Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| K_at | 121378 |
|
21.3.2017 21:30:51
Bin, umim si predstavit bojovejsi pidminky. On skautsky tabor taky neni uplne **** hotel. Ale nebezpecna oblast. Tudiz ani nahodou.
|
| Monty | 129940 |
|
|
21.3.2017 21:29:31
Jo. klidně, stejně přemýšlím, kam do rusky mluvící oblasti ho poslat - potřebovala bych, aby byl nucenej mluvit rusky a poslouchat ruštinu. protože sám od sebe se nedokope.
|
| Gabi444 | 153409 |
|
|
21.3.2017 21:27:16
Jo? A kdy? Já byla v Rusku na táboře před 30ti lety a s hygienou nebyl absolutně problém, stejně tak se zdravotní péči. Předpokládám, že Artěk pokud neslevili má své vlastní zdravotní středisko, jako to bylo tenkrát. Určitě jsem z tohoto hlediska navštívila nebezpečnější destinace, jako třeba řecké ostrovy
![]() Teď bych tam dítě nepustila z bezpečnostních důvodů. |
| withep | 93862 |
|
|
21.3.2017 21:26:01
Moje dítě nepošlu na tábor ani do Jizerek, protože nechce. Ale občas mě vytáčí tak, že mít po ruce kosmodrom, letí na Měsíc.
|
| Bulik | 15617 |
|
21.3.2017 21:25:53
Byla jsem v Rusku, dokonce dvakrát. Zážitky jsou dodnes nezapomenutelné. Tak milí lidé, tak úžasná kultura a historie a tak strašlivě zničená země, fyzicky i morálně. Dítě bych tam neposlala, leda v rámci převýchovy, aby si uvědomil, jak zatraceně se má dobře doma.
|
| margotka78 alias shit-roller | 108560 |
|
|
21.3.2017 21:22:11
A to má být jako za hezké nebo škaredé vysvědčení?
![]() Neposlala, nejsem blázen. U nás by neměl kdo jet. Syna s velmi vážnou a život ohrožující alergií na včelí jed bych tam neposlala rozhodně. Ale už je dospělý. Všechny tábory přežil, i když jednou skončil na JIP. Dcera nechce jet ani za nic, i když byla na krásném táboře cca 15 km od domova. ![]() |
| 77kraska | 132593 |
|
21.3.2017 21:21:24
neposlala bych, je to moc daleko na pripadne vyzvednuti ditete a navic neverim, ze tam bude hygiena na urovni, sama jsem Rusko zazila
|
| Z+2 | 109449 |
|
|
21.3.2017 21:21:08
Krym není v Rusku. A nejspíš ne. Ale záleželo by na konkrétních podmínkách. Na Krymu jsou nepochybně potraviny, hygiena i dodávky energií vyřešeny. Nemocnice bych se taky nebál, ale je to potenciálně valečná oblast a neriskoval bych s dětmi zbytečně...
|
| Binturongg | 104880 |
|
|
21.3.2017 21:17:55
http://forum24.cz/foldyna-rusku-dohodnout-ze-by-ceske-deti-jezdily-taborit-krym/
|
| Binturongg | 104880 |
|
|
21.3.2017 21:17:25
Poslanec ČSSD Jaroslav Foldyna na sebe opět upozornil. Byl v Rusku jednat o tom, že by české děti mohly jezdit na Rusy okupovaný Krym na prázdniny. Chce, aby se vrátily doby komunismu, kdy se do obřího táborového komplexu Artěk dostali potomci těch nejoddanějších soudruhů. Že jde o území Ukrajiny, které Rusové okupují, Jaroslavu Foldynovi nevadí.
Foldyna se v Rusku sešel s náměstkem ministra školství Venjaminem Kaganovem. Neprobírali jen Artěk. Rádi by společně zařídili, aby se na školách v České republice více vyučovala ruština. „Mají programy pro výuku ruštiny a rádi by oslovili školy, které by o to měly zájem. Jednou z věcí je nabídka pobytu českých dětí v rekonstruovaném Artěku. Nevím, proč by tam naše děti nemohly jezdit, když tam jezdí děti z jiných zemí,“ řekl Jaroslav Foldyna. --------------------------------------------------------------- Zcela vážně, reálně a bez emocí si to zkuste představit - za současné situace. Že své 8, 9, 10, 13leté dítě pošlete na měsíc 2000km daleko, do Ruska. Vzpomeňme na jejich nemocnice, dodávky energie, potraviny, hygiena... Jak byste se rozhodli? A proč? |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.