| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nervní matky

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 49909  [Dalších 49679 >>]
LenkaVa 28901

Re: Pondělí

5.2.2008 14:51:24
Hani, tak ať to Tomasovi vydrží a hlavně ty se drž.
Tady je taky nádherně, zrovna se chystám na zahradu něco dělat.

Lidko, vzala jsem dva za 199,-, jeden za 499,- (aby měli každý jinou barvu) a kamarádka si vybrala za 999,-Kč. Když to vycházelo těsně pod 2 tis., tak jsem k tomu přihodila jeden penál za 199,-Kč. Ten se taky neztratí :)

Jinak jsem koukala, že naše škola na tom seznamu zapojených škol není, což se upřímně divím .....
lipoo 47870

5.2.2008 14:45:21
hani-objednáváme batohy na Topgalu:-))
lipoo 47870

Re: Úterý

5.2.2008 14:44:38
Leni-tak poštovný bys měla zadara i tak-oni by ti poslali mailem ten kod na slevu-mě ho už poslali,ale bohužel už pozdě...přes dva tisíce?Cos objednávala?
Hanka+4/92+8/95+11/00 46277

5.2.2008 14:43:21
zasejc jsem to napsala jak nohama...co já bych po těch dětech chtěla!
pa
Hanka+4/92+8/95+11/00 46277

5.2.2008 14:41:22
Ahojky.
tak jenom naskočík a pádím zasejc pilovat.
je tady kráásně !!Škoda že je teprv únor že ještě nějaká zima určo příjde.Nó,bejt tak konec března...:O)
Škola,zatim Tomas seká latinu.Chodí i ven,ale ví že jak udělá průser,tak je zasejc doma a on ví že to udělám a tak se snaží.
S tou dvojkou je to fakt.když jsem byla na tř.schůzkách v říjnu?!,tak bylo řečeno že bude mít postih a on ho má¨,ale myslím že je to dobře,páč ty dnešní parchanti se neuměj ve společnosti dospělého vůbec chovat a on jako číšník to musí umět.je teda divný že jsem nedostala nic doporučeně jako indá,ale vem ono je to stejně jedno!

Jurášek začal hrát na piáno a dost ho to bere.Teda snad ho to brzo nepustí.Má piáno u postele a večer si hraje:O)
koupila jsem Jiřímu k jeho narozeninám tu navigaci a tak doufám že bude super,páč je to na mě móc drahý,ale kulatiny jsou kulatiny:O)

jdu okouknout ještě nějaké nehty na dámu a potom na to jdu.

Jó,co to tady objednáváte?
LenkaVa 28901

5.2.2008 13:32:07
Tak jsem to teď objednala. 4 tašky a penál. Vylezlo to přes 2 tis. tak neplatím poštovný.
Doufám, že to přijde v pořádku.

V květnu už myslím nebudou, i takhle se zásoby dost ztenčují.

Je to škoda, že to nedodrželi, ale co naděláme.
lipoo 47870

5.2.2008 13:28:03
tak už nám to došlo...Hm,akorát místo PC hry,došla nějaká taška přes rameno-taková lepší igelitka:-Da já vůl jsem danovi řekla,že tam bude mít hru,tak je zklamaný
lipoo 47870

5.2.2008 12:52:49
:-Dleni dobrý,chleba to nežere...no a od května bys k tomu měla i reflexní vestu:-))Ale je otázka,jestli budou ty batohy,že..
LenkaVa 28901

Úterý

5.2.2008 12:28:03
Ahojky.

Lidko, poslat to může kdokoli, jen platí přepravu hned při převzetí a peníze ti pak přepravka pošle buď na adresu nebo účet.
Já jako firma to mám na fakturu.
Taky máme trochu jiné ceny, ale balík do 15 kg mi vyjde i s doběrečným na 160,-Kč.

Už jsem si vybrala a objednám 4 kusy. 3 pro nás a jeden pro kamarádku.
2 ty levné a jeden se mi tam líbí za 499,-Kč, tak aby měl každý jiný. Nevím, jestli bude mít Olda aktovku nebo batoh, ale každopádně chleba to nežere a do školy budou ještě pár let chodit.
lipoo 47870

5.2.2008 11:54:50
Leni-tak myslím,že v těchslevách se jim to PPL asi i prodraží-hele co mi odepsali

Co se týče dalšího dotazu - vybrané "superslevy" platí pouze a jenom do vyprodání zásob, školní batoh TOPGAL za Kč 199,- je skutečně unikát a já nepředpokládám, že v budoucnu přistoupíme k takto "masivnímu" slevňování. Já osobně jsem byl i pro to, aby se tyto slevněné produkty (školní batohy za Kč 199,-) úplně vyřadily z akce "Zápisy", protože prodávat tento batoh s možností 10 % slevy a navíc bez poštovného a balného, to je už spíše pod hranicí rentabilnosti, zvláště pokud k tomuto batohu navíc dostanete ještě speciální dárek (naučnou dětskou PC hru).
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 49909  [Dalších 49679 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.