| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Tábory

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 980] Názory 981990 z 8196  [Dalších 7206 >>]
Marika Letní 140743
9.7.2017 10:55:21
zefýr, normální to není, tedy podle mých představ. Za blbé koukání dávat dřepy? Za nějaké porušení pravidel ano, ale za koukání mi to přijde jak buzerace. A praktinkati zřejmě podlehli pocitu moci. Však psychologické experimenty ukázaly, jak je to snadné.

Dceři to buď nevadí, nebo to bere jako nutnou součást toho, aby mohla na tábor. Taky nechce ukázat před ostatními (i před rodiči), že to nezvládne, že ona je ta bábovka.

Vůbec nevím, jak bych na tvém místě reagovala. Asi bych zavolala vedoucím a projevila svůj názor. Možná jedou v zajetém kolotoči, který se roztáčí více a více a takový "wake up call" zvenčí může pomoci k návratu k normálu.
angrešt 114837
8.7.2017 16:51:53
Nebyl to vtip? Kdysi jsme si (ne až tolik teda) dělali srandu z písničky Barbora píše z tábora (Uhlíř Svěrák) trochu podobným způsobem, že jako v dopise je pravda pravdoucí a rodiče nechtěj věřit, jak je tábor strašlivej. Prostě scénka na návštěvák.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
8.7.2017 13:14:51
Počkej až co bude říkat dcera. Do tý doby to neřeš. Kdyby tam trpěla, odjela by s vámi domů.
Tatramelka+3 66284
8.7.2017 13:08:15
...Zefir, muze to byt tako kultura tábora. Jezdila jsem pres 20 let na jedno místo s určitou partou. Ja osobně taková nejsem, ale i tam se chovám jinak. Třeba obyčejně nemluvím sprostě, ale tam velmi velmi hrubá mluva patří ke koloritu. Lide z venci to nechápou, ale za leta jsme si fakt vybudovali takový unikátní slovník. Nic na chlubeni, není to ani z opilosti, ale proste vznikne spousta rozlicnych situaci, od deti se dozvidas neuveritelne veci.

...ja bych sprosté s dětmi nikdy nemluvila, nejde mi to pres pysk. Nikdy bych je nebuzerovala, jak uvádíš, ale i u nas se to delo a byla to proste součást koloritu, nikdo to nebral osobně, děti to brali jako legraci a většinou tihle vedoucí "od rany" byli a jsou nejoblíbenější, velmi kreativní, je s nimi legrace a je to to co tam deti táhne a baví a jezdi znovu a znovu třeba 20 let.

Samozřejmě, ze se najdou novy vedoucí co to nepochopí a nebo nedejboze to berou vazne, ale velmi rychle jim u nas bylo jasne vysvetlena pravidla, ze na táboře jsme pro deti a ony se tam mají bavit! Děti kterým to nesedlo bud jeli po tydnu domu a nebo vice neprijely.
Pruhovaná 64704
8.7.2017 13:02:30
To jsem teda zvědavá, co dcera řekne po táboře. Dej vědět! Já bych to nevydržela a vedoucím bych asi psala, když byly děti malé a ještě jsem nevěděla, jak to tam chodí, tak jsem to jednou i udělala :-).
Pruhovaná 64704
8.7.2017 10:12:19
Jasně že to může být hra. Naši od malička jezdí na úplně super tábor, teď už jsou dávno vedoucí, a tam v rámci celotáborové hry cestují v čase a když se dostali zrovna do nějaké války, tak by to taky vypadalo pro nezasvěceného hodně podivně.
Jen teda nevím, proč by ti to dcera neřekla.
Nebo jsi s ní tu konkrétní situaci neprobírala a ptala ses jen obecně, zda se jí tam líbí?
breburda71 89004
8.7.2017 9:58:52
Zefýr, to bylo právě to, co nám hrozně vadilo..Bylo to jako sekta, vedoucí byl absolutní pán, např. jídlo se dalo na hromadu ( co kdo měl na 14 dní, byl to puťák), a vedoucí si vybrali všechny dobroty, na nás ostatní zbyly ty nejhnusnější paštiky a ovesná vločky..Že budeme cestou uklízet les, s tím jsme všichni počítali - že bude uklízet jen někdo, a někdo řvát jak protrženej a sedět, to už tak jasný nebylo.. Já jsem jezdila na tábory od druhé třídy,celkem jsem byla otužilá mentálně, ale tohle jsem nedala. A u Vás - praktikantce by to neprošlo, kdyby vedoucí byli normální..
kachna_ 144932
8.7.2017 9:54:49
koukám, vidím své téma, tak jen dodám vysvětlení - paní nezvládala skrz administrativu spojenou se zaváděním EET
Dooly. 12201
8.7.2017 9:54:25
Jo me Taky nevadi práce ale celý sny tahat kýble cihel je pro holku fakt dost
Dooly. 12201
8.7.2017 9:44:05
Odkojena docela drsným turistakem jsem jela na brontosaury. Byla tam taková atmosféra, buzerace,že jsem po 3 dnech odjela. Dívčí tábor,placený,pro lidí z celé republiky a pak jsme ve vedrech tahali cihly a stavěli klubovou určitému klubu.Mel to být hvezdarsky tábor. Jo,večer jsme se směli podívat do dalekohled. O jídle radši pomlcpomlcim
[<<Předchozích 980] Názory 981990 z 8196  [Dalších 7206 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.