| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nervní matky

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 49909  [Dalších 49649 >>]
agentka 43010

Re: Neděle

3.2.2008 21:47:28
Je to strašný, že na středních můžou takhle vychylovat, a ještě strašnější, že by to mělo být na opak, takhle vychylovat na základce, jenže tam nemůžeš nic, neuděláš nic ani s kouřením:-(, pohrozit, ale co, základku prostě musí vyjít každý, ale na těch vyšších už můžou hrozit vyhazovem a to je dost dobrá zbraň, štve mě, že je to takhle naopak :-(

Maci je můj člověk:-), taky by to do mne nikdo nedostal a to jsem to dokonce jednou zkoušela, živě si pamatuju, jak jsem jako malá vždy ještě týden očuchávala nože a poznala, kterým si ho taťka krájel,brrrr.:-©

Ale všem, co vám to chutná to přeju, ale jen daleko odemne, což je zaručeno,takže se klidně dávejte do nosu;)
Anakonda+2 75682

..

3.2.2008 21:42:11
Nekoukaly jste teďka na Střepiny? Ukazovali tam rodinu, kterým loni chlap porazil autem 5 letou holčičku a ta pak měla velmi težké zranění a léčila se 9 týdnů v nemocnici. Má následky na celý život a tytanové tyče v nohách...učí se znovu chodit. Aby toho nebylo málo, tak řidič od nehody ujel:-(
Holčička měla 2 letého brášku a ten náhle v listopadu zemřel...příčina neznámá.:-(;((;((;((
Co dodat? Tragédie:-( Bych se asi zbláznila. Jo, zdraví je to nejdůležitější...~g~

Jdu se učit anglinu...nahlédnu možná později.
lipoo 47870

3.2.2008 21:41:05
jo a Hani-proč by nemohl být šéfkuchař?Na to musí mít nějaký "vyšší" vzdělání?:-))
lipoo 47870

3.2.2008 21:38:26
Hani-to si děláš srandu,že za žvýkání a ruce v kapsách dostal dvojku zchování,ne???Nebo na střední už není,že napřed je třídní důtka,pak ředitelská a pak dvojka z chování..
Hm,tak já na střední nosila ruky v kapsách pořád...doteĎ si pamatuju,jak mě profák na chodbě napomínal...já si m yslela,co mu jako vadí???NO,to bych si říkala asi i teĎ-proč nemůžou mít ruce v kapsách??Nějak nechápu,co je na tom neslušnýho?:(
Anakonda+2 75682

..

3.2.2008 21:30:30
Bruni, já mám ráda taky docela scifi, ale viděla jsem už lepší. Já mám ráda spíš psycho-trilery.......horory, co mají hlavu a patu:-))) Jsem docela náročná, co se týče filmů:-););)
Anakonda+2 75682

ahojky

3.2.2008 21:26:54
Tak jsem na jednu stranu ráda, že je Terka ještě malá a nechodí do školy.
No, já nemám co říkat...já dělala v prváku na zdrávce reparát z anatomie:-)))

Romadůr a všechny ostatní sýry mám moc ráda a vůbec mi neva, že smrdí. Miluju taky smažené syrečky:-)
Když jsme s manželem bydleli ještě na koleji, tak jsme si často dělali k jídlo to, že jsme uvařili brambory a zamíchali se syrečkama a máslem. To je taková mňamka:-))

Dneska jsem měla odpoledna sama pro sebe. Manžel vzal Terezku do Zoo. Bože, to byl klid. Jsem ten čas využila a drobek poklidila a zašla si do posilovny. Prostě paráda:-))

Lidu, pěkný batoh a hlavně zadarmo...skoro:-)
Ivik a kluci 00,03,06 37579

3.2.2008 21:21:51
Ahoj holky, ségra v poledne odjela, docela to bylo fajn. Hlavně tu byla jen s jedním klukem, tak to byla úplná pohoda :-). Jirka vzal kluky včera do Zoo, Páťa spal, tak jsme si i pokecaly.

Pomalu dočítám.

Jiřko, Noční hlídku jsme taky viděli, mně se to líbilo. Jenže já mám sci-fi ráda. Bylo to teda rozhodně zajímavý.

Leni, DVD je škoda, ty kamna hřály, že je někdo zapnul nebo jsi je zapla ty a pak na to zapomněla?

Maci, jsem ráda, že jste si to na horách užili :-). Já už to letos vzdala, zkusíme třeba příští rok ;-).

Lidko, od Topgalu má Jiřík batoh taky a jsme moc spokojený. A za dvě stovky, to je teda fakt super cena.

Hani, souhlasím s holkama, hlavně aby z nich byli hodný lidi :-), na výzo se už pak nikdo nezeptá.
kajaN 28973

3.2.2008 20:54:16
Maci, tak teda ani tebe nebudu vítat romadůrem:-)))
U nás školáci dopadli takhle:

Kuba v kvartě na osmiletým gymplu zamakal a má 8 dvojek, čímž je mezi těma pubošema ve třídě za řádnýho šprta:-)

Tom, v primě (na základce pořád premiant se samýma) zvojtil matiku a má z ní za 3, k tomu 3 dvojky. Ten mě ale štve, protože ještě ve čtvrtletí měl matiku mezi 1-2 a podělal to poslední měsíc. Byl nemocnej a pak nepochopil novou látku, ale protože by se musel učit (což on zásadně NIKDY nedělá), nic neřek a chytil z toho 3 blbý známky. Ale na druhou stranu...aspoň mu spadne hřebínek, vždycky byl nejlepší a už není:-)))...starší brácha nemá trojku a to ho dost štve:-)))
Hanka+4/92+8/95+11/00 46277

3.2.2008 20:16:10
Jé ,to je hezky napsáno.
Jó,můžu říct že Tomas je hodnej kluk!!jenom divokej ,plašan a ta dvojka je spojená s jeho nespolečenskou výchovou a né s grázlovstvím.
Nosí ruce v kapse a žvýká:O(holt puberťák.
mě ale strašně štve koukat na to jak tak šikovnej kluk bude muset celej život makat v kuchyni za pár kaček,páč nebude moct ani být šéfkuchař atd.
No,nezbejvá nic jiného že časem dostane rozum a začne s tím něco dělat,páč by ho byla fakt škoda.
On tak hezky mluví o své budoucnosti,ale...

Nikolka svoje známky oplakala a to je dobrá známka.

Holčičky dobrou noc.
macinam 20024

Re: ...

3.2.2008 20:15:45
Lidu to potěší, jak kdokoliv pochválí mamině dítko co :-) R^
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 49909  [Dalších 49649 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.