Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jana Kolárová | 154480 |
|
20.6.2018 11:26:34
je to cca 20 dětí
|
| Galaneta | 155718 |
|
|
20.6.2018 10:01:23
To je už fakt divné, tohle by opravdu měli mít ze zákona. Jak velký je to tábor? Pokud je do 30 dětí, jsou pro ně trochu jiná pravidla, např. se nemusí hlásit na hygienu, ale takovéhle věci musí také splnit a hygiena může na kontrolu přijít. Ale nejde jen o kontrolu z hygieny, obecně mi připadá, že k tomu přistupují poněkud "volně". Také je otázka, jakou má tábor tradici. Pokud funguje déle, neznáš někoho, kdo tam už byl? Pokud nově začínají, už bych se trochu bála, že fakt nemají zkušenosti a navíc si ani moc nezjistili, co je potřeba.
|
| Termix | 105545 |
|
|
20.6.2018 9:28:19
To je divné. Dokumenty jako bezinfekčnost a to potvrzení od lékaře, co má teď nově platnost dva roky, není totiž výmysl tábora, ale je to ze zákona. Jakmile přijde kontrola z hygieny, a každý tábor nad 30 dětí musí být na hygieně nahlášený a ty kontroly opravdu chodí a kontrolují, tak v případě, že nebudou mít zrovna tyto dokumenty a ještě jako bonus najdou u dětí jakékoliv léky, hrozí poměrně vysoká finanční pokuta. Těch věcí, co každý tábor musí splňovat, je více. Tohle mi nepřijde zrovna profesionální akce.
|
| Jana Kolárová | 154480 |
|
20.6.2018 9:20:02
Díky moc všem za příspěvky, včera už jsem nestihla reagovat. bezinfekčnost jsem napsala blbě, to jsem popletla, mělo to být to potvrzení od mudry, ale je to jedno asi. Prostě tábor nechce nic. Dnes budu zjišťovat, jestli tam s dětmi bude zdravotník...dcera se strašně těší, nechci jí pokazit radost, je to tábor s koňmi a protože už na koni jezdí dlouho, umím si představit asi i nějaký ten úraz a jak by to tam oni řešili se trochu bojím.
|
| kosatka2 | 89902 |
|
|
19.6.2018 20:19:29
S hygienou jsem několikrát jednala, právě na táborech, kde by sice organizace bezinfekčností, léků a klíšťat prošla, ale kdybych měla popisovat některý věci co se staly, polovina rodiny.cz by omdlela hrůzou. Takže jestli je to nebezpečnej tábor, zburcovat rodiče a nespoléhat na hygienu.
|
| Mr. Miçkey | 124689 |
|
|
19.6.2018 20:12:46
Takze radej riskovat, ze ti vsechno odkejvaji, a stejne se zaridi po svym (a ohrozi cizi deti, kdyz uz tam teda svoje nedas)?
|
| kosatka2 | 89902 |
|
|
19.6.2018 20:08:10
To jako vážně??? Vystavit (i cizí) děti riziku nevhodné a zastaralé léčby a udat je hygieně? No to je vážně dospělý přístup hodný vyzrálé osobnosti 21. století.
Proč je to lepší, než předem upozornit vedoucí a vyřešit problém dopředu? |
| Líza | 17721 |
|
|
19.6.2018 19:17:00
Cimbur, přesně. Acylpyrin pro děti nevhodný. Prášky obecně nemá mít co dítě volně u sebe k dispozici. Antibiotický zásyp? - je jen na lékařský předpis, jak to můžou požadovat?
Celkově bych získala dojem, že ten tábor má naprosto nekompetentního zdravotníka. |
| vlad. | 38059 |
|
|
19.6.2018 19:14:01
Jak jsem mirumilovny clovek, za ty leky bych je napraskala na hygienu. Proste magorina, neuveritelne!
|
| Monika | 123907 |
|
19.6.2018 18:13:24
Já si pamatuju, že největší záchvaty smíchu jsem měla u seznamu věcí na sportovní soustředění (po celé dětství rovněž stejného), kde se opakovala položka "krém na sportovní obuv". Za prvé jsme z 90 procent používaly tehdy plátěnky, za druhé pochybuju, že i občas se vyskytující "botasky" (které já jsem měla, ale do školy, nikoliv na zničení při sportu
) někdo krémem mazal. Jo, a taky tam vždycky bylo napsáno "6 ks trenýrek", i když jsme byly výhradně dívčí oddíl (ale hlavní trenér předtím vedl v jiném oddíle kluky, tak ten seznam měl asi z té doby). |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.