| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Sex

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 750] Názory 751760 z 52183  [Dalších 51423 >>]
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
9.8.2021 9:23:43
Marťasíno a upřímně, ty věříš, že mají problém jen v posteli? Že člověk, který je ohleduplný, myslí na tvé potřeby, stará se o rodinu a manželku, se jen v posteli projevuje jako čistý sobec (ty mně orál ano, já tobě ne, ačkoliv bys o to stála)? A věříš, že na spermiogramu byl? A není zvláštní, že vyšetření tak odmítá? I tohle se může měnit a kdyby byl vstřícný, asi by absolvovali kolečko společně, ne?
Martina Bergerová 70170
9.8.2021 9:17:22
Rose, a jak by to jednou vysvětlila tomu osmileťákovi? "Víš, mluvil občas jako debil, a rychlovka ráno mě teda ani náhodou nepotěšila, mám určité nároky...tak šel zpět do oběhu."
Martina Bergerová 70170
9.8.2021 9:12:28
Kat, Květinka mu před rokem slíbila, že "v dobrém i zlém"~d~
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
9.8.2021 9:11:42
Marťasíno, v jistém věku a v jistém postavení, už by ženská měla vyžadovat určitou úroveň. Není jen sama za sebe. Nese zodpovědnost i za dítě a především za to, co by snad mělo teprve přijít na svět. A pro dítě by si měla vybrat vhodného otce. Což člověk popsaný v zakládajícím příspěvku asi nebude, že?
Chápu tvou vstřícnost, ale uznej, že postoj "já VÍM, že jsem v pořádku, dělej něco" moc upřímně nezní... Ona už dítě má, on ne... Takže problém bude kompatibilita, on a nebo třeba možná je to jen její podvědomí ~;)
Pokud by měl tendenci něco aktivně řešit, stála by situace asi jinak, ne?

Ovšem uznávám, že k původnímu příspěvku mě přivedla především myšlenka o poslední šanci, tam jen doufám, že nebyla vůbec myšlena tak, jak jsem ji pochopila...
Saamajna 115449
9.8.2021 9:07:03
Ruth,

"K čemu, mít dítě s hňupem?"

Jako vzdy - strucne a presne!

~t~
Markéta 121171
9.8.2021 9:05:16
A proč za tím něco hledat? Třeba ho to s tebou po dvou letech prostě přestalo bavit a řekl to naplno (buď proto, že je debil, nebo proto, že tě už nemá rád). Měla jsem takového kamaráda - říkal mi - po pár měsících je to s každou jako se sestrou. A táhl od jedné k druhé, přitom jim ovšem dělal děti (protože ty holky to prostě chtěly). Ty s ním chceš být?
Martina Bergerová 70170
9.8.2021 9:01:26
Rose, jasně že je hoden tak nejlíp pořádnýho lepana. Ale takhle se podle mě problémy neřeší...Překvapilo mě, že se nikdo nezeptal, jestli ho Květinka má ráda~d~ Co když má?~d~ I takové věci se na Rodině můžou stát~;)
Martina Bergerová 70170
9.8.2021 8:58:42
Květinko, je super, že to tvůj muž řeší s lékařem, to je základ. Netlač na něj, aby ti navalil výstupy, které z toho vyšetření jsou.
A ehm, nedej moc na ty "dobré rady", které jsou ti zde servírovány, je to sice šťavnaté, velice ideové, ale kvalita krapet kulhá ~;)
K_at 121378
9.8.2021 8:17:36
.... poslední šance, rozhodně!!! Utéct.
Vítr z hor 100046
9.8.2021 6:44:44
“ Není na kluky, když ho to neba a chce takhle zarputile dítě?”

Spis je to naprosto extremni sobec. A manipulator. Sebe potesi a necha potesit (jak pise zakladatelka), ale pro ni nehne ani prstem. A kdyby si snad dovolila vyjadrit nespokojenost - tak si za to prece muze sama (neni zabavna, neni tehotna).
[<<Předchozích 750] Názory 751760 z 52183  [Dalších 51423 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.