| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Sex

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 800] Názory 801810 z 52183  [Dalších 51373 >>]
Nevímsirady 120357
20.7.2021 10:18:28
Já myslím, že povrchní jsme všichni v určitých situacích, a nemyslím si, že by to bylo až tak špatné. Ostatně to souvisí i s pudovým přirozeným výběrem partnera v přírodě, kde slabí a nevyhovující jsou prostě přirozeně vyřazeni z rozmnožování. Jen člověk nad tím uvažuje trochu jinak a snaží se to popřít...~x~
Lefff 13513
20.7.2021 9:41:39
Boží ženo,
přesně.

Co se týká povrchnosti, zajímalo by mě, kde je hranice pro to, co (kdo) je povrchní, a co (kdo) ne. Potenciální partnery si přece často prosíváme právě podle povrchu (vizáže). Málokterou ženu na ulici přepadne pocit "Támhleten plešatý pupkáč s křivými zuby a rameny jak sešlapaný rýč by stál za bližší prozkoumání." A přitom i plešatí pupkáči s křivými zuby mohou být skvělými partnery a úžasnými milenci.

Takže když nás někdo na první pohled nepřitahuje a my ho z okruhu potenciálních partnerů vyřadíme, tak nejsme povrchní, jde o přirozený výběr, ale když někoho už vyhodnotíme jako možnou volbu pro vztah a pak to ztroskotá na tom, že dotyčný má mikropenis, s čímž se nesmíříme, už povrchní jsme?
Nebo je mikropenis uznatelná překážka, zatímco kdyby nám vadilo, že dotyčný je chlupatý i na zádech, jeho penis má tvar zašpičatělého doutníku s přesahující ruličkou předkožky navíc, a k tomu šourek do půli stehen, jsme povrchní? Analogicky chlap, který nás vyřadí, protože až v posteli zjistí, že z podprsenky se místo pevných symetrických trojek vykulily kokršpanělí uši s dvorci přes půl prsa a máme extrémně velké pysky, které ho odpuzují, je povrchní pitomec, nebo není?
Bylo by fajn, kdyby záleželo jen na tom, co má člověk v nitru. Ale takhle to většinou nefunguje. Kde je tedy hranice povrchnosti?

boží žena 67104
20.7.2021 7:35:56
Trochu me pobavila predstava, ze by sem napsal muz, ze zjistil, ze pritelkyne ma minimalni prsa a ze ho nevzrusuje, i kdyz je jinak idealni - ten by dostal cocku za povrchnost ~t~

no tak tento příměr fakt nesedí, to spíš, když by psal, že žena je tak obrovská, že při sexu necítí nic a je to problém
Nevímsirady 120357
20.7.2021 7:16:27
tak ono pokud máš partnery s penisem + - stejným, tak na nějaký ten cm moc nehledíš a stačí změřit jednoho (my to ze srandy kdysi udělali s mým ex) a víš, jak na tom jsou. Pokud se pak setkáš s extrémem na jednu nebo druhou stranu, tak to prostě nepřehlédneš. ~x~
Despi 158359
20.7.2021 0:47:29
Tak musím potvrdit, že nejlepší sex jsem nezažila s chlapíkem s větší vybaveností. Spolehal jen na tu velikost a ostatní velmi pokulhávalo.
Nejlepší sex jsem zažila s chlapíkem, který měl lehčí problém s erekcí, ale ostatní techniky tak vymakané, že jsem dlouho vzpomínala. ~m~
Lefff 13513
19.7.2021 20:10:35
Sedmi,
někteří odhad, někteří se sami změřili.
77kraska 132593
19.7.2021 19:19:05
Bourko, ja jsem si delky a sirky asi malo vsimala

jednou se mi stalo, ze jsem kvuli znacne delce i sirce ze sexu vycouvala...byla jsem na to predem upozornena a rikala jsem "ále, to je nesmysl, zena je pruzna"....a pak kdyz jsem to videla, tak jsem zmenila nazor

jinak to bylo pro mne nejak podruzne
Saamajna 115449
19.7.2021 19:02:02
"Absolutně nejlepším milencem byl ten z partnerů, u kterého jsem, když jsem ho poprvé viděla svlečeného, v duchu zaúpěla, že ho neucítím a že to bude na houby. Po druhém orgasmu jsem změnila názor. Prstoklad a orální dovednosti by mohl vyučovat. A uměl polohy volit tak, abych ho cítila co nejvíc."

Krasne napsano!
~g~
A presne tak to bylo i u me.
~f~
Bouřka 7675
19.7.2021 18:59:27
sedmi, tak pokud ten penis dlí v tvé blízkosti nějakou dobu, tak je s ním jeden obvykle dost zevrubně obeznámen a nepostrádáš-li zcela odhad....teda si vzpomínám, že v dobách mladistvého blbnutí jsme jednou vytáhli i ten metr ~t~
77kraska 132593
19.7.2021 18:44:53
ja vubec nemam tuseni, kolik merily penisy mych partneru

a stejne mi prijde, ze technika a zaujeti jsou dulezitejsi nez rozmer....a hlavne city jsou nejdulezitejsi...ale moje dobrodruzstvi se odehrala pred davnymi lety a jsem stara skola
[<<Předchozích 800] Názory 801810 z 52183  [Dalších 51373 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.