| Kateřina Holá | 157520 | 
| 
 11.6.2019 14:01:21 
Jé Ahoj, jasně, že si vzpomínám?  
No hrozně to uteklo.Jo a jedli u vás banánovou zmrzlinu 😁😁. Co je s Macinou? V pohodě Leni já myslela jestli nemáš Messenger.  | 
| LenkaVa | 28901 | 
| 
 11.6.2019 12:54:37 
Takhle já vzpomínám na Macinu, když bylo ještě všechno v pohodě. 
Byli jsme s dětma v ZOO ve Dvoře a bylo to fajn. Kde jsou ty časy ...  | 
| Jáňa+tři sluníčka | 29413 | 
| 
 | 
 11.6.2019 11:46:36 
ahoj děvčata, Holajdo, tebe jsem neviděla už asi sto let  
  , pořád tvá děcka vidím v tom školkovém a mladším školním věku, jak jsme spolu byli v ZOO a pak u nás doma, pamatuješ?   Mám někde i jejich fotku, jak sedí vedle sebe u nás na gauči.    | 
| LenkaVa | 28901 | 
| 
 11.6.2019 9:38:01 
Jo, doufám, že to vyjde. 
Jsem na FC, ale jen čtu a monitoruji Andu. Nějak jsem se s tím ještě nenaučila zacházet.  | 
| 
 11.6.2019 9:34:06 
No a to je přesně ono. Těšit se na něco takového.to jsou ty splněna přání. 
Kdyby člověk věděl jak si to sám nemá způsobovat, vidět? To by to bylo až moc jednoduché.😁 Jsi na FC?  | 
| LenkaVa | 28901 | 
| 
 11.6.2019 8:58:32 
Dík. 
Jsem si vědoma toho, že jsem si to způsobila trochu sama a stres mi fakt nepřidal. Už se v tom plácám celkem dlouho, ale třeba se to jednou zlomí a bude zase fajn. Teď mám tu práci (přijdu mezi jiné lidi) a vidinu, že za 3-4 roky koupíme domek u řeky s velkým pozemkem a konečně si pořídím zvířata a pokud se to povede, taksi otevřu útulek a budu k něčemu dobrá a užitečná. Uvidím. Zatím je sen chodit na ryby, pást ovce a chovat kačeny a jinou havěť a nic zásadního neřešit. Pes samozřejmostí :)  | 
| 
 11.6.2019 8:18:45 
Škoda, že nejsi blíž.Hned bych šla s tebou na kafe. 
Teď poslední dobou jsem si prošla těžkým obdobím, ale člověk musí vstát a jít dál pochopit proč tady je.A jak si to všechno způsobuje a ovlivňuje svýma myslenkama. Je skvělé, ze máš Lucku.A na to se záměr a to ostatní se pokus dát stranou. Není to jednoduché já vím. Tak ti přeji hodně sil a dělej něco co tě potěší.  | 
| 
 11.6.2019 7:50:59 
Leni, není co závidět. 
Prostě to tak je a každý máme něco a vždycky je to za něco. Tvoje zdrávi je spíš následek toho co se po.... Nejhorší jsou křivdy které člověk v sobě drží a pak se to projeví na tom zdraví. To, že jsou u nás děti v pohodě je to jediné co mám.to ostatní je spíš teror.  | 
| LenkaVa | 28901 | 
| 
 11.6.2019 6:50:46 
U nás se povedla Lucinka. Ta je absolutně samostatná. Dělá VŠ, chodí do práce, bydlí s přítelem a je v pohodě. 
Ti dva to moc nedávají, ale nechci všechno psát veřejně. Njn Je fajn, že to u vás funguje. Závidím. U mně se to nějak po*ralo a už asi není cesty ven a to moje zdraví tomu taky nepřidá.  | 
| 
 10.6.2019 22:46:11 
Ale jinak se nezměnilo vůbec nic.A já už mám jen vidinu toho, že si zabalim igelitu a půjdu.Jen tedy ještě chvíli vydržím než ty dva dodělaji školu. 
Respektive Ája, má jen cukrářku na tři roky.Tak ještě dva a pak už bude vydělávat.  | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.