| LenkaVa | 28901 |
Re: Pondělí5.2.2008 14:51:24
Hani, tak ať to Tomasovi vydrží a hlavně ty se drž.
Tady je taky nádherně, zrovna se chystám na zahradu něco dělat. Lidko, vzala jsem dva za 199,-, jeden za 499,- (aby měli každý jinou barvu) a kamarádka si vybrala za 999,-Kč. Když to vycházelo těsně pod 2 tis., tak jsem k tomu přihodila jeden penál za 199,-Kč. Ten se taky neztratí :) Jinak jsem koukala, že naše škola na tom seznamu zapojených škol není, což se upřímně divím ..... |
| lipoo | 47870 |
|
|
Re: Pondělí5.2.2008 14:45:21
hani-objednáváme batohy na Topgalu
) |
| lipoo | 47870 |
|
|
Re: Úterý5.2.2008 14:44:38
Leni-tak poštovný bys měla zadara i tak-oni by ti poslali mailem ten kod na slevu-mě ho už poslali,ale bohužel už pozdě...přes dva tisíce?Cos objednávala?
|
| Hanka+4/92+8/95+11/00 | 46277 |
|
|
Re: Pondělí5.2.2008 14:43:21
zasejc jsem to napsala jak nohama...co já bych po těch dětech chtěla!
pa |
| Hanka+4/92+8/95+11/00 | 46277 |
|
|
Re: Pondělí5.2.2008 14:41:22
Ahojky.
tak jenom naskočík a pádím zasejc pilovat. je tady kráásně !!Škoda že je teprv únor že ještě nějaká zima určo příjde.Nó,bejt tak konec března...:O) Škola,zatim Tomas seká latinu.Chodí i ven,ale ví že jak udělá průser,tak je zasejc doma a on ví že to udělám a tak se snaží. S tou dvojkou je to fakt.když jsem byla na tř.schůzkách v říjnu?!,tak bylo řečeno že bude mít postih a on ho má¨,ale myslím že je to dobře,páč ty dnešní parchanti se neuměj ve společnosti dospělého vůbec chovat a on jako číšník to musí umět.je teda divný že jsem nedostala nic doporučeně jako indá,ale vem ono je to stejně jedno! Jurášek začal hrát na piáno a dost ho to bere.Teda snad ho to brzo nepustí.Má piáno u postele a večer si hraje:O) koupila jsem Jiřímu k jeho narozeninám tu navigaci a tak doufám že bude super,páč je to na mě móc drahý,ale kulatiny jsou kulatiny:O) jdu okouknout ještě nějaké nehty na dámu a potom na to jdu. Jó,co to tady objednáváte? |
| LenkaVa | 28901 |
Re: Úterý5.2.2008 13:32:07
Tak jsem to teď objednala. 4 tašky a penál. Vylezlo to přes 2 tis. tak neplatím poštovný.
Doufám, že to přijde v pořádku. V květnu už myslím nebudou, i takhle se zásoby dost ztenčují. Je to škoda, že to nedodrželi, ale co naděláme. |
| lipoo | 47870 |
|
|
Re: Úterý5.2.2008 13:28:03
tak už nám to došlo...Hm,akorát místo PC hry,došla nějaká taška přes rameno-taková lepší igelitka
a já vůl jsem danovi řekla,že tam bude mít hru,tak je zklamaný |
| lipoo | 47870 |
|
|
Re: Úterý5.2.2008 12:52:49
leni dobrý,chleba to nežere...no a od května bys k tomu měla i reflexní vestu )Ale je otázka,jestli budou ty batohy,že.. |
| LenkaVa | 28901 |
Úterý5.2.2008 12:28:03
Ahojky.
Lidko, poslat to může kdokoli, jen platí přepravu hned při převzetí a peníze ti pak přepravka pošle buď na adresu nebo účet. Já jako firma to mám na fakturu. Taky máme trochu jiné ceny, ale balík do 15 kg mi vyjde i s doběrečným na 160,-Kč. Už jsem si vybrala a objednám 4 kusy. 3 pro nás a jeden pro kamarádku. 2 ty levné a jeden se mi tam líbí za 499,-Kč, tak aby měl každý jiný. Nevím, jestli bude mít Olda aktovku nebo batoh, ale každopádně chleba to nežere a do školy budou ještě pár let chodit. |
| lipoo | 47870 |
|
|
Re: Pondělí5.2.2008 11:54:50
Leni-tak myslím,že v těchslevách se jim to PPL asi i prodraží-hele co mi odepsali
Co se týče dalšího dotazu - vybrané "superslevy" platí pouze a jenom do vyprodání zásob, školní batoh TOPGAL za Kč 199,- je skutečně unikát a já nepředpokládám, že v budoucnu přistoupíme k takto "masivnímu" slevňování. Já osobně jsem byl i pro to, aby se tyto slevněné produkty (školní batohy za Kč 199,-) úplně vyřadily z akce "Zápisy", protože prodávat tento batoh s možností 10 % slevy a navíc bez poštovného a balného, to je už spíše pod hranicí rentabilnosti, zvláště pokud k tomuto batohu navíc dostanete ještě speciální dárek (naučnou dětskou PC hru). |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.