| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Tábory

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 8196  [Dalších 7646 >>]
Katka a 2 výrostci 141251
7.8.2019 14:37:55
https://www.novinky.cz/krimi/clanek/ridic-v-pardubicich-prevazel-v-privesu-na-kone-18-deti-40292414
Katka a 2 výrostci 141251
7.8.2019 14:37:31
Na Novinkách je článek (odkaz dávám v dalším příspěvku), jak pán převážel 18 táborových dětí v přívěsu na koně...Přemýšlím, jak na to asi budou nyní reagovat rodiče, veřejnost a taky že děti na to jednou možná třeba v legraci vzpomínat. Prostě mě to vyděsilo i pobavilo....Loni při odjezdu dětí na tábor udělala jedna mamina u nás hroznou scénu,že bus nemá pásy...
Girili 117849
28.7.2019 19:26:51
Jezdila jsem na tabory, zpocatku se mi styskalo, ale v dalsch letech jsme tam uz jezdily stale stejne deti, tesily jsem se na sebe a pres rok si psaly. Bylo to fajn. :-)
Casem jsem jezdila i na skautske a ty jsem mela rada taky.
Evelyn1968,2děti 6269
25.7.2019 16:33:15
My jsme přepírali silonky, občas ponožky nebo kalhotky, nepravidelně, někdy i jiný prádlo, který nesmělo do pračky, třeba džíny bych tam nedala. Měli jsme starou vířivou, do automatky už pak šlo skoro všechno, i když ty džíny pořád radši v ruce, přece jen jsem měla jen jedny. Dneska v ruce vůbec nic neperu, mám program "ruční praní" ~;) a jsem líná.
Zufi. 52220
25.7.2019 13:46:38
Teamnuilding~;), to by sis užila~o~.
arsiela 132656
25.7.2019 13:17:22
Ne z duše jsem tábory nenáviděla,bohudíky jsem byla donucena jet jen dvakrát.Já teda nenáviděla všechny hromadné akce,nucení k povinné zábavě a podobně.
Syn naopak tábory až do sedmé třídy miloval,pak se jeden nevydařil a další rok už jet nechtěl.
Cimbur 64764
25.7.2019 12:50:19
Ty od ROH, velký a anomnymní jsem absolvovala dva, šlo to přežít, ale moc jsem si je neužila. Pak jsem dvakrát byla s Turistickým oddílem mládeže z našeho městečka. Obrovský rozdíl. Komfort tisíckrát menší, ale skupina jen asi 60 dětí, většinou jsme se i znali nebo rychle poznali, dobrodružství, žádná nuda, rodinná atmosféra. Dodnes na to ráda vzpomínám.
Koníček mořský 156666
25.7.2019 11:20:28
Ano.~3~
aky 102722
25.7.2019 9:34:37
...ty se ztrácíš úplně v něčem jiném

A dostanem odpoved, ci sa v tvojom mentalnom svete premudrelych konecnych pravd rata aj vojna?~3~
magrata1 95172
25.7.2019 9:33:40
Svůj první tábor jsem si vybrečela u doktorky. Byla jsem prvňačka, starší ségra měla jet na rehabilitační tábor se skoliózou. Tak jsem začala řvát, že já zas mám ploché nohy. Tábor byl na 3 týdny ve velké chatě. Hlavní vedoucí byl idiot, který zrovna přišel z vojny a chtěl nám nastolit vojenský režim. Děti očividně nesnášel, ale potřeboval body, aby ho vzali do KSČ. Nesměli jsme po večerce chodit na záchod, jedna holka to nemohla vydržet, tak se vyčůrala do použitých kalhotek. Normálně si čupla vedle postele, zmuchlala kalhotky a vyčůrala se do nich. Další den nám starší holky vyrazily z okna síť, takže jsme chodily jako ostatní čůrat za chatu. Přesto se mi tam líbilo. Ségra psala srdceryvné dopisy, rodiče pro nás v půlce přijeli, což mě pořádně štvalo. A pak mě kvůli ségře nechtěli na tábor pustit, že by zas pro mě museli jet. Další tábor jsem si vyřvala až v 6. třídě. Pak už každý rok. Už nikdy tam nebyl takový magor jako na tom prvním.
Tábory jsem si užívala, byla jsem divné dítě, co nezapadalo do kolektivu, ve škole jsem měla vždycky jen jednu kamarádku, na táboře jsem byla ve středu dění, byla jsem oblíbená a zajímavá. Byly to jedny z nejlepších týdnů v roce.

Dcery mají tábory taky rády, nejstarší má ze všech táborů zápisky a ráda je čte i mladším holkám. Nejmladší dcera jezdí od 5 let. Teď je jí 8 a při návratu ze skautského tábora brečela, protože tam chtěla být ještě aspoň 14 dní.
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 8196  [Dalších 7646 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.