| kajaN | 28973 |
|
|
25.12.2018 22:35:16
Ahoj holky,i já všem přeju zdravi, klídek a pohodu nejen o svátcích,ale celý příští rok.
|
| Jáňa+tři sluníčka | 29413 |
|
|
25.12.2018 18:21:49
Ahoj devcata, preji vam vsem krasne svatky, zdravi a pohodu pro dni vsedni i svatecni.🎄🎁🎆🎇✨ Leni, jak se drzis zdravotne?
|
| LenkaVa | 28901 |
|
23.12.2018 6:43:24
Ahoj.
Přeji hlavně pohodu a nehoňte se :) Nestojí to za to. Hezký den. |
| LenkaVa | 28901 |
|
30.11.2018 8:40:34
Kájo dík.
Snad. Včera jsem zase měla super den. Mám bloklý krk jak jsem musela nehybně ležet na té rezonanci a strašně mně bolela hlava + jsem si oddělala pravou ruku loupáním ořechů, takže mám modřinu přes celou dlaň a bolí to jako mrcha. Chjo, fakt se už sypu. |
| kajaN | 28973 |
|
|
29.11.2018 20:26:16
Leni,
držím pěsti, ať nic zásadního nenajdou ![]() Jani, tak to je fajn, že ti dítko na Vánoce přijede domů ![]() |
| LenkaVa | 28901 |
|
28.11.2018 18:24:34
Jani dík.
Kdybych neměla ty chlupáče, tak to asi nedám ........ mně pomáhají moc a už jen tím, že zlobí :) Andu to snad jednou docvakne, ale jestli se toho dožiji nevím. Je to fakt psycho. |
|
|
28.11.2018 15:36:23
uff, tak držím palce, ať jsou výsledky vyšetření co nejlepší!
![]() Leni, ono to těm dětem asi většinou později dojde, ale přežít tu dobu, než se to stane musí být sakra těžké, drž se! Chlupaté miminko je super, ten náš chlupáč nám dělá terapii komplet všem pěti, má toho ta naše tříkilová holčička moc! Jsem šťastná, že jsme si ji pořídili a hlavně, že je taková, jaká je, má skvělou povahu! |
| LenkaVa | 28901 |
|
28.11.2018 14:14:10
Jj, čím je člověk starší, tím to hůř snáší...
Naposledy jsem Andu viděla asi před měsícem. Pak mi napsala, ať jí vlezu na záda, tak jsem se přestala úplně angažovat. P. jí občas napíše, ale vše neguje. Jediné co vím, že ještě minulý týden žila. Nemá zájem ....... tedy má zájem, ale jen o naše prachy, ty prý můžeme posílat bez omezení ........ JE to náročné, hlavně psychicky. Lucka je úplně v pohodě. Žije si po svém, ve svém, za své ....... chodí do školy, do práce ....... Olda se občas uleje, ale s tím stejně nic nenadělám. Není síla jak ho donutit, povídání nepomáhá. Tam uvidíme jak se to vyvrbí. Další moje chlupaté miminko už má půl roku a něco málo přes 30 kg. Je to pěkné zlobidlo, ale to se předpokládalo. Dneska jsem byla na nějaké lepší magnetické rezonanci hlavy. Tak snad nic nenajdou. Docela nepříjemné vyšetření, ale vydržet se to dalo. |
|
|
28.11.2018 10:21:13
ahoj Leni, no ono nás to vylétání dětí z hnízda čeká nakonec všechny, ale některá ptáčata holt vyletí dřív, než by bylo zdravé, nebo rodičům milé.
Co Andy, máte kontakt alespoň občas, nebo třeba po telefonu? Víte kde bydlí, zda pracuje? U kluka pubertu nezávidím, ale důležité, jestli chodí do školy a drží se jakž takž v lajně, přehnaná očekávání v tomto období mi byla vždycky spíš na škodu, to je moje zkušenosti. Naše Katka už je asi z puberty venku, ale holky vyspívají obecně dřív, jak to budeme zvládat s Matym, až budeme 55+ si nechci ani představovat...jen se modlím z mírný průběh |
| LenkaVa | 28901 |
|
28.11.2018 7:14:13
Ahoj Jani.
Super, že u vás všechno klape. Já si pomalu zvykám, že už jsme tady jen 3 + tedy 3 chlupatí ........ jde to ztuha. Ale musím asi všechno přijmout jak to jde, jinak se zblázním. S klukem to teď zase chvilku bylo náročnější (fakt těžká puberta), ale snad už dobrý ....... budu ťukat. Jinak nic nového ... je tu zima no. :) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.