| Anakonda+2 | 75682 |
|
|
Re: ..6.2.2008 13:34:04
tady je momentálně krásně
)Leni, i zvířata mají přece pubertu ![]() ![]() ![]() Já nekrmím hady už vůbec....jenže se na to koukám ![]() |
| LenkaVa | 28901 |
Re: ..6.2.2008 13:26:08
Lidko, třeba už se od vás déšť odstěhoval. Jenže teď je tady
![]() |
| LenkaVa | 28901 |
Středa6.2.2008 13:24:44
Jiřko, ty to máš těžší, že víš, že budou sežráni. Já bych se asi vyhla potravním potkanům a podávala jako krmě jen myši. Tak nějak to od sebe oddělit.
Pořád doufám, že ta naše chlupatá potvora z toho vyroste. Třeba je taky v pubertě, to nevím, ale je to nepříjemné, protože člověk se lekne a mám třeba strach, aby s ní děti nepraštili na zem. Nikdy nevíš, jak zareagují. Bram.kaše a párek dobrý ..... taky občas máme :) Já jsem si dala průmyslové bram.knedlíky plněné uzeným a Pavel tam má ještě držkovou polévku. Večer jsem chtěla dělat řízek, ale nemám strouhanku, tak to budu muset ještě nějak promyslet. |
| lipoo | 47870 |
|
|
Re: ..6.2.2008 13:24:26
Tak u nás prší od rána pořád...teda teď už asi né,je tam nějak světleji,a nebyla jsem dlouho venku
)ale do půl dvanácté lilo v kuse![]() |
| Anakonda+2 | 75682 |
|
|
..6.2.2008 12:50:01
Ahoj Leni, no, oni holt mají zvířata někdy svojí hlavu a nic s tím nenaděláš. Jak vysvětlit? Fakt nevím. Když si vemeš, že potkan se dá prý ochočit líp a já to už měsíc tomu jednomu "vysvětluji" a nic. Nejhorší je, když ho pustím v předsíni, aby se proběhl...tak pak nechce domů a už jsem ho chytala i v rukavicích. Přitom, když byl malý nekousal...rád se mazlil. Teď je jiný...pohladit se nechá málo. A není starý...jsou mu tak 4 měsíce. Takže je fakt, že má zrovna pubertu a tohle prý potkani někdy dělají. Zjišťují, co si můžou dovolit a tak. uvidím, jestli ho to teda přejde. No, nevypadá to:-0
Pak mám ještě třetího a to je taky mazlík..nekouše a zdá se mi, že je nějak o proti ostatním malý. Za zády leze u hada další potkan...se tam nemůžu ani koukat. Had ho stejně nechce..a tak dopadne tak i tak blbě. Jo, to je tak, když se potkají milovník hadů a potkanů )Mě to neva, že ho had sežere..je to příroda...taky jíme kuřata , ne? jenže ho někdy musí manžel trochu omráčit, protože se ho někdy had bojí a to se mi teda nelíbí. Naposledy mě mnažel děsně naštval....přišel za mnou a povídá..co se mu stalo...a odvyprávěl mi, jak "mrzačil" potkánka. Tak jsem mu děsně vynadala, jesli je normální mi tohle říkat, když já mám potkánky jako mazlíky!¨ Tak se nemůžu ani dívat za sebe..ale občas mu tam stejně hodím žrádlo. O tom, že mi za zády včera celý skákala v terarku myš..ani nemluvě ![]() Jsem se nějak rozepsala..tak snad to má hlavu a patu )Tak se jdeme najíst. Jsem dneska vařila kuřecí polévku a ještě "vařila" kaši a párek. ) No, není nad zdravou výživu )) |
| LenkaVa | 28901 |
Re: ahojky holky6.2.2008 12:09:32
Ahojky Jiřko, tak alespoň že se z toho takhle dostal. Jsi hodná, že dostal šanci.
Naše morče taky občas kousne. Nevím, jak jí to "vysvětlit". zatím je relativně malá, takže to moc nebolí, ale nechtěla bych, aby si na to zvykla. Myslela jsem, že kousat nebude, když se jí budem věnovat a "tahat" jí, ale má svou hlavu a když ne, tak prostě ne. |
| Anakonda+2 | 75682 |
|
|
ahojky holky6.2.2008 11:37:27
Maci, jsi pořád nemocná?
Terka na dnešek kašlala a má drobek rýmu. Tak snad jen dobrné nachlazení. Dík za optání na potkánka:-Nohu má ochrnutou..jak si já zlomil, ale už né oteklou. Zajímavé je,že je od té doby přítulnější a mazlivejší. Jeden z těch tří ho pořád očichává a kouše do nohy..proto musí být o odělených klecích. Vůbec ten jeden(myslela jsem si, že ten nejhodnější) je docela kousavej, když nemá náladu. Ještě mě pořádně nekousl, ale válčíme spolu. Někd mě tak štave, že bych se ho ráda zbavila, ale nemám srdce ho dát na mráz. Přece jen měl těžký start do života:-( Přežil střet s hadem )Jinak tady prší..je zamračeno..jsme doma...je to opruz:-( |
| LenkaVa | 28901 |
Středa6.2.2008 11:27:57
Hezký den.
Ahojky Maci, chudáku, taky nemůžeš mít chvilku klidu ![]() Snad budeš brzy v pohodě. U nás dobrý, děkuji. Garf i děti relativně v pohodě. Mě se tedy rýma pořád ještě drží, ale jde to. Dneska je pěkně hnusně. Děti chtěly jít odpoledne se mnou do krámu, ale asi to nepůjde. Je docela zima a chvilkama prší. Už aby bylo léto. |
| macinam | 20024 |
|
|
Re: ..6.2.2008 11:00:23
ahojte broučci
![]() dočetla sem, ale moc toho teda nevím... mám nějaký průvan v břiše a včerejší návrat z Brna byl dost krutý, ani sem nedala auto do garáže a dneska neodvedla prcka ani do školky... bych nedošla ![]() naštěstí už je kapku líp Jinak bylo představení úúúžasné ![]() Sem se chtěla optat na marody - je ještě někdo nemocný??? A jak to dopadlo se zvířátkama?? Jak Garf a co potkánek??? My s kočkou nakonec nikam nejeli, samo se to zlepšuje |
| LenkaVa | 28901 |
Re: ..5.2.2008 23:36:11
Odkaz je fakt brutus ....... vůbec si neumím představit, že je to ještě vůbec možné
![]() Dobrou. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.