| Monika | 123907 |
|
19.12.2022 16:23:54
To zní tedy nechutně. Upřímně řečeno, pokoje v takových domovech jsou přeci oddělené podle pohlaví a snad by mělo být zajištěno soukromí a bezpečnost do té míry, aby k takovým věcem nedocházelo. Věřím, že se takového něco může stát, ale předpokládám, že se jedná o zcela výjimečnou věc. A samozřejmě je to úplně stejně trestné v "důchoďáku" jako kdekoliv jinde. Řeči o "placených službách" (a ubohých seniorech, kteří si je nemohou dovolit) mi tedy přijdou dost mimo. A ani moc nevěřím, že ležící ochrnutá paní je pro většinu mužů předmětem sexuální touhy, to už je spíš projev deviace, ne?
|
| Půlka psa | 24064 |
|
|
19.12.2022 16:16:59
Čistě laicky bych si myslela, že jak ženy žijí déle, tak se do domovů pro seniory dostávají častěji. Babička opečovává dědečka doma, ala sama pak jde do domova. Mužů je tam tím pádem řádově méně než žen, takže je tam o ně zájem. Soudila bych, že tam tudíž snadno naleznou partnerku, která bude ochotná dobrovolně a ráda. Vlastně snadněji než ji našli ve dvaceti nebo v padesáti. Ale je to jen úplně laická dedukce a nijak tím nerozporuju, co píšeš.
|
| K_at | 121378 |
|
19.12.2022 16:01:02
Rigel, to Jsem nemyslela na tebe, že je to divoký. Spíš si říkám, že je nezodpovědné zmínit takovou hrůzu zcela letmo a bez bližšího vysvětlení. Protože to musí vyděsit spoustu lidí.
|
| Rigel | 156451 |
|
|
19.12.2022 15:36:41
Slyšela jsem o tom jen to, co řekla v rozhovoru paní Štrejbarová. Vcelku se dál tím problémem v rozhovoru nezabývali , jen poznámkou, kde na ty sexuální asistentky pro seniory případně vezmeme peníze. A že se o tom paní Štrejbarová chystá s někým natočit dokument.
|
| K_at | 121378 |
|
19.12.2022 15:32:15
Rigel, to je nějaký divoký..... Tohle udělá možná nějaký deviant. Nikoliv senior s běžnou sexuální preferencí. A kolik jich v různých zařízeních je, relativně zdravých a sexuálně schopných mužů?? Natož v nějakých zařízeních zdravotnického typu, kde lidé leží po několika klientech na pokojích? Holka pusť to z hlavy. Tohle je fakt divný. A ano, nechutný určitě.
|
| Rigel | 156451 |
|
|
19.12.2022 15:13:18
Včera jsem byla hrozně zaskočena při poslechu podcastu z hlavní stránky . Chtěla jsem si poslechnout něco o Ježíškových vnoučatech, na které sama vždy ráda přispívám. Brzy po začátku rozhovoru se ale vyskytlo téma sexu - že senioři mají malou možnost se k sexu "dostat" - mají málo peněz na placenou službu. A tak se stává - říkaly novinářce sestry - že muži znásilňují ležící seniorky. Udělalo se mi fakt špatně. Nikdy mě nenapadlo o něčem takovém uvažovat. Ale když pominu navrhovanou cestu prevence - nějaké sexuální asistentky pro seniory, celá věc přece má trestní souvislost. Je to věc, o které se v okruhu pečovatelů" se ví " ale prochází bez policie , vyšetření, trestu, protože "se to nedá dokázat "
Je tu skupina žen - tedy starých žen - u kterých znásilnění prochází ? Nemohla jsem ani spát, jak jsem na to myslela. I má babička byla ochrnutá na půl těla po mozkové příhodě. Do zařízení pro seniory se tedy nedostala, zemřela po 4 týdnech v nemocnici. Ale mám slzy v očích jen při té představě. |
| Velludo Armani | 159770 |
|
13.9.2022 18:03:19
Zdravím problém s erekcí nemusí za každou cenu znamenat že trpí erektální disfunkcí a co když váš partner má ve skutečnosti jinou sexuální orientaci o které neví možná je gay a citově a sexuálně ho přitahují muži akorát o tom neví i to se stává. Já jsem taky nevěděl v 17 letech že jsem gay a měl jsem sex s ženou, popravdě mě žena sexuàlně nevzrušila vůbec a nmohl jsem dosáhnout erekce a když se mi slabé postavil tak po pár zásunech opět povadnul a sex s ženou nefungovala to byl signál že mě žena nevzrušuje a brzy jsem si uvědomil že jsem gay.
|
| Velludo Armani | 159770 |
|
13.9.2022 17:51:13
Bisexualita je citová a sexuální náklonnost k oběma pohlaví čili ženám i mužům. Bisexualita má více podob a být bisexuál neznamená žít v trojce a nebo se ve stejnou dobu zamilovat do ženy i do muže.Bisexuální muž může žít dvě etapy života.V první etapě se ožení a s ženou budou mít děti po 15 letech se může zamilovat do muže a od ženy odejde a bude žít ve vztahu s mužem a tahle forma Bisexuality je v Česku nejčastěji ale bohužel často se stává že se bisexuální muž když je ve vztahu s mužem je automaticky zaměňován za výhradně gay homosexuála .
|
| K_at | 121378 |
|
8.8.2022 13:07:30
Ještě doporučuji Beztrestu. Tam jsou také výživné informace. Už tohle téma nějakou dobu sleduji a je to naprosto nehorázný přístup. Už jen to, že soudci nemají povinnost se školit mj i v tomto ohledu.
|
| holkamodroočka | 156337 |
|
8.8.2022 12:41:40
Jinak je to hnus fialovej. Jak může veřejnost podpořit změnu zákonů? Ještě jsem to neslyšela celé, tak třeba je to tam zmíněno.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.