| lucky 2kluci | 62252 |
|
22.5.2013 19:15:11
Deja - manželův slib mně pobavil
ty minerály myslíš, že si doplňovala vápník + hořčík v tabletách nebo i dietu na holku? princezna v tutu sukýnce taky dobrý![]() Limetko - tak všeobecně ty rady na kluka jsou zvýšit v potravě draslík a sodík, jist hodně masa + slané věci, plodit přímo na ovulaci a třeba i ten manželův slib jinak si mě mile překvapila, že k párečku toužíte ještě po klučíkovi většinou u párečku jim je to jedno nebo spíš další holčinu |
| Limetka |
| • |
22.5.2013 13:16:45
Máme dvě děti, čtyřletou holčinu a 1,5 ročního chlapečka a chtěli bychom ještě jednoho kluka. Samozřejmě, zdraví na prvním místě, to je jasné... Ale ta touha ještě po jednou klučinovi je obrovská
Vyšly někomu nějaké metody jak ovlivnit pohlaví miminka? Díky ![]() |
| Deja | 55071 |
|
|
21.5.2013 23:33:11
Po dlouhé době nakukuji. Mně se to nakonec povedlo - třetí je holčička (víceméně počítání přibližné ovulace a minerály a manželův slib).
Ale potvrzuji tvé obavy - malá je sice princezna - vyoblíkaná maminkou do růžové a šatiček, ale jinak je to amazonka divočejší než bráškové dohromady. Známí se smějou, že jednou bude po školkové zahradě běhat parta kluků s pistolkama a velet jim bude malá princezna v tutu sukýnce ![]() ![]() Teď jsou ji dva roky . |
| Sabina |
| • |
17.5.2013 13:42:02
Teiko díky moc za info, taky mám dva kluky 5 a 2 roky, u obouch jsem nic neovlivňovala, dva kluky jsem si moc přála, teď si kluci přejí sestřičku
ale vim stopro, že oba byl přesně na ovulaci, u prvního jsem to počítala, dlouho se nám nedařilo a u druhýho jsem si to uvědomila zpětně, ten zas pro změnu byl nepánovaný tak uvidíme, zkusíme co se dá, víc pro to udělat nejde já už právě teď řikám, že by ta holka mezi těma raubířema byla snad i víc klu :-D |
| Teika | 131353 |
|
|
17.5.2013 8:59:55
Minko, moc díky za gratulace, opravdu cítím štěstí, které už jsem ani nedoufala, že zažiju.
|
| Teika | 131353 |
|
|
17.5.2013 8:58:39
Sabi, naši kluci mají 8, 6, a 3 a půl roku. Ty máš taky chlapečky? U druhého syna jsem zkoušela načasovat pohlavní styk před ovulací, nic jiného, ale nevěděla jsem ještě o ovulačních testech, tak jsem ovulaci zjišťovala jen měřením bazální teploty a ovulaci mám dost nepravidelnou. Tehdy se nám povedl při styku dva dny před ovulací úžasný kluk, teď dva dny před ovulací ověřeno teplotou i OVU testy + všechny ostatní faktory dieta, vitamíny, výplachy pochvy atd. holčička. U ostatních dvou synů to bylo úplně náhodné. Je to u nás díky menšímu věkovému rozdílu dost "divočina", holčička asi bude mít "tvrdý odchov" od svých bratrů, manžel říká, že to stejně bude díky starším bratrům půl kluka. Ještě mám od svého gynekologa pěkný článek, který je ze starší Betynky nebo Maminky - časopisu. Poslal mi ho na mail gynekolog s komentářem "Berte to s rezervou", když jsme se na kontrole předtím bavili o možnosti "ovlivnit" zvýšenou pravděpodobnost jednoho pohlaví. Je zde uvedeno ve stručnosti právě, na základě jakých výzkumů a jak je možné zvýšit pravděpodobnost na holčičku nebo chlapečka - samozřejmě bez záruky, více-méně to co jsem dodržovala. Umístila bych to sem, mám to naskenované, ale myslím, že to nejde, přidat sem přílohu. Tak Ti to pošlu na mail, popř. kdyby měl někdo další zájem, můžu zaslat.
|
| Teika | 131353 |
|
|
17.5.2013 8:45:35
Leontýno, to víš, že si Tě pamatuji, moc Ti holčičku přeju a gratuluji, obzvlášť takhle neplánovaně to musí být opravdu dáreček. U nás z mé strany rodiny to bude druhá vnučka - první už má 23 let a po ní přišlo pět kluků od sestry a ode mě, takže to taky bude po dlouhé době změna... Nevím, co zapracovalo u nás, ale prostě jsem chtěla udělat maximum, pro ten svůj pocit, že jsem udělala co se dalo, když jsem si holčičku moc přála a tak nějak se mi nedařilo té touhy po ní zbavit, i když jsem si po posledním porodu myslela, že do dalšího miminka už v žádném případě nejdeme. Říkala jsem si, udělám, co půjde a Pán Bůh si stejně udělá, co bude chtít. Teď se tetelím blahem, když si představím, že budu mít děťátko, kterému budu moct např. udělat culík nebo zaplést cop, atd. - nevím, jestli to není úchylka, ale myslím, že maminky, které mají dva tři kluky, tak to asi pochopí.
A jak jsou Tvoji kluci staří? Už se asi těší, že? Naši si sestřičku moc přáli... Musím říct, že i manžel je moc rád. |
| leon-týna + 4 | 125736 |
|
|
16.5.2013 22:19:54
Teiko, moc gratuluju, že se vám zadařilo
. Pamatuju si tě jak si sem psala svou metodu a jsem ráda, že to mělo svůj účinek. Nevím, zda si pamatuješ ty mě, my máme taky 3 kluky, otěhotněla jsem teda neplánovaně a bude to tentokrát taky holčička, takže u nás zapracovala náhoda nebo ten nahoře... , každopádně se celá široká rodina moc těšíme, bude to i pro oboje rodiče první vnučka .Tak přeju hezký zbytek těhotenství, krásný porod a zdravé miminko ![]() . |
| Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 | 14655 |
|
|
16.5.2013 21:56:42
Teiko, moc moc moc gratuluji a verim, ze jsi silene stastna !!!
Pamatuji si tvoj prezdivku .... ![]() |
| Sabina |
| • |
16.5.2013 19:17:39
Teiko teď jsem listovala zpátky a ty tvoje rady jsem si už uložila, díky ještě jednou!!! a ještě jsem se chtěla zeptat, zda si tyhle rady zkoušela i u kluků nebo tam si to nechala náhodě? díky
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.