Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Binturongg | 104880 |
|
|
22.3.2017 17:56:41
![]() |
| Vítr z hor | 100046 |
|
|
22.3.2017 16:08:06
Presne, podminky bych neresila, Rusy a rustinu taky ne. Ale je to extremne nestabilni region, misto komplikovane dostupne tam i zpet, zeme, ktera sestreluje civilni letadla, pri teroristickem utoku nehledi na mnozstvi civilnich obeti (hlavne, ze my pobedim), gosudar schopny z populistickych ci narcistickych duvodu cehokoliv, okupovane uzemi... Ty jo, fakt nemuzu vymyslet jediny duvod pro! Leda ty fajn lidi, ale ti se najdou urcite i bliz.
|
| Lou+3 | 30918 |
|
|
22.3.2017 16:04:58
Jo, Rusove se opravdu snazi, abychom se tam my, cizinci, meli pocit, ze je to zeme hojnosti, slavy a bohatyru. Ale ta bida pod tim je desiva. I pro deti je ale dost poucne videt takovou socialni propast. I kdyz nevim, jestli by to v Arteku videly. Jenze mne se nelibi potemkinovy vesnice. Mam rada, kdyz veci funguji normalne - ted zijem v Kanade, pred tim v Australii a to jsou normalni zeme, kde se kazdy ma relativne dobre, nevita vas se stakanem vodky, ale taky vas neokrade a nemusite se vecer zamykat pancerovanyma dverma, jak je to i v centralnim Rusku normalni.
|
| Katka a 2 výrostci | 141251 |
|
22.3.2017 16:01:38
Silvie, viz můj příspěvek u Bulíka- nikdy a nikde potom, co jsem byla v Rusku a na Ukrajině, jsem nepotkala v takové míře tak strašně hodný, ochotný a obětavý obyčejný lidi (v autobuse, na ulici, v obchodech). To, jak to tam vypadá a v čem žijou je jedna věc, jak se chovají jejich čelní představitelé druhá věc- ale oni si jaksi nevybrali, kde se narodili...
|
|
22.3.2017 15:54:40
Bulíku, úplně přesně. Byla jsem tam když mi bylo 16. Byli tam k nám neskutečně,fakt uplně dojemně hodný. A přitom žili úplně ve sr.čkách, oproti ČSSR tehdy...A po návratu mě dlouho drželo nadšení, jak se tady vlastně máme dobře.
|
| Z+2 | 109449 |
|
|
22.3.2017 15:50:29
Silvie , no nevím zda se třeba u Tebe dá o rozumu mluvit a nemyslím si, že by to souviselo s věkem.
|
|
22.3.2017 15:50:01
Ne, v dnešní situaci ne. Ale podotknu, že jsem v dobách hlubokého socializmu Krym navštívila a bylo tam skutečně nádherně. Krásné příroda a především JAlta byla úžasná, kam se hrabou tehdejší letoviska v Bulharsku a Rumunsku - tenkrát mě to hrozně překvapilo... A teda byl to kontrast pak dojet jinam do Ruska a na Ukrajinu (Kyjev, Lvov).To už takové paráda nebyla. Ale Jalta - ta mě dostala.
Kolem Artěku jsme jeli, je tam krásně, ale jak to reálně vypadá dnes - těžko říct. |
| Lou+3 | 30918 |
|
|
22.3.2017 15:48:07
Neni to bezpecne, neposlala. Na vzdalenosti nezalezi, klidne ho poslu na jiny kontinent, pokud je bezpecny a mam jistotu, ze tam bude v poradk a v pohode.
Rusko je zajimava a krasna zeme, casto zoufale zdevastovana a asi to neni pro deti vhodne misto. I kdyz na druhou stranu, byli jsme s nma na Sibiri a bylo to zajimave, stalo to za to, a bezpeci bylo OK. Draho je tam vic, nez v USA. |
| McGruber | 131265 |
|
|
22.3.2017 14:08:07
Do Ruska, k tem barbarum? Nikdy! I kdyby to byl 5 hvezdickovej hotel.
|
| Koulička M | 128389 |
|
|
22.3.2017 12:11:38
Děkuju za tenhle příspěvek. Mám to naprosto stejně. Někdy mám pocit, že čím zdecimovanější národ, prostí lidé, tím srdečnější.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.