Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Janinka a dvě princezny | 132403 |
|
|
10.8.2020 13:50:39
osobně jsem vždycky věci kolem sexu řešila vždy v jinou chvíli než tu exponovanou tj. ne když tam jste oba nazí a nic a ty začneš s tím, že by to chtělo doktora. To by mýho chlapa vykolejilo asi nejvíc. Trošku snesitelnější je ta situace třeba někde o samotě na procházce, kde bych se prostě zeptala zda nevnímá nějaký problém a zda chce nějak pomoci a jestli můžu něco udělat.
|
| Pam-pela | 97353 |
|
|
10.8.2020 13:45:19
Nebere léky?
AD nebo léky na vysoký tlak? |
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
10.8.2020 13:09:52
48 let není žádný věk, asi tam bude problém, ale mně by bylo trapný ho posílat k doktorovi.
|
| K_at | 121378 |
|
10.8.2020 13:05:30
Libiku, ehm, oni spolu ale nespali poprvé. Ale už asi pokzsů bylo několik a nikdy nic. To opravdu není "občas se nepovede".
|
| libik | 142094 |
|
|
10.8.2020 13:02:23
Madelaine, z druhé strany on asi tuší, že mu nestojí, že.
Myslím, že se zakladatelka spíš chtěla zeptat, jestli je to normální v tomto věku (a v nové situaci). Takže Kristýno, Předpokládám, že všechny Rodinkářky mají partnery s ocelovou erekcí na lusknutí prstu, ať je jim 20 nebo 100 let, to je jasný. Ale prozradím ti, že ve věku andropauzy se čas od času nemusí zadařit, zvlášť v tak exponované chvíli jako je první sex s novou ženskou. Takže ho nech zatím žít. |
| Kristýna63 | 142824 |
|
|
10.8.2020 11:08:27
My se neznáme moc dlouho,tak mám obavy,že se ho to dotkne,když mu řeknu,ať jde k doktorovi.
|
| Žžena | 83005 |
|
10.8.2020 9:39:00
Pošli ho k doktorovi, co s tím jinýho.
|
| byvala radka | 154149 |
|
10.8.2020 9:34:56
řekla bych to asi tak - jsou lidi, co koronu řeší, a pak ti, co to neřeší a chovají se stejně jako jindy
|
| Kristýna63 | 142824 |
|
|
10.8.2020 7:03:09
Dobrý den.Chtěla bych se zeptat ohledně poruchy erekce.Seznámila jsem se s mužem,je mu 48let.Po pár týdnech mělo dojít k pohlavnímu styku.Bohužel jeho erekce nebyla skoro žádná.Řikala jsem si,že je možná nervózní,i když už nám není 16let,není žádný robot a může se to stát.Situace se ale opakuje.Dělám jakoby nic,říkám si,že to chce čas.Máme k sobě city a život není jen o sexu.Teď mě napadlo,že on je po operaci kýčĺí a nevím,jestli se může stát,že dojde k nějaké třeba cévní poruše a jeho erekce už nebude nikdy úplná.Po operaci je už více než rok.Setkal se s tím někdo?Přece jen bych ráda měla ve svém věku ještě i intimnosti.
.Děkuji za názor.Kristýna |
| Martina Bergerová | 70170 |
|
10.7.2020 23:26:18
terapie je to nejlepší, co můžeš v takovém případě udělat...kdyby to nikam nevedlo, hledej jiného odborníka, nevzdávej to, nemusí hned první být ten správný.
Možná to budeš muset matce říct, anebo jí alespoň povědět, že k tomu, jak se podivně chováš, máš velice velice dobrý důvod, ať to respektuje. Jaký vlastně máte spolu vztah? To nejhorší máš za sebou, skvělý partner, jsi schopná s odborníkem o tom mluvit - věř mi, teď už bude jenom lépe. Partner ví důvod tvého negativního vztahu k sexu? Já vím, je to úděl, ale každý má nějaký, drž se. V ostatních oblastech života jsi spokojená? Mám jinou, ale podobně blbou zkušenost, xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.