Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ráchel, 3 děti | 76748 |
|
|
29.1.2019 10:54:14
náš mladej jezdí na English Camp a je velmi spokojený už řadu let. letos pojede i mladší syn.
|
| Hadice a hadi | 94577 |
|
29.1.2019 8:41:16
Docela koukám, že dostanete svoje puberťáky na tábor. Syn byl naposledy ve třinácti, to dal i prázdniny u babičky, tyto prázdniny už nikam nechtěl. V podstatě hnil doma, někdy venku, dovolenou s náma taky zvládl a občas se nechal prekecat na rodinnou akci.
Letošní letní prázdniny budu už v práci a malý děti ve školce, na to se těší strašně, bude doma jen s bráchem. |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
29.1.2019 8:30:00
Na Sopce bývá dobrá parta.....kluci jezdili do posledka....15-16let.:-D
http://www.sopka.unas.cz/index.html Oni totiž ty starší oddíly mají povětšinou jiný program.....spí pokud je počasí většinou i někde mimo tábor....vaří si a tak..... Rozhodně to, že jedou naposledy oplakali oba....a starší tam dělá praktikanta a přišla nám SMS....brácho přijeď spíme tam a tam.....žádají si tě loňský táborníci.....ten sedl na kolo a odfrčel....ještě, že nemá problém ujet 50-80km a má to jako brnkačku ![]() To mě loni překvapilo hodně. A nyní tam jezdí i sestřenice dcera a nadšená. ![]() Ta je teda maličká. |
| Li. | 14175 |
|
29.1.2019 7:42:40
syn jezdí každý rok
- na 2 týdny na vodácký tábor. Miluje ho, - 10 dní na anglický tábor od fa SYKA. Ten miluje ještě víc. - na 3 týdny s námi (je to rozdělené většinou na 2-3 menší úseky), - poslední týden prázdnin si vynutil být doma, aby to prý nebyl tak velký šok skákat z ráje rovnou do školy :D. - zbytek, což je cca týden, je většinou s mými rodiči. Syka tábory: http://www.anglickytabor.cz/?gclid=EAIaIQobChMI64XH07GS4AIVQQWRCh1AbAh8EAAYASAAEgKLdvD_BwE |
| Tizi | 106716 |
|
|
28.1.2019 22:27:07
Když byl kluk menší, tak chodil na příměstké tábory Helen Doron. Loni byl na pobytovém s Descartes, prý dobrý, ale vlastně se nic nového nenaučil a ani moc netouží jet zase... Nevím, jestli by ho více oslovil ten Eurocamp.
Bavil by ho příměstký nějaký technický nebo počítačový, ale to jsem poblíž našla tak do 12 let, tak třeba se ještě něco otevře. Začátek 8-9 je OK, vstávání mu moc nevadí, navíc pokud bude potřebovat odvážet autem, tak později to začínat nemůže ![]() |
| Velšice | 92803 |
|
|
28.1.2019 20:42:53
Tyden s nami, tyden s tatou, tyden soustredeni. Semtam dame vylet, par dnu je premluvim na chatu a jinak asi letos poprve brigada.
Do lonska meli prazdniny narvane, letos poprve budou resit program prevazne sami. |
| Monika | 123907 |
|
28.1.2019 20:40:05
No, tak aby bylo dost barvy, ředidla a smirkového papíru, to snad jde připravit předem, ne? A nebo tu práci v nejhorším dodělá druhý den? Nenechala bych ho asi bez dozoru/přítomnosti další osoby sekat sekačkou nebo i sekerou, ale jinak ... A vařit taky může, dneska chlapi vaří běžně ...
Pokud by odmítal jiné aktivity a mínil trávit celé týdny u PC, tak bych nevymýšlela důvody, proč nejde, aby dělal něco rozumného ![]() |
| Stáňa * | 7932 |
|
|
28.1.2019 20:27:24
To se dá zrealizovat, když jsme někde poblíž - dojde barva, potřebuje ředidlo, smirkový papír, něco se stane se zahradním traktůrkem...ale já odjíždím v sedm a vracím se o půl šesté. Těžko ho budu navigovat po telefonu, moc si to neumím představit, tolik práce zase kolem baráku není.
Možná by mohl odrbat bránu (zbytek je poplastované pletivo) a sušák na prádlo, že bychom to pak natřeli společně. Nic jiného mě nenapadá. Dřevo neděláme, máme tepelné čerpadlo |
| Simeona+3 | 110315 |
|
|
28.1.2019 20:11:01
14 dní tábor, týden soustředění, 14 dní rodinná dovolená. Zbytek času je upichnutý u PC.
|
| Monika | 123907 |
|
28.1.2019 20:07:08
Pokud jde o ty "brigády" - možná by šlo nabídnout dítěti možnost něco si vydělat doma (natírání, malování ...) a hlavně se tím zabavit ... Pamatuju, že můj brácha kdysi (ale to mu bylo už 15 nebo 16) zdil příčku ve sklepě nebo co
Já jsem se zase během týdnů "sama doma o prázdninách" (které jsem si právě v tomto věku vyškemrala, mladší sourozenci byli u babičky) naučila vařit - vaření oběda (podle návodu od mamky) mi zabralo celé dopoledne (a zbylo i našim na večeři) a odpoledne jsem šla někam ven - buď sama, s kamarádkou, nebo k babičce za sourozenci ... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.