak dr nám říkala,že je jedno procento dětí,na které prothazin působí opačně a naopak třeba nespí-tak to je možná i ten náš důvod,pokud se neprokáže jiný. ráno písnu,už jsem na mrtvici. celou noc zase nezamhouřím oko a vydržet to tu přes den s oběma dětičkama,to bude teda drsný . no,hlavně aby bylo lépe. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.