| kajaN | 28973 |
|
|
11.9.2018 20:18:12
No...ono já zrovna zvažuju jednu nabídku práce...a je to o to co nám odpadne zase míň na výplatě...takže pokud se rozhodnu, asi na tom nebudeme líp
Ale co...prachy budou, my nebudeme...stáří bychom si měli užít hlavně v klidu![]() ![]() Leni, neblbni a nenakládej si víc než je nutný Bruni, on ten Váš J. je fakt něčím podobnej našemu K. Ta chuť cestovat mi něco připomíná. |
| Brunhilda | 29897 |
|
|
11.9.2018 20:03:54
Ahoj holky!
Kájo, to bude docela znát. Nás naopak ty výdaje čekají. Ale J. teď zvažuje, že by po maturitě šel nejdřív někam na rok pracovat a cestovat a pak až šel na vysokou. Tak uvidíme. Lidu, Adam je na gymplu zaměřeným na angličtinu. |
| LenkaVa | 28901 |
|
11.9.2018 19:39:25
![]() Ahoj. Pošlu ti číslo účtu. Ale u nás už to celkem jde. Krmíme jen sebe a 1 krk, tak to je veliká změna. Já jsem dneska urvaná jak vagon. Zase den, kdy jsem se potkávala ve dveřích ...... Vždycky, když je mi lépe, chci toho stihnout co nejvíc a pak to takhle vypadá. |
| kajaN | 28973 |
|
|
11.9.2018 19:31:06
Ahoj holky,
tak už jedeme ve stereotypu...ale zatím dobrý ![]() jo prachy, dnes mladá přišla jen s tím, že chce dalších 1500Kč na učebnice a SRPš...ale pokud se zítra Natašce zadaří, tak nám odpadne druhý studující a nebudeme vědět co s těma prachama dělat...asi si pořídíme vidle, abychom se mohli prohrabávat ![]() ![]() ![]() |
| LenkaVa | 28901 |
|
11.9.2018 15:35:29
Jo, prachy ...
Jen to jízdné. |
| lipoo | 47870 |
|
|
11.9.2018 10:18:54
Bruni-na jaké škole je Adam?
|
| lipoo | 47870 |
|
|
11.9.2018 10:18:37
:-D Jani-dobrý...Kájo-ještě lepší
![]() Našim taky první školní den lilo a lilo..naštěstí ho bral jeho bývalý a budoucí spolužák autem,takže dobré..a už to začíná...prachy,prachy,prachy. |
| LenkaVa | 28901 |
|
10.9.2018 7:41:53
Ahoj.
Tak jak je? Co škola? |
| LenkaVa | 28901 |
|
5.9.2018 12:10:00
Ale jen ty děti, že?
My jsme pořád mladé a krásné ......... Je fajn, že všude je to zatím pozitivní. |
| Brunhilda | 29897 |
|
|
4.9.2018 20:26:10
Ahoj holky!
![]() Teda Kájo . Ony ty děti pořád rostou a stárnou, co? ![]() ![]() Jani , ještě si užijete a věřím, že paní učitelka taky .Leni, ať je v tomto školním roce větší klid a pohoda! U nás dobrý, Adam v nové škole zatím spokojený, ale on se seznamuje rychle, takže tam se nebojím. Patrik je ve své škole, jen jim rozhodili kolektivy. Má tam dva spolužáky, kamarády, tak dobrý, ale ten další, co s ním šel do téhle třídy, prý je dost akční (má blbé nápady) a nejradši by ho vyměnil za někoho jiného. Noví spolužáci mu připadají zatím divní ;-). Dnes odjely všechny šestky na adapťák a on tyhle hromadné akce nemusí. Tábory nemá rád, jedině sportovní soustředění. Tak snad tam budou víc sportovat. Ale takový ty kolektivní kreativní hry na něj nebudou. Myslím ale, že je to dobře, že takhle jedou, určitě jim to pomůže se poznat a seznámit. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.