Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Liaa | 29716 |
|
|
9.8.2021 15:08:27
Takže to vylepším tím, že partnerce řeknu, že mě to s ní nebaví, pročež se odteď bude plodit jedna radost!
|
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
9.8.2021 15:07:11
Tady se vždycky dozvím nový věci nad kterýma žasnu. A jsem vděčná svým rodičům, tedy i tchánům, že nezačali být ostražití. Nebo začali, ale tak že jsme to nepoznali.
|
| Renka + 3 | 26652 |
|
|
9.8.2021 15:05:02
Yuki, já reagovala spíš na to, že ty bys šla a hučela do syna. Nemůžu prostě uvěřit, že se chlapec chová k partnerce jak hulvát, přijde maminka a řekne, hele Pepo, nechovej se k té Maruš jako debil a chlapec pokývá hlavičkou "ano maminko" a je z něj vzorný partner. Obávám se, že člověk, který se chová k partnerovi jako debil, maminku poslouchat nebude.
A co tady na Rodině už bylo nářků, jak se tchánovci nebo rodiče montují do vztahů. A jistě si všichni myslí, že pomáhají. Jenže každý na to kouká svou optikou a to, co si myslí ti rodiče a tchánovci, že by mělo být, už prostě mladým nevyhovuje. Pak jsou akorát stížnost a nepochopení mezi generacemi. |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
9.8.2021 15:03:26
Dospělá dcera nevěděla, že není normální kontrola každou hodinu ?
|
| Lenka Pražanda | 128023 |
|
9.8.2021 15:02:17
A co když šlo o vynucený sex za účelem plození? Takové to: Mám plodné dny, jdeme na to. Jemu ruply nervy a řekl něco v tom smyslu že TAKHLE už ho to nebaví
Nechci se ho zastávat. Nikdo neví jak to bylo. Ale dost často se tu prezentuje poloviční upravená pravda. Teprve během diskuze vyplouvají na povrch další skutečnosti a nakonec se ukáže, že to je celé úplně jinak ![]() |
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
9.8.2021 14:58:13
Renko, nejsou všechny situace popsatelný, ani jas to nebudu dělat víc. Prostě situace byla taková, že vedla k vměšování se maminky do záležitostí dospělýho syna. Bylo to ku prospěchu syna i snachy a nakonec i maminky, ze které se stala babička.
Ale fakt není možný si dopředu nalajnovat,v jaké situaci zasáhneš a kdy ne a jestli jo, nebo ne. To prostě přináší život. A můžeš si teď myslet úplně cokoliv. |
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
9.8.2021 14:58:12
Renko, nejsou všechny situace popsatelný, ani jas to nebudu dělat víc. Prostě situace byla taková, že vedla k vměšování se maminky do záležitostí dospělýho syna. Bylo to ku prospěchu syna i snachy a nakonec i maminky, ze které se stala babička.
Ale fakt není možný si dopředu nalajnovat,v jaké situaci zasáhneš a kdy ne a jestli jo, nebo ne. To prostě přináší život. A můžeš si teď myslet úplně cokoliv. |
| Rigel | 156451 |
|
|
9.8.2021 14:53:15
Ty to fakt tak chápeš? že V dobrém i zlém neznamená, že překonáme společně těžkosti, ale naopak že vydržím, když na mě partner bude zlý?
|
| Renka + 3 | 26652 |
|
|
9.8.2021 14:53:08
Rose a tvoje dcera do té doby nevěděla, že to není normální? Já si myslím, že moje děti vědí, co je ve zdravém vztahu normální. Respektovat a být respektován neplatí jen pro rodiče a děti, ale také pro partnery, a to doufám, že moje děti znají.
Ty bys byla ráda, kdyby ti někdo z rodičů či tchánů do vztahu zasahoval? Já z toho mám úplně osypky a jsem fakt ráda, že tohle zažívat nemusím. Jakési snahy míval tchán, ale už nežije. Ale je fakt, že ten nevykládal mému muži, jaký má být on, ale jaká mám být já. |
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
9.8.2021 14:48:27
Renko, až si jednou můj syn dovede nějakou princeznu (a nebo třeba prince), vím, že budu ostražitá... A vím, že se synem jednou asi budeme probírat i téma, jak se v partnerství ne/chovat... A budu jim do vztahu kecat... Já své dítě znám a vím, že jsou věci, které by jemu samotnému nikdy nedošly...
A nejstarší dceři jsme se snažili do vztahu nekecat, ale když zjistíš, že se musí co hodinu hlásit, aby si byl jistý, že se jí nic nestalo (rozuměj nikdo ji nezabil), ačkoliv ví, že je doma, prostě jí musíš upozornit, že tohle normální není... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.