Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| K_at | 121378 |
|
8.8.2021 20:25:47
NO jo, on se nemiluje. On dělá dítě. Je i divný, že tak strašně tlačí. A bohužel nevylucuju ani milenku.
|
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
8.8.2021 20:25:36
Kdy na tom vyšetření byl? A proč tam byl? Jen tak ze srandy tam chlapi nechodí.
Jeho chování je slušně řečeno neomalený a nejspíš bych hodně zvažovala, jestli s ním opravdu dítě chci. Z toho co píšeš to trochu vypadá, že je zvyklý chtít něco a hned to mít, bez ohledu na ostatní, teda hlavně na tebe. Je to snad tvoje vina, že ještě nejsi těhotná? Děláš mu to naschvál? Pochybuju, takže by měl trochu ubrat na svým egu a začít se k tobě chovat jinak, potom možná nebude ani problém otěhotnět, ono se tělo někdy brání dřív než rozum. |
| Květinka M | 157977 |
|
8.8.2021 20:13:20
Je mi 35, manželovi 38. Mám 8 leteho syna z předchozího manželství ve střídavé péči. Nemám kila navic, mám štíhlou postavu. Občam cvicim. Prsa hezká - nepovislá. Na svůj věk vypadam i mladší. Je pravda ,ze se v poslední době hádáme kvůli tomu, ze nejsem těhotná. Manzel chce dítě a myslel si, ze bude hned po svatbě a vlastně rok se nic nedeje. Byla jsem u gynekologa a vše v pořádku. Když jsem řekla, ze možná je problem na manželově straně, tak se urazil, ze prý on problem nemá, ze před svatbou byl sám u doktora na tom spermiogramu (nevim jak se to přesně nazývá). Hrozne na to tlačí, ze chce dítě, ze pak po 40 bude starej. Ze já asi ve svém věku už jsem stara a holt mi to půjde otěhotnět hůř. No občas koukám, co pri hádce z nej vypadne.
|
| Lefff | 13513 |
|
|
8.8.2021 20:12:45
Problém bych nehledala v případné milence, ale už v základu v tom, že po dvouletém vztahu manžela nebaví sex, a co hůř, je schopen ti to říct uprostřed milování. Že myslí v sexu jen na sebe, je další průšvih.
Na tom, aby sex byl fajn, se musí pracovat. Je normální, že po fázi zamilovanosti, která trvá obvykle krátce, je potřeba zamakat na vztahu i v jeho rámci i na sexu. Mě by sex s mužem, který myslí jen na sebe, taky nebavil. Chybu by manžel měl začít hledat u sebe. Můžete sice do hry vzít moře erotických pomůcek, rozšířit aktivity mimo ložnici (jiné prostory doma nebo venku), ale to nic neřeší ve chvíli, kdy je jeden sobec, a ještě si stěžuje. Co se milenky týká, můj názor je, že chlap, který má milenku, má spíš výčitky svědomí a o to víc se pak věnuje své ženě, aby ho právě z toho, že má milenku, nepodezírala. I kdyby jeho milenka byla postelová bohyně, která mu předvádí něco, co nikdy předtím nezažil, takhle by se k ženě, kterou skutečně miluje a chce s ní být, nechoval. Ne pokud je normální, a ne nezralý, narcistický, manipulativní a vůbec porouchaný exemplář. |
| Manka+Cipísek | 100730 |
|
|
8.8.2021 20:00:59
Chtělo by to trochu rozvést. Aby manžela přestal bavit sex po 2 letech vztahu je opravdu brzo. Nepíšeš jestli nemáte dítě, jestli po porodu nemáš kila navíc. Nemáš třeba gynekologické problémy? Prý když má žena tam problémy, tak prý muži "nevoní". Těžko říct.
|
| 77kraska | 132593 |
|
8.8.2021 19:16:46
kolik Vam je let? mate deti?
a jinak to klape? prakticke veci, domacnost, finance... |
| Květinka M | 157977 |
|
8.8.2021 19:03:08
Ahoj, nějak se jdu asi jenom vypsat. S manzelem jsme spolu 2 roky, z toho rok manžele. A včera mi manzel řekl, ze ho se mnou sex nebavi. Řekl mi to uprostřed milovani. Samozřejmě me to nastvalo. Když jsem chtěla vysvětlit, co ho nebavi, tak nebyl schopen říct co. Jen, ze to nemá zadnej náboj. Je pravda, ze v poslední době ani nechce orální sex. Tedy u sebe to vyžaduje, ale aby me tak potěšil take to ne. V poslední době taky kolikrát me vzbudí brzy rano jen na “rychlovku”, aby se “potěšil”, ale na me nemysli. Rikam si, proč najednou je takový problem. Dřív to takto nebylo, nemohl se me “nabazit”. Myslíte, ze má milenku? Jiny důvod me totiž nenapadá.
|
| Simča, dcery *1988 a 1997 | 3201 |
|
|
25.7.2021 14:40:53
No vidíš to a můj muž považuje veliké dvorce za ideál krásy. Prý čím větší, tím lepší
![]() |
| erika,2 děti | 94827 |
|
|
24.7.2021 10:13:16
No, kratší a širší taky není žádná hitparáda...A když se ještě k tomu přidá partnerova lenost....:(vadilo mi to hodně.
|
| Zelená myš | 106043 |
|
|
21.7.2021 9:02:16
Mám vyzkoušenou tyčinku jamu stick. Zužuje vagínu a musím fakt říct, že to funguje. Sama jsem koukala, ale je fakt, že musíš koupit tu originál, ne nějakou obyčejnou. Koupila jsem ji přímo z indonesie nebo kde - klidne mi posli mail, poradím. klotylda@email.cz
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.