| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
19.2.2023 23:59:02
já jsem neměla nikdy žádný problém, tak nebyl důvod
|
| Despi | 158359 |
|
|
19.2.2023 23:45:15
Vločko, už jsem to tu kdysi psala. Chodila jsem s chlapíkem téměř impotentnim. Nicméně lepšího milence jsem nemela. Nikdy nemyslel na sebe, vzdycky myslel na mě. O svém problému úplně nechtel mluvit, vzdycky jsme to trošku naťukli a on pak rekl že se v tom nechce pitvat. Nicméně uzila jsem si s ním báječný čas. A rozhodně jsme nebyli zivi jen jidlem a sportem.
![]() Takže rozhodně to není tvá vina. |
| Martina Bergerová | 70170 |
|
19.2.2023 23:43:12
no, já si pamatuju, že jsem poprvé šla na gyndu v 15, a to jenom proto, že moje vrstevnice s maminkami chodily už dávno, od počátku menstruace, v případě výtoku a tak
![]() Fakt si pamatuju, že jsem ve druháku byla jedna z mála, co tam ještě nezavítala ![]() |
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
19.2.2023 23:37:54
Od začátku puberty? já jsem byla poprvé ve 20, když jsem chtěla antikoncepci
kdybych tenkrát věděla, že ji nesmím, tak bych šla poprvé asi až těhotná |
| Martina Bergerová | 70170 |
|
19.2.2023 23:34:00
"mužům na jejich potenci extrémně záleží"
Huso, je v tom určitý rozpor - pokud jim na potenci extrémně záleží, měli by potom umět o problémech komunikovat , aby směřovali k řešení![]() Já plně respektuju, že pro ně alfou-omegou je čilý penis , ačkoli středobodem vesmíru pro mě není má vagína![]() Ženy od začátku puberty chodí na vyšetření, dbají na zdraví svých reprodukčních orgánů - v případě problémů s početím procházejí spoustou bolestivých zákroků, snášejí to dost statečně Vezměte si jenom ty pravidelné kontroly v těhotenství a po po porodu U pánů je ale fakt časté, že se raději trápí, souží, že jim dobře nestojí, ale neudělají nic pro to, aby našli a odstranili příčinu. ![]() |
| neznámá | 91073 |
|
19.2.2023 23:23:36
To mělo být odlehčení.
![]() Něco podobného by mi asi určitě řekla nějaká moje kamarádka, akorát při psaném projevu to dost možná vyznělo jinak než jsem chtěla. |
| Rodinová | 140078 |
|
|
19.2.2023 23:10:14
Huso, mozna to tak je, me tohle poznani zatim nedostihlo - a stara jsem na to dost - porad delim lidi na mile a neprijemne, velke a male, rozumne a magory…
|
| Stará husa | 154854 |
|
19.2.2023 22:50:18
Rodinová, ani nevím. Do rozvodu jsem žila v domnění, že lidé se dělí na milé, hodné, sympatické a ty druhé a není rozdíl, zda jde o muže nebo ženy. Potom jsem byla znalými ženami i muži poučena, jak to je ve skutečnosti a nestačila jsem valit bulvy. Od té doby vím, že lidstvo se dělí na dva druhy - ženy a muže a oba druhy jsou totálně jiné. Pokud si nějaká žena s mužem rozumí, tak je to tuna tolerance zakončená zázrakem.
|
| Rodinová | 140078 |
|
|
19.2.2023 22:42:54
Huso, ty je nemas moc rada, vid…muze?
Celkem drsna generalizace. |
| Stará husa | 154854 |
|
19.2.2023 22:37:42
Vločko, mužům na jejich potenci extrémně záleží. My ženy si řekneme, no tak mě už sex vůbec nebaví, přestanu se přemáhat, však existuje tisíc zajímavějších a příjemnějších činnosti než je sex. Pro muže je jeho funkční penis středobodem jeho života a když mu to nefunguje, má pocit, že se mu zbořil svět a že je úplně k ničemu. Zároveň je každý muž strašně ješitný, takže si nepřizná, že závada je na jeho přijímači a obviňuje ženu, případně ženy jako celek. Že nejsou tak atraktivní jako byly ty za mlada, co mu to s nimi šlo, že jsou takové a onake. Muž si nikdy nepřipustí, že chyba je na jeho straně, protože by absolutně ztratil nejen sebevědomí, ale celý smysl svého života.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.