Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Monika | 123907 |
|
23.11.2021 10:51:02
Absolutně nerozumím, proč by se na to nešlo zeptat (obě strany). Chápu, že většina lidí nevyslýchá partnera okamžitě pokaždé, když odejde dřív do postele nebo si nevšimne jemných náznaků touhy. Ale asi pokud "nevšímavost" trvá dlouho, tak se připomenu nějak důrazněji a pak už snad partner je "nucen" sdělit nějaký důvod (i kdyby nepravdivý), typu "jsem unavený, mám starosti, bolí mě v krku, dneska nemám chuť". A když se takové důvody vlečou, tak prostě bych já osobně o tom nějakou vážnější diskusi zahájila. Tam, kde z chlapa nelze "dostat" rozumnou odpověď, bych tipovala na problémy s erekcí, ztrátu zájmu o partnerku, angažmá někde jinde, případně kombinaci těchto důvodů.
|
| Marika Letní | 140743 |
|
|
23.11.2021 10:45:03
Janinka "že si myslela, že se mu nelíbí a nechce jí. "
Což si podle mě myslela dobře. Jednak jí byl nevěrný, to může být signál nezájmu, nepřitažlivost, proto hledá jinde. Ale nemusí to tak vždy být. Jenže - on to pak ani znovu nezkusil dát dohromady s ní, ač spolu žili a ona ho sváděla. |
| Marika Letní | 140743 |
|
|
23.11.2021 10:42:09
Nejčastěji ztráta zájmu o ženu (a dříve či později tam je i milenka), což se ale projeví i v jiných oblastech, z toho se dá usuzovat. Pokud je ale celkově "zdechlý" nejen doma, tak může mít zdravotní problémy psychické i fyzické.
|
| Ruth | 147384 |
|
|
23.11.2021 10:36:35
Když byl sex uspokojivý, tak byl za 4. A to je jen kousek od průseru, víme ze školy.
Jinak, na tohle se nejde jen tak zeptat. On se ani tak neurazil, jen mu to bylo nepříjemné. Ta otázka a ještě více odpověď. |
| Lenka Pražanda | 128023 |
|
23.11.2021 10:25:23
Já jsem vedlejší téma nečetla, takže nevím o čem je řeč. Beru to jako nový příspěvek.
Obecně asi každý ví jak to je, milenka, moc práce, stres, zdrav. problémy, žena už ho nepřitahuje. Nic s čím by se chlap svěřoval. A už vůbec ne manželce ![]() |
| máta | 14884 |
|
|
23.11.2021 10:11:52
Ahoj, děkuju za reakce. Já nechci soudit, jakých případů je víc - zda k sexu neochotných mužů, nebo žen. Jen mě - řekněme statisticky - zajímají důvody popsaného případu.
A k doplnění zadání: předpokládejme prosím, že žena se muže ptala, ale nikdy neobdržela použitelnou odpověď. Muž se např. urazil a neodpověděl vůbec, nebo situaci bagatelizoval ... Dále předpokládejme, že ženě není znám žádný vnější důvod, nejde o momentální přetížení prací, krizi v širší rodině ani momentální zdravotní indispozici ... partneři nejsou aktuálně pohádaní, sex předtím (třeba několik let) fungoval uspokojivě, zároveň nejsou tak staří, aby naprosto ustal, ale přesto třeba už rok nic. |
| Janinka a dvě princezny | 132403 |
|
|
23.11.2021 9:59:45
měla jsem kdysi kolegyni, která to takto měla. Muž jí byl nevěrný, ale nerozešli se kvůli tomu, jen velká krize, který vyústila v to, že se naučili spolu existovat, ale k sexu se nevrátili. Ona moc chtěla, ale zároveň chtěla, aby první krok udělal on a přišel on. Sváděla ho prádlem, chozením nahá apod. ale upřímně říct, že by chtěla sex nechtěla a on nepřišel. Nakonec si na sex někoho našla, ale trápilo ji to hodně a to zejména tak, že si myslela, že se mu nelíbí a nechce jí.
A obráceně si myslím, že řada mužů nechce vědět proč s nimi vlastní žena nespí. Vím to z první ruky, když jsme měli s mužem krizi slyšel ode mě nepočítaněkrát proč ho nemůžu ani vidět, přesto se při jakékoli diskusi strašně divil a tvrdil, že neví proč. Muži (neříkám, že všichni) nepochopí, že třeba hněv na toho druhého ženě prostě touhu zabije, kdežto oni by si to s ní klidně rozdali i když s ní nemluví. |
| Lenka Pražanda | 128023 |
|
23.11.2021 9:48:27
Přesně tak. Myslím že opačných případů, kdy nespí žena s mužem a on neví proč, je mnohem víc. Jenom to neprobírají veřejně. A jen výjimečně je v tom milenec.
|
| Fern | 155759 |
|
23.11.2021 9:40:54
Proč stále ten jednostranný pohled?
Zrovna tak časté je,když v takovém vztahu nespí žena s mužem....a ten muž neví proč. Jenže chlapi nemají slepičí fóra ani potřebu se v tom neustále takhle piplat. |
| čajka | 142112 |
|
23.11.2021 9:24:08
Nějak si neumím představit dlouhodobější vztah, ve kterém muž se ženou nespí a ona neví proč. Jako že se o tom nebaví? Co je to za vztah?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.