Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Hr.ouda | 123574 |
|
|
7.8.2019 22:18:01
statistiky úrazů a vážných až smrtelných úrazů dětí hovoří jinak
a v ČR je stále zbytečně moc smtelných úrazů dětí a to nejsem matka, která svoje děti zavírá do skleníku - ale pásy, helmy na kolo a další veci považuju za POKROK a to říkám jako človek, který byl jako decko bez pudu sebezáchovy a opravdu mne nekolikrát od smrti či vážného úrazu s následky ochránili všichni svatí |
| Hr.ouda | 123574 |
|
|
7.8.2019 22:15:18
havárie busu s upánanými detmi a bez pásů může v realitě znamenat lehká až střední zranění versus X mrtvých a těžce zraněných, mj. neupásaní lidé když se autobus kutálí vypadávají a valí se to pžes ně
|
| Hr.ouda | 123574 |
|
|
7.8.2019 22:12:32
já jí fandím
busy by měly mít pásy povinně a když vezou deti, tak TUPLEM |
| Lada2 | 130679 |
|
7.8.2019 20:18:44
Viděla jsem to ve zprávách. Jeli prý po frekventované silnici. To auto nemělo technickou, od pohledu nebylo v dobrém stavu. Ten chlap neměl ani řidičák na takový vozík. Děcka tam neměla žádný prostor, byla na sebe namačkaná. Takže bezpečnost nula nula nic. Ten policajt mu tam sám říká, že kdyby byl otec některého z těch děcek, tak ho okamžitě zažaluje.
|
| ivaxx | 44192 |
|
|
7.8.2019 19:41:54
Nevím. Poptám se, až se mi dítě vrátí.
Nás jako děti, vozili na nákladové ploše Avie zcela běžně. Byly to vodácké tábory, jiné doprovodné vozidlo jsme neměli. Takže "výsadky" nebo marodi jezdili takto. Zeptám se schválně dcerky, jak jezdí na "výsadky" oni /10 dědí vyvezou za tábor a mají se vrátit samy zpět/. Na Avii už to nebude. Koňský přívěs také nemají.... Do nemocnice jezdí autem (to už dítě 2x vyzkoušelo). |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
7.8.2019 18:38:02
V dnešním provozu se obavám rodičů nedivím.
To, co pamatujeme ze svého dětství před třiceti, čtyřiceti lety, nelze se současností porovnávat. |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
7.8.2019 18:26:19
Skauti vychovali z mých dětí odvážné samostatné jedince
![]() Jsem velmi vděčná, sama bych tolik odvahy neměla. |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
7.8.2019 18:21:42
Martino, děti byly obratnější, právě proto, že od malička se otloukaly a trénovaly bez ochranných pomůcek a bez dozoru za zády.
Nicméně k úrazům také docházelo, ne že ne. Vyprávěla mi už kdysi před lety zdravotní sestřička z traumatologie, jak je vůči vlastním dětem paranoidní, protože denně v práci vidí zlé případy. |
| Simeona+3 | 110315 |
|
|
7.8.2019 16:49:49
Tak skauti jsou k samostatnosti vedeni... Jsem za to ráda, i když sekyrka se mi dceři nedávala lehce a ona nám pak (živá a zdravá) barvitě líčila, kdo se kam seknul a jak nemohli v sousedním táboře najít skauta, co šel plnit tři orlí pera a nevedela, jestli se našel, jelikož už odjížděli.
|
| Rozállie | 144785 |
|
|
7.8.2019 16:28:13
To není úplně jisté, jestli šlo o frekventovanou silnici, vypadá to na fotkách tak trochu zapadákovitě, ale silnice to teda je. Řidič je blázen
![]() Ty děti musely být řádně vyplašený, jak tam stáli před policajtama ... Mají zážitek ![]() Před týdnem jsme jeli meziměstským autobusem, přistoupil příměstský tábor, vedoucí si vesele klábosily a pak najednou zavelely - vystupovat. Děti, hlavně ty malé, totální zmatek, roztroušené po celém autobuse, starší tahaly mladší ... Instruktorky neměly vůbec o dětech přehled, jímala mě hrůza ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.