| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Sex

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 52183  [Dalších 51543 >>]
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
9.8.2021 14:44:30
Asi tak. Nejsem pro to zachraňovat manželství, kde je někdo nešťastnej. Ať si každej najde toho, s kým bude šťastnej.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
9.8.2021 14:42:19
Nějak mám malou představivost, co je to chovat se úplně blbě. Na veřejnosti ? Nebo jak bych se to dozvěděla ?
Renka + 3 26652
9.8.2021 14:35:42
"Ale když vidíš, že tvoje dítě někoho dělá nešťastným, neuděláš nic?"

Ale jo, řeka bych té parterce, ať si s ním hlavně nepořizuje dítě a vezme nohy na ramena.
Renka + 3 26652
9.8.2021 14:34:40
Ale to klidně jo, jenže to by musel být super blb, aby se chovat tak, že by si okolí všimlo. Já mám nejstarší dceru odstěhovanou, přijede občas na kafe, a i když přijede s přítelem, těžko bych si odvodila, jak jim to doma v intimním nebo jiném soužití funguje. Kdyby se k němu chovala nějak špatně před námi, tak otázku bych položila, řekla svůj názor, ale člověk jim to vztahu nevidí a jsou především dospělí lidé odpovědní za svůj vztah. Pokud to jde, je lepší učit své děti, ať se ke druhým nechovají jako debilové a na druhou stranu, ať nedovolí jiným se k nim takto chovat.
Nějak vytrvale hučet do dítěte, jak se má nebo nemá chovat v manželství podle mě nemá cenu a může jen uškodit. Jsou to dospělí lidé a jejich vlastní život.
K_at 121378
9.8.2021 14:32:25
~s~Inko, jsem si zcela jistá, že jak tchýňka, tak moji rodiče, by komentovali, pokud bych se já či muž chovali úplně blbě. Normálně se nevměšují. Podporují, přátelí se. Ale v extra případech by se decentně vmísili. Tchýně určitě za ty roky už párkrát byla na mé straně. ~t~
Yuki 00,03,07 49504
9.8.2021 14:30:08
Renko, ano, to je druhá možnost, nechat to manželství nebo partnerství skončit. Ale když vidíš, že tvoje dítě někoho dělá nešťastným, neuděláš nic?
Marika Letní 140743
9.8.2021 14:28:59
Zase na druhou stranu, když se potomek chová blbě v jednom manželství a nedostane se mu od nikoho žádný komentář, že by se měl zamyslet taky on, tak hrozí krachem i další vztahy. Já bych neřekla, že je to zasahování do manželství, říct, hele Jeníku, co se s tebou děje, že se chováš tak blbě...?
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
9.8.2021 14:21:06
Taky myslím, že rodiče zasahovat nemaj. Ani pro sebe bych to nechtěla. Vlastně si to vůbec neumím představit.
Renka + 3 26652
9.8.2021 14:16:32
Vůbec si neumím představit hučet něco do svého dospělého dítěte a nějak jim zasahovat do manželství. Já mám děti tvrdohlavé a rozhodně si nic nahučet nenechají.
A s tím zasahováním do manželství, i když bych to 100 x myslela dobře, bych byla opatrná. Pokud by se synek choval k partnerce jako debil, spíš bych viděla jako lepší, aby šli od sebe, protože už jen to, že je toho schopný, není základ dobrého manželství.

Muž uvedený v příspěvku zakladatelky by se ani otcem stát neměl. Co má asi tak dělat partnerka, když jí muž řekne, že ho s ní sex nebaví? Je to ponižující a hulvátské. A ještě během milování. A na nějaké ona ho má ráda, co to vlastně je mít rád? Někdy to bývá zaměněno za závislost psychickou, sexuální, finanční, za pouhý zvyk, protože mít rád člověka, který se ke mě chová hnusně, prostě nedává žádný smysl.
77kraska 132593
9.8.2021 14:14:48
zadny nahrobek mit nebudu.....chci rozptyl na oblibenem miste v lese a vsem jsem to uz rekla...at radeji pribuzni chodi za mnou do lesa (+ na houby) nez na hrbitov
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 52183  [Dalších 51543 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.