Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Pája, A+A :o) | 94544 |
|
|
22.2.2010 12:11:22
Hani,je to šikulka šikovná
,jen si užívejte pokroků. pro člověka je to takový malý zázrak,viď.jinak u nás nic nového,sedíme doma kvůli atb,jinak nic viditelného A. není kromě kašle,co má už dva měsíce..ten se tedy stále nějak nelepší. když má ty atb na angínu,třeba pomohou i na to.. Andrejka dnes v noci nekašlala,tak jsem byla ráda,ale zvýšenou teplotu má pořád od soboty ne moc,ale má..večer je to maximum těsně pod 38,přes den 37,6. dnes už tolik nekašle,chtěla jsem ji dát poslechnout,tak nevím. snad je to lepší oproti včerejšku. dávám jí odpoledne sinecod a dopoledne mucosolvan,protože po ránu má kašel vlhký,pak zase suchý a mám to tak zažité od dr. no,u toho kašle mám strach,aby to nevlezlo na ty průdušky,ale ještě to tam neměla,tak snad to zvládneme.. |
| Květulina+E.T. | 61023 |
|
|
22.2.2010 11:33:00
Hani, tak to je teda BOMBA!!!!!
Anežka Vám vrací všechnu dřinu, co jste dali vy do Lucky! Užívejte si ty vaše velké Štěstíčka !!!![]() ![]() |
| Hana, Pavlík8/04,Davídek3/07 | 54306 |
|
|
21.2.2010 23:31:15
Teda Hani, Anežka je malej rarášek, ale moc a moc šikovná.
Logopedka nám dává půl roku. Já začínam věřit, že se to obejde bez operace. |
| Hanka+L+A+V | 28463 |
|
|
21.2.2010 20:51:20
Ahojky....pro všechny ze staré gardy a kdo chce z nové, ať se klidně podívá...vám sem lupnu video jak Anežka leze na židličku. Jsme z ní hotoví, protože s Lucinkou je každej pokrok tak na půl roku tvrdýho cvičení a někdy ani to nepomůže a Anežka je tak neskutečně šikovná, že si to užíváme maximálně. Tak se na mě nezlobte, že se vám sem jdu pochlubit.
Hani neboj, Dáda je moc šikovnej, když už za 14 dní je vidět pokrok. A kdy se dozvíte, jestli budete muset na tu operaci nebo ne? Na řeči "kamarádek" nedej, sama víš, jaký máš doma šikovný zlatíčka. Magic tak to je moc dobře, že Sandruška bere tu hormonální růstovou léčbu dobře, hlavně, aby jí to pomohlo. Ale je moc šikovná, určitě to dobře dopadne. Všem marůdkům přeju rychlé uzdravení. |
| magicc | 35425 |
|
21.2.2010 20:21:28
Senedro, konečné rozhodnutí je určitě jen na vás rodičích, takže chápu že se trochu obáváš. Já to měla lehčí v tom, že jsem na to čekala. Jinak Sandra je taky normálně čiperná a bystrá holčina, zdravá, sem tam virozy.
|
|
|
21.2.2010 15:06:08
NO vidiš, na někoho pražský vzduch zapůsobí dobře
.to je fajn,že už je vám lépe!! já už tři týdny také bojuji postupně s rýmami,kašlem atd...vždy je to už skoro ok a zase to je nanovo..hrůza-ale to jsou školkové bacily a pořád se nám tu tlučou .tak pokud je Dita přirozeně bystrá,chytrá atd.,myslím,že není důvod ji dávat o rok později,třeba by se ve školce fakt nudila. uvidíte . já jsem také v červenci v druhé polovině a žádné trauma z první třídy nemám ,ač jsem tam byla nejmladší.my máme prevenar povinně,takže neporadím. každopádně pokud vás ouška fakt trápí,možná by to bylo na místě. my naštěstí s ouškami dobrý-možná je to právě tím očkováním. my to máme hlavně kvůli špatným plicím,co byly po narození (špatný vývin jiným směrem,dysplazie..). takže z toho důvodu. a je fakt,že tedy pneumokok se malé chytá až hrůza a naštěstí skončí jen u hrozné dlouhé rýmy a nevleze jinam. |
| Senedra | 14756 |
|
|
21.2.2010 13:19:55
No, pražský vzduch.. manželovi se po příchodu do Prahy ( na vysokou školu) zlepšily alergické projevy a úplně zmizelo astma
![]() Já to mám spíš tak, že jednou za tři roky chytnu každého bacila, co jde okolo a pak mám další roky klid. A zrovna ta "blbá" zima přišla, co měsíc bojuju s nějakou virozou. Zítra si chci zajít ke svému doktorovi a domluvit se s ním, aby mi nechal udělat krevní obraz a případně výtěr z krku. Holčičkám je už líp, Alice už skoro dobrala ATB, Dita nemá problémy s ušima, tak jí to asi zabralo taky. Docela mě překvapil doktor na ORL, poznamenal cosi o očkování prevenarem. Nevím, jestli do toho jít, když tohle je teprve podruhé, co má problémy s ušima, poprvé je měla píchané loni na jaře. A k tomu vzrůstu -dost se to ve mně pere, na podzim měřila Dita 94 cm a vážila 13 kilo. A doktoři v motole už zvažují nasazení růstového hormonu, čekáme na vyjádření genetiků. Dita je navíc narozená v červenci, takže pokud by šla do školy v řádném termínu, tak jí bude 6 let a měsíc a půl. Zase je přirozeně bystrá, nemá nějaké větší problémy, nevíme, jestli by se další rok, při eventuální odkladu, ve školce nenudila. |
|
|
21.2.2010 12:11:04
Terko,asi ti pražský vzduch dělá dobře
. já když tu začla bydlet,tak když jsem přijela k našim na čerstvý vzduch,tak mě šíleně bolela hlava x let![]() jinak s nemocemi je to stále stejné-jsem docela zdravý člověk,málokdy omarodím pořádně,ťuk ťuk ![]() |
| magicc | 35425 |
|
21.2.2010 8:50:26
Hani kde není rady není ani pomoci. Je mi jasný, že tě to s kloučkem od kamarádky trochu i mrzí, ale oni to vidí fakt jinak. Dáda je borec, na nějaký mluvení přece nemá čas ani chuť, až bude ve školce mezi dětma tam už se rozkecá
![]() |
| Hana, Pavlík8/04,Davídek3/07 | 54306 |
|
|
21.2.2010 8:09:32
Ahoj Magic. Právě, že se k tomu kámoška taky nemá. Tvrdí, že se malej vytáhl, ale já to vidím jinak. Tvrdí, že má metr, což teda nená, Dáda má 101cm a je o kus vyšší. Podle kamarádky je to tím, že má Dáda delší nohy
. No, ale když nechce ať nic neřeší. My jsme do ní hustily celé léto/holky na písku/. Hlavně, že já mám dle jejího manžela asi nějak postiženého Dádu, protože nechce mluvit. Ale já ho mám někde v zadní části těla. Davídek chodí na logopedii a za těch 14 dní co cvičíme jazyk udělal pokrok.![]() Hani, Anežka je teda šikulka. Já se musím smát, když si vzpomenu jak jsem byla s Dádou v 9-ti měsících na ortopedii. Dáda chodil za ruku, obcházel židle a pan doktor mi řekl, že si ničí klouby, že mu mám vysvětlit, že chodit nesmí. Tak jsme mu s dětskou vysvětlovaly, že teda nesmí chodit, aby v budoucnu neměl problémy s klouby . Prostě pan doktor byl nějaký divný. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.