| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
5.12.2013 10:54:08
anexo, to nemyslíš vážně, že ne ...
|
| anexa | 804 |
|
|
5.12.2013 10:51:35
doporuč jí, ať se jde podívat před školu a touha po holčičce ji přejde - je to tam skoro samá načičnačná modelína - od malička boty na podpatku, zmalované od 3.třídy, nafrněné, rozmazlené, ucabené.....
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
5.12.2013 10:37:44
"povoleni gender selection (trideni spermosek) u rodin ktere maji dve deti stejneho pohlavi."
Hm, tak to je v mých očích chorý výplod zhýčkané přežrané společnosti, kde si lidé zvykli, že všechno v životě musí být po jejich. Jestli vývoj opravdu spěje k tomu, že si časem budeme v laboratořích objednávat děti nejen požadovaného pohlaví, ale třeba i požadovaných fyzických a psychických parametrů, tak doufám, že se toho nedožiju. Už to vidím - "Chci výhradně blonďáčka s hudebním nadáním, psychicky bych neunesla tmavovlasého sportovce ..." ![]() |
| kája+dva | 65364 |
|
|
5.12.2013 10:23:02
Jak já ji rozumím, rozumím, taky jsem si přála dceru, mám dva syny, jsem ochotná to ještě jednou risknout, ale obávám se, že to zase bude kluk. Staršímu je šest, je jemný, hodný, citlivý kluk, ale není to dcera. Druhý je malý ďáblík, je ho všude plno, je to miláček, každýho odzbrojí svojí pozitivní náladou, ale zase to není dcera. Miluju je oba, ale to, že mi dcera chybí mi oni vynahradit nikdy nedokážou.
|
| magdaléna |
| • |
5.12.2013 10:22:21
Nějak nerozumím pojmu "sestra chtěla holčičku", přece vždy je to 50:50 a je to správně, že to tak příroda zařídila a pokud sestra chtěla otěhotnět, nemohla předpokládat, že to bude holčička. Vždy je to miminko a uvažovat, že zrovna mě se narodí holčička, protože ji chci je scestné a vnímám to tak, že i sobecké. Mě to tedy jako rouhání přijde, promiň, že to takto natvrdo píšu. První miminko jsem potratila v 18-tém týdnu a byl to chlapec. Do roka se narodili dvojčátka chlapci již ve 30-tém týdnu s velkými poporodními problémy. Jsou to opravdoví chlapáci zlaťáci, co mají oba rodiče obtočené kolem prstu. Jsem ráda, že jsme je vypiplali z nejhoršího a nemají žádné velké problémy. Jak už tu od někoho zaznělo, i oni si první všimnou, že mám něco nového na sebe, jsem ostříhaná......pochválí, rádi se pomazlí. Nevím samozřejmě, jak by to bylo s děvčetem, ale za mě jsou kluci fajn. Ať si sestra uživá každý den těhotenství a těší se na MIMINKO.
|
| Yanull & 2 | 15067 |
|
|
5.12.2013 10:06:50
No ešte ju môžeš potešiť, že podľa pravidiel slušného správania do lokálu vchádzajú ako prví chlapi
![]() A že možno príroda "vyslyšala" jej túžbu po prítulnom mláďatku, pretože jej potenciálna dcéra by bola čertisko ![]() |
| Klarisanek | 111002 |
|
5.12.2013 9:52:52
Jiste, pokud se jedna o jakykoliv extrem, tak je to na leceni, kor v pripade, ze se to po porodu nezmeni a pochovani miminka vse nezmeni, jak to ve vetsine pripadu byva. Ale silne prani jednoho pohlavi proste neni nenormalni, jenom ho okoli nenormalnim chape a dava to dotycne casto sezrat. Ve VB delali pruzkum dlouhodobych psychologickych dopadu u zen ktere prani jednoho pohlavi mely a priroda jim nadelila pouze deti opacneho pohlavi. Protoze nebyly nevyznamne, spustilo to diskusi o povoleni gender selection (trideni spermosek) u rodin ktere maji dve deti stejneho pohlavi.
|
| zerat | 18305 |
|
|
5.12.2013 9:46:19
![]() ![]() |
| Yanull & 2 | 15067 |
|
|
5.12.2013 9:40:53
No ono všetko môže byť inak. Tiež som chcela skôr dievčatko, než chlapčeka, keď mi pri dvojčatách ako prvého potvrdili chlapca, dúfala som, že to druhé bude dievča. Vlastne som si celkom svoj vzťah s chlapčekom ani nedokázala predstaviť. No a čo sa nestalo? Keď som ich videla prvý krát, s chlapčekom to bola láska na prvý pohľad a paradoxne som si musela hľadať vzťah k vytúženému dievčatku. Trvalo to hádam aj pol roka, pretože chlapec bol "priľnavý" mazel a ona ako divá mačka, ktorá akoby sa ani nedokázala pritúliť, stále akási napnutá a odťahovačná. Keď sa konečne dala presvedčiť na kojenie, veľmi to pomohlo a tie vzťahy k deťom sa vyrovnali. Sú to moje poklady
![]() ![]() ![]() |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
5.12.2013 9:39:16
Deniso, myslím, že to hrotíš. Nepadlo tu nic o trestu za rouhání, nic podobného.
Jestli se někdo extrémně upíná k jednomu pohlaví dítěte a představa toho druhého ho děsí, a jestli si to nedokáže srovnat v hlavě rozumem a ani nevěří, že se to srovná samo po narození dítěte, tak má seriózní problém a měl by si třeba nechat i odborně poradit, protože normální takový postoj není. |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.