Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Martina, 3 synové | 101865 |
|
|
7.8.2019 16:09:01
Když si vezmu, na čem všem jsme jako děti jezdily, co jsme dělaly, kde jsme se pohybovaly.... tak v porovnání s dneškem je se skoro divím, že jsme se dožili dospělosti.
Upřímně řečeno jsem se tomu divila i tenkrát, ale opravdu se nikdy nikomu nic nestalo. ![]() |
| vertigo | 92133 |
|
|
7.8.2019 15:54:27
Nedávno odjížděl syn na skautský tábor a od nás jely děti samy vlakem jednu zastávku, na další teprve přistoupili dospělí vedoucí. V dnešní zpovykané době mě to až překvapilo, ale nevadilo. Zvládly to beze ztrát
![]() |
| Katka a 2 výrostci | 141251 |
|
7.8.2019 15:26:50
V tom vozíku za kolo je dítě připoutané a má kolem sebe jakýsi padací rám jako mají bugyny...navíc většinou se s tím snaží lidi nejezdit moc po silnicích, ale taky to vždy nejde. V případě, že by jiné auto do vozíku vjelo, tak následky by byly vážné , samozřejmě... V případě i velmi lehké nehody s tím přívěsem plným dětí "na volno" by byly následky hodně špatné... i jen při překlopení na bok do příkopu či prudkém brždění. A hlavně za tím kolem jaksi vozí obvykle rodič svoje vlastní dítě....
|
| anexa | 804 |
|
|
7.8.2019 15:19:56
jako 18 je dost, to ano... ale přívěs na koně nebo vozík na kolo... nevidím v tom rozdíl. Snad jen to, že ten vozík za kolo mi přijde nebezpečnější, ale hlavně, že matka vyveze děti na čerstvý vzduch, co na tom, že jsou na úrovni výfuků a rádoby v látkové tašce.
|
|
7.8.2019 15:08:59
No, vzpomínám si, že jsme jezdili na vodu v dodávce vzadu na podlaze společně s loděma...ale to už nám bylo 20, bylo to naše rozhodnutí... děti bych si takto vézt fakt nelajzla, natož svěřené.
|
| Fern | 155759 |
|
7.8.2019 15:06:37
Ta s tema boruvkama-se zapomnela zeptat na diskusi
![]() No nekdy se fakt clovek nestaci divit,jak lidska hloupost kvete a roste-jeate rychleji nez plevel; zda se to jen me? |
| Rodinová | 140078 |
|
|
7.8.2019 15:06:24
Jasne ze ne po silnici.
Za tohle vozeni deti - po silnici teda navic, kdyby nekde 10 kilaku po poli z putaku ... by zaslouzil par facek, krom tech trestu, kterych se mu, doufam, dostane ze zakona. |
| Dari79 | 114243 |
|
7.8.2019 15:04:46
Souhlasím, ani já nejsem natolik cimprlich, abych kvůli tomuto dělala scénu, byť samozřejmě to považuju za blbost z pohledu řidiče, on nasazuje hlavu děsným způsobem. třeba 2 kiláky v nějaké dědince mimo hlavní tahy, od stájí ke klubovně - jako rodič bych nedramatizovala, i když teda bych si asi neodpustila přednášku na téma, že ten řidič děsně riskuje.
Jako přiznám se, že i já jsem už jela pár set metrů podobným způsobem s dítětem (vlastním) na klíně, aby si "mohlo točit volantem". Od školky k baráku jsme tak párkrát prostě jeli. Já jako dítě jela 100x vzadu na vozejku za autem, v dodávce sedící vzadu na podlaze, v autě, kde nás bylo 12, dokonce i v kufru (vzadu)... Z hlediska nostalgie je někdy smutný, že dnešní děti jezdí jen v autosedačkách a řádně připoutané... |
| Fern | 155759 |
|
7.8.2019 15:04:33
Urcite ale ne v ostrem provozu na frekvent.silnicich-staci takti polopaticky?chjo
![]() |
|
7.8.2019 15:03:49
No jo, ale ne po silnici, že jo.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.