Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| llenicka | 75289 |
|
|
24.2.2010 0:31:28
mrazák doopravdy funguje. Říká se v zimě otevřít okno a v létě mrazák.
![]() |
| Hanka+L+A+V | 28463 |
|
|
23.2.2010 21:47:07
Pájo a taky pomáhá případně otevřít mražák a nechat dítě dýchat ten studený vzduch z něj. Fakt to není sranda tahle rada, kamoščinýmu kloučkovi to pomohlo, než dojela záchranka.
Jinak všem marodům držím palečky, aby se už konečně z těch bacilů vyhrabali. |
| llenicka | 75289 |
|
|
23.2.2010 21:20:51
Ahojky. Tak já taky hlásím, že přesně po 13 dnech od zápalu plic se nám zase nejspíš spustila rýma. Achjo. Já už fakt nevím co mám dělat. Nikde jsme nebyli, s Matějem jsem nebyla ani v krámu. Doma jsme zdraví. Ven jezdíme, ale jen v kočáru a do přírody.Tak já fakt nevím. Navíc teď po tom co jsme si prožili mám strach, že ještě nemůže být v plných silách, aby zase něčemu čelil. Já mám takový strach, že snad za chvilku skončím někde na psychárně. Navím jsem bohužel léta dělala na dětském, tak si moc dobře dovedu představit jak někdy mohou děti dopadnout. Tak se holt zase budu muset modlit, i když věřící nejsem, ale asi se brzo stanu
![]() Pájo nebuj, laryngitida sice hodně blbě vypadá a má i dramatický průběh, ale za svoje léta na dětské JIp jsem fakt neviděla dítě s laryngitidou, které by skončilo nějak špatně. Ve velké většině jim stačí jeden až dva dny inhalací a jsou o.k. Dříve děti končili špatně kvůli epiglotitidě (jsou to podobné nemoci), ta má hrozný průběh, ale dnes už jsou děti očkovaný a epiglotitidy už téměř vymizely. Jinak fakt pomáhá studený vzduch, zábal na krk a vlhko. Kdyžžtak volat doktora popř. sanitu a inhalovat. Tak držím palečky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jinak nestačím zírat. Viktorka s Anežkou jsou fakt šikulky!!!!!!!!! |
| magicc | 35425 |
|
23.2.2010 20:40:54
Xkačko, Viktorka je úžasná
![]() ![]() . My takhle ještě používáme se Sandrou balon místo trampošky, to jí taky děsně baví. |
| magicc | 35425 |
|
23.2.2010 20:35:29
maminy, moc přjeme ať se to s těmi kašlíky až tak do těchto scénářů nehorší, ať jsou na tom vaši prďolkové dobře
|
| Pája, A+A :o) | 94544 |
|
|
23.2.2010 20:19:06
Nzuzo, mám úplně husí kůži z tvého příspěvku a jsem zas o něco více vyděšená!
zní to fakt strašně! takže po čípku do deseti minut zlepšení a kdyžtak volat rychlou. ok,díky za radu-to jsem právě nevěděla,za jak dlouho se to má zlepšit! doufám,že se nám to snad vyhne!!! to jste si tedy užili,musí to být vážně strašné!! já bych na stopro řvala jak želva. od té doby,co se Andrejka narodila mi stačí málo a hned si vždycky na všechno co jsme prožili vzpomenu..jsem teď děsná měkkota ![]() |
| nzuza | 84442 |
|
|
23.2.2010 19:10:57
Ahojky Pájo,
píšeš správně laryngitída , bohužel máme s ní zkušenost a opravdu je to pak během chviličky, kdy je to na dr., byli jsme s tím i nJIPce na adrenalinu + inhalace, kortikoidy atd., jen nám v nemocnici říkali, že pak když se začne dusit i po podání čípků , respektive nezaberou do 10 minut, tak nejet do nemocnice, ale volat rychlou, že pak se počítá každá minuta, nechci strašit, jen abys byla připravená na rychlý zásah, pak jednu chvíli vypadá, že se to lepší, dítě tak nekašle, ale omyl , už nemá sílu kašlat, jakmile si začne cpát ručičku do pusiny, odmítá pít, tečou sliny, také volat, my blbci jsme si právě mysleli, že se to lepší, ale měli jsme díky bohu víc štěstí než rozumu, jak nám řekla dr., dobrý je studený vzduch(maximálně 19°C) na spinkání, vlhký vzduch klidně i 80-90%, vypodložená postýlka u hlavy a jestli můžeš tak jsou dobré solné jeskyně i jako prevence (pomáhají kašel zhleňovat, pak už není suchý dávivý, ono i v nemocnici nám pak dávali solné inhalace), tak držíme pěstičky, ať se vám to vyhne |
| Pája, A+A :o) | 94544 |
|
|
23.2.2010 12:02:30
tak hlásím,že tu byla dr. se podívat na Andrejku. dobrá zpráva,že na atb to není a na průduškách také ne,ale stále má štěkavý kašel a náběh na laryngitidu - nevím jak se přesně píše
. tak nadšená nejsem,jelikož vůbec nemám žádné zkušenosti a dost jsem z toho vždy měla strach.dala nám na noc prothazin, přes den mámena kašel sinecod a ráno mucosolvan,protože je zahleněná-už po 4.tento měsíc jí k tomu zase začala rýma . no a pro jistotu máme i čípky,kdyby přišlo sípání, dušnost..DOUFÁM,ŽE K TOMU NEDOJDE!!ráno ale dost těžce a rychle dýchala,měla jsem nahnáno.. jinak Adámek krk ok a měl by být doma,aby se pořádně z toho dostal a byl fit-prý nejlépe odjet z Prahy na tři měsíce pryč..že ten jeho kašel ¨,co je neustále není normální,že to asi bude nějaká alergie. na alergo ale byl v prosinci kvůli pálení očí a nic mu nezjistili..prý to být ale ještě znát nemusí,tak nevím,nevyznám se v tom. no, už se těším na léto!! v červnu do školky stejně nepůjde kvůli dovče co máme,aby byli děti fit. no a na chatu bych ráda frnkla,ale když je daleko a manžel by tam za námi nemohl a být tam sama,to se mi nechce,není tam nikde nic,je to v polích- Hracholusky, přece jen alespoň večer má člověk toho chlapa doma . a u našich,tam není zase klid ani den,jelikož je tam neustále kluk ségry a teď bude celé léto,protože začla pracovat.. ty každodenní řežby bych asi nevydýchala mezi kluky...no,nějak to dopadne,uvidíme. teď bude měsíc doma,snad se z toho nějak vylíže![]() |
| Terka Kubík06, Vašík08 | 46367 |
|
|
23.2.2010 9:46:33
Chtěla jsem se zeptat, čeká nás doufám, dovolená letadlem.
No a Vašík, občas má z některých hluků hrůzu a amok. Tak pořád přemýšlím jak zareaguje až bude to letadlo startovat. Bojím se, aby nechytnul nějaký nedýchací amok, protože těžko odejdu nebo zastavím ten hluk. |
| Terka Kubík06, Vašík08 | 46367 |
|
|
23.2.2010 9:43:23
Ahoj holky,
všechny dětičky jsou šikulky. Hani (lezkyně ), Hani(mluvka ), Katko(kecka ), super a moc vám to přeji. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.