| kysnutá knedla | 99495 |
|
21.2.2023 9:31:14
Juill, napísala si sýru, pretože už snívaš o dobrom kúsku sýra, no
![]() |
| Buřt | 147593 |
|
21.2.2023 9:28:26
Knedli, tech uprav ma urcite vic, jeji tvar vypada uplne jinak nez zamlada.
Kdyz je nekde zabrana na videu, tak je videt, ze je to o dost horsi nez na tech fotkach s filtry, treba zde, ta mimika nejak hapruje a ta kriva usta, no nevim: https://www.youtube.com/watch?v=ZM8CywYvz8k Pracovita urcite je, ale ten oblicej je pro me uz hodne neprirozeny. Jinak svalnata tela se mi taky libi, ale rekla bych, ze to souvisi s tim, ze se mi libi muzi. |
| Hatata | 157806 |
|
21.2.2023 9:22:07
Nebo Dana Syslová. Ta vysloveně zraje
|
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
21.2.2023 9:20:57
tak jsou i české celebrity, které i v pokročilém věku vypadají fantasticky a dokonce i bez toho pocitu vylepšování... třeba Veronika Freimanová, Petra Černocká, Simona Stašová, Yvetta Blanarovičová, Heidi Janků...
|
| Len | 108740 |
|
|
21.2.2023 9:19:04
Ropucho, mne se slovanske obliceje prave moc nelibi. Kazdy ma jiny vkus, takze je to v pohode.
|
| kysnutá knedla | 99495 |
|
21.2.2023 9:16:39
"z toho, co jí bylo naděleno, určite vytáhla maximum"
To vraví i MM o mne ![]() ![]() ![]() Ale nie, vážne, na Daru to skutočne platí. Je to dříč a zároveň neskutočný talent, jej detské pesničky sú odspievané fenomenálne. Maká, je mi sympatická a napr. na rozdiel od Simony ju možem počúvať keď rozpráva. Afektovaná neprirodzená Simona nadvihuje z gauča dokonca i moju polovičku ![]() Pokiaľ viem, tak má len plastiku nosu a potom tie blbé silikóny (moja sestra ich má tiež, ale má ich tak pekne a prirodzene spravené, že umelosť by im nikto nehádal). Telo má úžasné, mne sa teda viditeľné svaly páčia. Atletické a fitness postavičky sú pre mňa top. Držím jej palce a som rada, že má vedla seba konečne poriadneho chlapa. |
| babi_ | 48341 |
|
|
21.2.2023 9:11:10
Ano, píšu to poprvé. Co ostatní - podstatnější obsah mého příspěvku? Dle mého padesát fakt není "spadla klec".
|
| Buřt | 147593 |
|
21.2.2023 9:09:41
Mě se Dara v obličeji nelíbí vůbec, ale z toho, co jí bylo naděleno, určite vytáhla maximum. Jsem zvědavá, jak bude vypadat třeba za 10 let. Ale tvář nemá moc hezkou, nos tedy spravený, ale má hrozně divné rty, celkově je dost mužná. S tělem má podle mě výhodu, že je takový mužný typ, asi jí rychle rostou svaly, takový typ těla se lépe udržuje.
Pořízková se mi třeba líbí moc, má hezké tělo a líbí se mi i její tvář bez úprav. Taky třeba Maxová, pořád je štíhlá a krásná, ale bez nějakých razantních úprav, není v tom ta křeč. |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
21.2.2023 9:08:51
Len, ano, kdybych si měla vybrat vzor, tak P. Porizkova se mi líbí moc.
Jinak Rusky a všeobecně ženy z východu jsou krásné. Kolotočářský styl se mi nelíbí na východě ani na západě, ale slovanská krása se mi líbí. |
| Hatata | 157806 |
|
21.2.2023 9:08:33
Ženo, souhlasím. Intimita je ta přidaná hodnota, co odlišuje partnerský vztah od kamarádského.
|
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.