Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Liaa | 29716 |
|
|
9.8.2021 18:57:05
To je fakt, z toho mála, co víme, to vypadá jako po všech stránkách ideální vztah. Až na ten problém s bimbem. A ten taky jen tušíme.
![]() |
| Martina Bergerová | 70170 |
|
9.8.2021 18:56:37
Vy jste fakt harpyje hyperestrogenový
![]() Všimly jste si, že se tu Květinka už neukázala? Asi skočila někde ze srázu, když to tady četla... ![]() A pan Květinka, pokud sem nakouknul, tak si ho zoufalstvím utrh až u samýho komína! ![]() |
|
9.8.2021 18:46:02
Rose, my ale NEVÍME, jestli se Květinka svému muži někdy vypláče na rameni a jestli ji konejší. My NEVÍME, jestli Květinka je jeho femme fatale nebo ne. My jenom tušíme, že by mohl mít problém s bimbem!
|
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
9.8.2021 18:42:39
No jo, ale Libik to vystihla naprosto přesně. To není problém se sexem, to je problém s egoistou a hulvátem. Bez sexu se dá žít, ale bez vzájemné úcty to není k žití...
|
|
9.8.2021 18:40:01
"Důvod ke konci je to, pokud se to vyčítá, je to vrchol neohleduplnosti."
Libik, to celé zní velice dobře. Pojď nás prosím ty z té ohleduplnosti dovzdělat. ![]() |
|
9.8.2021 18:37:48
Lia, máš to už podpořené svou vlastní zkušeností?
![]() Já si prostě myslím, že by mě ty bobkace rušily... ![]() |
|
9.8.2021 18:36:21
"Klábosíte o tom, jak to komu jde v posteli ?"
Jak já zatím znám Rose, nemluví určitě od rána do večera o ničem jiném ![]() ![]() |
| libik | 142094 |
|
|
9.8.2021 18:35:55
Mít rád člověka, který se ke mně hnusně chová, je z nouze cnost. Všichni máme sebezáchovné pudy si odůvodnit své pakárny jako únosné, pokud nejsme sto je vyřešit.
Kdo má elementární inteligenci a minimální úctu k protějšku, tak mu prostě postelovou nedostatečnost nevmete. Ona totiž ani neexistuje, jistě každý zažil sexuální euforii s člověkem, který by "objektivně" z technického hlediska skončil před semifinále a zároveň ho nenadchnul někdo, kdo by byl horkým favoritem na titul. Když "to nebaví" není co zlepšovat, cosi tam oboustranně chybí, nemusí to být důvod ke konci, život není jen sex. Důvod ke konci je to, pokud se to vyčítá, je to vrchol neohleduplnosti. |
|
9.8.2021 18:33:56
"Kat, tak budeš své dítě celoživotně monitorovat?"
Jo, Renko, když máš dítě, už celej život ti bude ležet na srdci, aby bylo to dítě šťastný |
|
9.8.2021 18:31:56
"v případě sporu bude VŽDY stát za svým synem a jinak to nebude. A to mi řekla v době, kdy už byly naše vztahy korektní a celkem v klidu. "
Val, copak tady, na Rodině je často na deset různých situací jeden mustr Moje někdejší "tchýně" nás měla ráda oba, a hodně mi to dalo. Ona byla první hned po někdejším partnerovi, komu jsem šla říct, že jdeme od sebe, ať se nezlobí. Zlobila se. Ale to je asi lidsky pochopitelný ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.