| lipoo | 47870 |
|
|
Re: Pondělí5.2.2008 9:51:58
Leni-aha...a ta PPL si pro to,k tobě přijede?A kolik to teda stojí?Třeba na tu dobírku?Může to poslat i normální člověk-jako soukromá osoba?Místo pošty?
|
| LenkaVa | 28901 |
Re: Pondělí5.2.2008 0:38:46
No to jo, ale já taky posílám přepravní službou a ta si účtuje 50,-Kč za vybrané peníze. Nezdá se mi, že by jinde to dělali zadarmo. Spíš mají velmi výhodné podmínky.
Zkusím zítra zavolat do školy a zeptat se. Díky. |
| lipoo | 47870 |
|
|
Re: Pondělí4.2.2008 23:43:54
Leni-takhle si můžete objednat každá zvláš´t-je to jedno,když máš poštovný zadara..a je tam napsané,že když tam svoji školu nenajdeš,máš si napsat aoni ti číslo slevovýho kuponu pošlou....dobírka nebo platka na účet přecem-je jim jedno-jde to přes PPL,takže je to stovka ať je to jak chce...Nejde to přes poštu,kdy platíš prachy za šek...
|
| LenkaVa | 28901 |
Re: Pondělí4.2.2008 22:56:42
Lidko díky, já ani nevím.
Objednávat budu, vezmu oběma holkám a ještě to zítra proberu s kámoškou a budeme asi brát ještě pro její holku. Ať je to najednou. Mě spíš udivilo, že je jedno jestli na dobírku nebo přes účet, poštovné je pořád stejné. Stovka není moc. Já jsem teď kupovala klukovi batůžek do školky. Takový malý, jednokomorový a stál mě 280,-Kč, takže se mi to zdá za hubičku. Ve škole bych se musela zeptat. Letáky jsme asi nějaké dostali, ale víš kde zkončili :) Jinak naše škola se přihlásí do každé "blbosti", takže bych se nedivila, kdyby byli i tam. Když už tady byla ta slavná Rama hlídka, tak už je možné snad všechno :))))))) |
| lipoo | 47870 |
|
|
Re: Pondělí4.2.2008 22:49:12
Jo Leni-kdybys objednávala u toho Topgalu-tak nebuĎ takový vůl jak já,a můžeš mít poštovný zdarma...pokud je teda vaše škola v akce s TOpgalem..naše tam je:-((Nedostali jste u zápisu nějaký slevový kupon?No,ale vy jste asi malá škola,že?..tak to já jen,že jsem na to přišla pozdě-škoda stovky
![]() |
| LenkaVa | 28901 |
Re: Pondělí4.2.2008 22:28:14
Maci, hezká fotečka.
Myslím, že ke kvalitě odvedené práce, rychlosti a schopnostem řemeslníků byl zvracející smajlík na místě. Lidko, právě proto UMĚLCI v uvozovkách. Neměli ani pořádný šroubovák No děs. |
| lipoo | 47870 |
|
|
Re: Pondělí4.2.2008 21:43:13
Leni-jaký umělci?
![]() |
| macinam | 20024 |
|
|
Re: Neděle4.2.2008 21:33:25
jééé Leni, ten zvracecí se připletl nějak omylem
![]() |
| macinam | 20024 |
|
|
Re: Neděle4.2.2008 21:33:03
Kájko, ty máš ale šikuláčky
![]() bys k nám mohl aposlat Kubu na vysvětlení fyziky... u nás na to není nikdo a Nikola to nechňápe :-( Jiři, z anatomie? A kolik vás dělalo reparát??? holky, ZOO bych si taky dala líbit Už se pomalu v tomhle počasí začnou pářit ne??? ![]() zítra jedu s holkama do Brna do divadla na TĚLO, je to volné pokračování po Monologách vagíny. Pokud budete mít možnost, zajděte si, je to super jj Hani, taky mi není úplně jasný, zač ta dvojka z chování.... střepiny.... brr děsná představa... ještě že sem to neviděla, bych to zase ořvala ![]() Agentko, hihihi se sejrama ;-) školní přesuny- tak to chápu, že se jim nelíbí, zvlášť těm konzervativním... Erika sem na každou změnu taky musela předem připravovat a jak to nešlo, tak bylo zle Leni, no hlavně že to dodělali ne ![]() ![]() |
| macinam | 20024 |
|
|
Re: Pondělí4.2.2008 20:23:38
tak naše dětičky taky donesli vysvědčení... Erik má v páté 2x trojku a 3x dvojku, což sem ani nečekala, zvlášť, když s jeho dys má z češtiny dvojku...
Nikola v šesté má taky 2x trojku(přírodopis a fyzika), 3x dvojku a jedničky. S dvojkama bych byla spokojenější... ale co nadělám že.... jedna fotečka z minulého týdne ;-) ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.