| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nervní matky

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 49909  [Dalších 49719 >>]
Anakonda+2 75682

:-)

6.2.2008 15:55:34
Maci, malý je šikula a výtvarně nadaný:-):-):-):-)

Máme tři hady a tenhle, co žere potkany je krajta královská. Už je krapek větší:-))

Holky, udělejte si test,, jak jste ve skutečnosti staré:-)) Mě vyšlo, že mi je 24 let:-)) Těm kdo neví, tak mi je 27 let:)

Agentko, ahoj:-)

http://clovekonline.cz/kalkulator-veku
agentka 43010

Re: Středa

6.2.2008 15:45:31
Ahoj.

Krapet jsem dočetla, pobavilo mě zdobení:-)))
Maci R^

Jinak se hlásím mezi marody, ne já, ale Filípek, přišel ze školky a měl něco přec 37, ve tři se probudil a za 10 minut, že chce jít eště se mnou spát, měl 38,2, dostal panadol a teď chrní zas dál:-(
lipoo 47870

6.2.2008 14:12:17
Maci-tak tetování na pinďovi,jo???:-D...tak Danek fakt nechce kreslit..nikde:-D
lipoo 47870

6.2.2008 14:11:02
Jiřko-ahoj:-D
lipoo 47870

6.2.2008 14:10:47
Maci-teD řádí aspoň na MOravě nějaká střevní chřipka...no,ještě že jste nezvraceli.
lipoo 47870

Re: ..

6.2.2008 14:09:55
Leni-odstěhoval...teĎ nám tu i vykoukne slunko;)
LenkaVa 28901

6.2.2008 13:51:12
Jiřko, ono stačí že na to musíš koukat :(

Já mám už pár týdnů vybít kohouty, ale pořád se mi do toho nechce.

Maci, tak se to doma snad brzy srovná. Voda je prevít. Naši vodu zase nemůže třeba moje máma a přitom je to voda kojenecká, ale že je oproti jejich "živá", tak hned lítá .....

Maci, kluk je šikula :)
Teď jen, jak to bude vypadat třeba ve školce.
macinam 20024

6.2.2008 13:47:41
to sem zapoměla napsat...
jak sem se včera dávala v noci malého vyčůrat, tak koukám, že má nějaký flek na pinďourovi... myslela sem, že se snad chudáček praštil a má ošklivou tmavou modřinu.... no ráno sme se o tom bavili a dostala sem z něj, že si chtěl pinďu ozdobit a nakreslit si an něm srdíčko, ale nenašel jinou než černou fixu a nepovedlo se mu :-D:-D:-D:-D:-D
a to si dělám hlavu, že nechce kreslit ;)
macinam 20024

6.2.2008 13:41:38
Leni to je fajn, že je dobře :-)

holky, no kašel a rýmu nějak nepočítám nezi nemoce, protože jinak bysme byli nemocní pořád... jak mám křivou přepážku, tak mám furt jako ucpaný nos a i nejmenší rýma to samo zhorší. malej má rýmu a kašel taky od prvních podzimních dní... není mi to fuk, ale zatím sme nezjistili jak na to.
A to břicho... na horách byla nějaká jiná voda. Ne zrovna špatná, ale totálně to rozhodilo trávení malým dětem- všichni tři malý kluci měli průjem a já s nima. No a ještě to nemám úplně v pořádku a včera sem obědvala brguláš.... už je líp, jen bych měla zajít do lékárny pro střevní bakterie...

počasí- teď zrovna vykouklo sluníčko a je tam 10°C, ale od rána pršelo

Jiři, potkánek bude dobrej ne? Jen je škoda, že se koušou.
Myslím, že hlodavcům se nedá "vysvětlit" aby nekousaly. Tam se asi do povahy moc zasahovat nedá???
hmm s tvým manželem je taky "legrace" co ;((
moje obvoďačka tak měla psa-kříženec mezi dogou a boxerem... donesli je jako novorozené veterináři k utracení a ten je dal jako oběd hadovi... tohle jedno zbylo, tak se zachránila. No je to už 15 let, tak asi už taky není.
Copak si řikala že to je za hada???

Lidu čááu :-)

Anakonda+2 75682

...ahojky

6.2.2008 13:34:54
No, nic nenadělám:-))))

Ahojky Liduš-)

Tak se jdu natáhnout.

Jsem ale lemra, co,:-))
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 49909  [Dalších 49719 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.