| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Tábory

(?)
[<<Předchozích 1760] Názory 17611770 z 8196  [Dalších 6426 >>]
Marcela a 3 65688
8.7.2016 10:20:55
Nedáváme mobil nikdy. V červnu mě dcera sedmačka ukecala na švp, že jim učitel mobily dovolil. Pak se mi nemohla dovolat a a vyšilovala, že se něco stalo atd. Takže příště pojede zase bez něj. Navíc jezdí na tábor do lesa bez elektřiny, takže smůla. Pokud nejsou mobily doporučené, respektujte pravidla.
Marcela a 3 65688
8.7.2016 10:20:55
Nedáváme mobil nikdy. V červnu mě dcera sedmačka ukecala na švp, že jim učitel mobily dovolil. Pak se mi nemohla dovolat a a vyšilovala, že se něco stalo atd. Takže příště pojede zase bez něj. Navíc jezdí na tábor do lesa bez elektřiny, takže smůla. Pokud nejsou mobily doporučené, respektujte pravidla.
Marcela a 3 65688
8.7.2016 10:18:47
I když se dětem nestýská, posílám kromě pohledů a dopisu i obálku s dobrotami a časopisem.Děti odjely v neděli a dceři jsem hned v pondělí posílala zapomenutou knížku.
Gab1 148226
8.7.2016 10:17:37
Beru jako chybu nedavat mobil detem. Samozrejme, ze vedoucim se to do kramu nehodi. Moje deti mobil maji vzdy, zmuzou se na jednu max dve sms, coz je dobre znameni, ze nemaji cas.
Predloni se nam diky mobilu podarilo utnout hned v zacatku neco jako sikanu, malem jsme jeli pro syna pres pul republiky, vedoucimu by se nesveril. Bylo to tenkrat hodne prekvapive, protoze to byl uz asi ctvrty tabor na znamem miste, syn samostatny, oblibeny, zadny mamanek. Nastesti tam byla moje kamaradka jako vedouci, ktera vec elegantne a v klidu vyresila. Pak uz zadna sms neprisla a i na ten tabor jsou hezke vzpominky.

Samozrejme, ze katastrofy se dozvis nejakym telefonatem od vedouciho, ale to jestli si tve dite tabor uziva nebo ho jen protrpi ti nikdo nerekne. A ja sve deti neposilam nikam za trest abych se jich zbavila, ale protoze si to preji oni. jsou jeste mali vyjet sami s kamarady a tabor je fajn prilezitost jak prozit zajimave kus prazdnin.

Marcela a 3 65688
8.7.2016 10:17:18
Myslím, že se netrápí. Klid,zvyknete si. To je někde úplně prvně?
Marcela a 3 65688
8.7.2016 10:16:36
Rozhodně bych nikam nejela. Nejeli jsme za dětmi nikdy ani na příměstský tábor. Mohlo by je to přece jen rozhodit a ostatním by to bylo líto. Respektujte domluvu...Pošta už chodí, jestli jste něco poslali o svátky nebo včera, tak to dnes dostane. Nepíšete, kolik je dítěti, ale předpokládám, že bude spokojené a vy už to příště budete taky zvládat líp:-)
Persepolis 107413
8.7.2016 10:15:54
My ty první roky jezdili. Dcera se těšila, že nás uvidí, že jí přivezeme nějaký dobroty, že nám ukáže jak bydlí, okolí, kam se chodí koupat,.......Jezdilo hodně rodičů. Bylo tam přímo vyhrazeno jedno návštěvní odpoledne.
Nella+2 28691
8.7.2016 10:14:49
Ne, tak to nemyslím. Jen kdyby se tam fakt trápila jaksi trvale .
Nella+2 28691
8.7.2016 10:10:04
Pošta zatím nemohla přijít kvůli svátkům. A vedoucí známe, do skauta chodí od září . Spíš premyslim - kdyby tam např.brecela řekli by nám to? Jak si pamatuji svoje tábory tak tenkrat by to našim určitě nikdo neřekl.
Vítr z hor 100046
8.7.2016 10:07:33
Děti neposílám, samotné se mi organizované hrátky nelíbily, ale žijeme v místě, kde furt táhnou spousty táborníků. Včera přišli, že chtějí zalaminovat lístky na vlak do Bradavic ~t~ Vypadají docela spokojeně.
[<<Předchozích 1760] Názory 17611770 z 8196  [Dalších 6426 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.