| maminkapawlinka | 136600 |
|
|
14.10.2013 21:00:41
gratuluju a můžu se zeptat,kolik máte kluků?
![]() ![]() |
| Teika | 131353 |
|
|
14.10.2013 16:51:37
Ahoj holky,
asi před týdnem se nám narodila zdravá krásná holčička. Čas běží, loni v červenci jsem se tady na diskuzi ptala "Co jíst a jak to vydržet" při dietě na holčičku a už ji máme doma . Musím říct, že jsem měla velký strach, jak to všechno dopadne, ale už je to za námi a zůstala jenom radost. |
|
|
13.10.2013 22:37:48
to já taky..
![]() |
|
|
1.10.2013 21:13:26
knížku kluk nebo holka mám přečtenou,ale to jídlo na holku je pro mně uplně hrozné,můžu nejíst to zakázané maso,sůl,i když bez soli je to taky těžké,ale ty šílené recepty tam nedám,brrr fuj
![]() |
|
|
1.10.2013 21:02:10
dost těžko
![]() |
|
|
1.10.2013 21:00:50
zajímalo by mně,jestli jste někdy četli nebo slyšeli o tom,že váha může ovlivnit pohlaví?Nebo spíše,jestli může být možné,že pokud maminka hubne,tělo si myslí,že chlapečka neuživý a je to holčička?Moje babička žila chudě,moje mamka říkala,že jich bylo sedm a šest dcer a jen jeden kluk,snídala prý v lese maliny :-D a v mém případě kdy mám samé kluky,jde mi váha opravdu pořád nahoru,od prvního syna mám už kolem třiceti kilo nahoře,chutná mi,moc jím i večer,snad se někdo zapojí do diskuze .-)co myslíte?Něco na tom je možná...
![]() |
|
|
1.10.2013 14:10:22
moje řeč |
|
|
1.10.2013 14:03:15
to je úžasné,můžeě mi ptrosím poradit?Mám tři kluky,ráda bych holčičku,jak jste to udělali?Já zatím nedodržuju nic,i když chvilku jsem si vyzkoušela nejíst smané a maso apod,ale pak jsem to ještě odložila než budeme mít lepší bydlení,takže už jsem i zapomněla co vše se má dodržovat.Zatím jen
zobkám dopředu hořčík a vápník. |
|
|
1.10.2013 13:50:05
ahoj,ráda bych si psala s někým kdo ví jak na holčičku,mám tři syny a moc si přeji holku,mohu poprosit o nějaké informace na mail mambo84@seznam.cz prosím?Zatím se ještě nesnažím,spíše dávám dohromady u informace
dík![]() ![]() |
| Teika | 131353 |
|
|
6.9.2013 9:31:11
Ahoj Minko, já rozhodně nejsem odborník, ale četla jsem (mám dojem, že to bylo v knížce Holka nebo kluk), že pokud se rodí stále stejné pohlaví dokola, je o něco málo vyšší pravděpodobnost než 50%, že další dítě bude opět stejného pohlaví. Pokud se podívám kolem sebe na rodiny s více dětmi, tak opravdu často vidím, že mají buď samé holky nebo samé kluky. Pokud druhorozenou máš dceru a asi jste se to tehdy ani nesnažili nijak ovlivnit, tak se Vás to netýká. Ale vím o několika rodinách, které mají 4 syny, nebo jiné 3 a více dcer (jedni známí dokonce 6 dcer) apod. Naposledy jsem četla na internetu článek o nějaké americké rodině, které se narodil dvanáctý syn v řadě
Ale samozřejmě znám i smíšené velké rodiny, nechci tady rozehrát debatu, jak to není pravda a jak všichni mají ve svém okolí smíšené rodiny s mnoha dětmi různých pohlaví. Jak říkám, já rozhodně nejsem odborník, jen jsem toto četla. Ale protože dnes má většina rodin dvě děti nebo jen jedno, nedá se ani udělat nějaká statistika. Drž se! |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.