Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Liaa | 29716 |
|
|
9.8.2021 18:28:07
"Sedmi, a nechodí tam kálet psi? To by třeba mě jako rozprášenou rušilo
"Nerušilo, nevěděla bys o tom. ![]() |
| Martina Bergerová | 70170 |
|
9.8.2021 18:23:04
"Nejsem pro to zachraňovat manželství, kde je někdo nešťastnej. Ať si každej najde toho, s kým bude šťastnej."
Právě proto bývá tolik lidí pětkrát rozvedených (nadsázka). A ze tří různých manželství mají tři problémové děti. A furt přemýšlejí, kde by hledali dál toho, kdo je udělá šťastným. ![]() |
|
9.8.2021 18:20:46
"Nikdo neví jak to bylo. Ale dost často se tu prezentuje poloviční upravená pravda. Teprve během diskuze vyplouvají na povrch další skutečnosti a nakonec se ukáže, že to je celé úplně jinak "
Lenko, takové věci se nestávají, alespoň tady na Rodině, tady se hned z prvního souvětí přesně ví, jak se věci skutečně mají. ![]() |
|
9.8.2021 18:14:28
"Muž uvedený v příspěvku zakladatelky by se ani otcem stát neměl. Co má asi tak dělat partnerka, když jí muž řekne, že ho s ní sex nebaví? Je to ponižující a hulvátské. A ještě během milování. A na nějaké ona ho má ráda, co to vlastně je mít rád? Někdy to bývá zaměněno za závislost psychickou, sexuální, finanční, za pouhý zvyk, protože mít rád člověka, který se ke mě chová hnusně, prostě nedává žádný smysl."
Renko, ještě že o tom, kdo má nebo nemá být rodičem, nerozhodujou lidi ![]() Mít rád i člověka, který se ke mě chová hnusně, za určitých okolností, smysl bezesporu má. |
|
9.8.2021 18:10:45
"chci rozptyl na oblibenem miste v lese a vsem jsem to uz rekla...at radeji pribuzni chodi za mnou do lesa (+ na houby)"
Sedmi, a nechodí tam kálet psi? To by třeba mě jako rozprášenou rušilo ![]() |
| libik | 142094 |
|
|
9.8.2021 18:10:31
"Klábosíte k tom, jak to komu jde v posteli ?"
případná poznámka. Mám s dětmi velmi otevřený vztah, nicméně fakt se nebudu podílet na řešení jejich postelových peripetií. A představa, že stavím syna či dceru do latě poté, co si mi postěžuje jejich partner na jejich nevhodné poznámky při sexu, je pro mě jak ze špatné komedide, kterou bych pro trapnost nevydržela ani do půlky. Sakra jsou dospělí ne. ![]() |
|
9.8.2021 18:08:25
"Prďasíno neboj. Určitě se divit nebudou."
Kaď, to mi spadl kámen ze srdce ![]() |
| Renka + 3 | 26652 |
|
|
9.8.2021 16:27:56
Rose, vždyť si to dělej, jak chceš. Každý chceme pro svoje děti to nejlepší.
|
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
9.8.2021 16:21:42
Renko, já fakt nejsem tvůj tchán a nenastoupila jsem ani na dceru ani na chlapce... A ano, možná by k tomu časem dospěla sama, ale taky je možné, že by časem považovala za normální i další věci... Možná je fajn, když tě někdo upozorní, že pod tou skvělou lázní někdo usilovně přikládá pod oheň...
|
| Renka + 3 | 26652 |
|
|
9.8.2021 16:05:50
Rose, možná, možná taky, že by k tomu úplně stejně dospěla sama, jen jsi jí nedala tu možnost, předpokládám, že s ním nežila, ale šlo o pouhé chození.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.