| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nervní matky

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 49909  [Dalších 49659 >>]
macinam 20024

Re: Pondělí

4.2.2008 20:22:59
tak naše dětičky taky donesli vysvědčení... Erik má v páté 2x trojku a 3x dvojku, což sem ani nečekala, zvlášť, když s jeho dys má z češtiny dvojku...
Nikola v šesté má taky 2x trojku(přírodopis a fyzika), 3x dvojku a jedničky. S dvojkama bych byla spokojenější... ale co nadělám že....

jedna fotečka z minulého týdne ;-)
LenkaVa 28901

4.2.2008 18:55:24
Tak přeji krásný den.

Nakonec nám to zkolabovalo úplně, takže jsem byla jako za starých časů bez netu.
Cožpak já, ale pro Pavla to byl docela očistec.

Hani, vysvědčení bylo asi těžké, ale doufám, že ho to nakopne a do konce roku to vytáhne. Hlavně, aby to nějak prolezl. On má své klady jinde, hold škola není pro něj to pravé.
Vydrž!

Sice jsem vás dočetla, ale moc si toho nepamatuji.

Jen - syrečky, jím, ale nemusím moc často. Někdy si je dám.

Olda byl dneska po měsíci ve školce. Doufám, že bude chodit, byl tady relativně klid.
Od rána už mám taky novou výlohu na krámě, ale kdyby jste viděli ty "umělce", co to přišli dělat, tak by se vám - stejně jako mně - chtělo plakat. To se snad ani nedá vyprávět, ale NAKONEC to zvládli. Naštěstí ........
lipoo 47870

4.2.2008 16:40:54
tak jsme doma..očkování máme za sebou-v čekárně nikdo nebyl,tak se TOm aspoň ničím nenakazil:-))V klidu jsme pokecali a bylo...:-D
agentka 43010

4.2.2008 13:32:26
Téda ty reklamy se tu nějak roztahujou, co?

Filí ve školce dobrý, byl rád, že je ve své třídě, ani mu uč nevadila,těšil se už na hračky;-), asi, no uvidíme zítra;-)
lipoo 47870

4.2.2008 11:10:30
Tak u nás s TOmem hrůůůza,když byli v jiné třídě...musel jít do jinýho patra,jiná šatna a všechno...pamatuju se,jak tam hodinu řval,než jsem ho tam dostala...brrr.Dan v pohodě...Jde do jiné třídy k jiné učitelce a neva..MOžná ale i proto,že mají tři třídy vedle sebe a tudíž je ve své šatně,a má stejnou umývárku a záchod..napřed se mi to nelíbilo,že je pro tři třídy jedna velká umyvarka a jedny záchody...ve vedlejších třídách má každá svůj..ale pak jsem si řekla,že když budou v jiné třídě,tak se pro něco nic moc neděje-bude ve známým...U nás dneska šílený vichr, do toho občas vyleze slunko a teď teda pršelo,tudíž ani deštník se vůbec nehodí roztáhnout..NO,doufám,že mě to neodfoukne:(.Ještě,že DAnek není ve školce-asi by mi vlál u ruky
Ivik a kluci 00,03,06 37579

4.2.2008 9:47:14
Ahoj, když se mění třídy a učitelky, tak to na ty děti většinou moc dobře nepůsobí, kór když tam jsou teprv pár měsíců.

Jiřík taky nechtěl do školy, včera mu prý bylo špatně, ale já myslím, že to jen hrál. Nevím, jestli se něco ve škole děje nebo to je třeba jen tím, že bylo vysvědčení a prázdniny (i když jen den), že se třeba bojí, co se tam změní, nevím.
Dneska ho vyzvednu po obědě, na přírodovědnej kroužek nepůjde, vůbec celej tejden nebyl ani chvilku u klavíru :-(, tak bude cvičit. Nějak se mi nelíbí, jak to fláká. Asi nad ním prostě budu muset stát, nedá se nic dělat.
agentka 43010

Pondělí

4.2.2008 8:49:53
Ahoj.

Malý je ve školce, ale nadšen teda moc nebyl, už 14 dní nemají svojí učku a jsou ve vedlejší třídě, dneska ve vlastní, ale zase úplně jiná.

Bruni, četla právě teď:-(dám vědět do večera,Míra byl celý víkend pryč a já to s ním ještě neprobrala, ale snad by problém být neměl, jen pro jistotu.

Jo, ožil mi mobil, hurá:-))))))
lipoo 47870

Re: Neděle

3.2.2008 22:03:09
Tak my sledovali jedničku..KUkačku:-))
Ivik a kluci 00,03,06 37579

3.2.2008 21:57:37
Ještěže téměř nekoukám na telku. Takovýhle hrůzy :-(. Neumím si to představit.

Agentko, četlas mail?
agentka 43010

3.2.2008 21:48:56
Jířo tohle je strašný, jen jsem viděla ukázku, ale pak to prošvihla, no možná líp pro mě, aspoň to nebudu mít před očima.
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 49909  [Dalších 49659 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.