| Fanča | 36054 |
|
|
23.7.2018 17:13:59
Zlatě když byly malinký....proč jsme měli "nervy", už si nějak nevybavuju?
![]() Martinovi taky padlo 18 a je jak když mu hrkne. Mluvíme do něj jak do dubu. Je na škole na jakou chtěl, ale pravidelně to tahá z pětek na čtyřky a to z odbornejch předmětů...no a letos se mu ten jeho přístup vymstil. Už několikrát jsme ho přemlouvali, ať přestoupí na jinej obor, nebo na jinou školu...nechce. Pokud neudělá reparát, je to už jeho soutěž... Áďa je prostě Áďa. Máme mezi sebou neustálý boje. Vůbec neuzná svoji chybu. Co se týče úklidu jejího pokoje to je na poblití. A o tom jak se tváří ani nemluvě. Sluníčko je málo žlutý, vítr nefouká tam chce, my jsme úplný debilové...furt něco ![]() No a malá je zatím zlatíčko...ale její grimasy už naznačují, že to budu mít doma dabl ![]() Leni a ani Lucka na Andy nezabírá? Teď už si nepamatuju, která je starší...asi Andy co... |
| LenkaVa | 28901 |
|
22.7.2018 20:44:06
Snad jo.
Bojuji. Chytla se nějaké party a jak jí udeřilo 18 roků, tak si začala dělat co chce. Nejhorší je, že se nehlásí a já nic nevím. Doma se objeví občas. Většinou když potřebuje čisté prádlo a sprchu. Do školy nechodila, takže buď zkončí nebo dostala šanci nastoupit do druháku znovu, ale nevypadá, že by se jí chtělo. Pořád jí to vysvětlujem, ale marně. Tak z toho mám nervy na dranc. Oldoj bude 16 let. V srpnu má dělat opravky ze dvou předmětů. Takže taky nic moc. Jediná v pohodě je Lucka. Chodí do školy, práce, funguje. Odstěhovala se tedy do HK do pronajatého bytu se svým přítelem a snaží se sžít a fungovat jako dospělí :) |
| Fanča | 36054 |
|
|
22.7.2018 19:45:23
Spraví Leni...nejde jinak než doufat, věřit. A ty jsi bojovník a dříč.
A nedočítala jsem nijak výrazně...pár let zpět nedám. Ale ty s Andy asi taky trochu "bojuješ"...? A co Olda...kolik už mu vlastně je? A co Fi, už se nedalo? Omlouvám se, kdybych chodila pravidelněji, tak to dám, ale nedám :) |
| LenkaVa | 28901 |
|
22.7.2018 17:02:40
Ahoj.
Ráda Tě vidím. Opravky zvládne, bude dobře. Sebepoškozování je horší, ale snad to taky zvládnete, ale asi je to na dlouho, bohužel. Jj, hold se to nějak po*ralo. Třeba se to ještě spraví. |
| Fanča | 36054 |
|
|
22.7.2018 15:37:47
Ahoj děvčata,
posílám vám pozdrav, žiju, sice ve stresu, ale to asi všechny. Zdraví relativní, ale ťukám. Martin 18let (druhák), dělá reparát :(, Áďa 14 je na zabití...opět psycholog, protože se sebepoškozuje (reje se na rukách a v obličeji). Je na víceletém gymplu a chce v rámci příštího roku přejít na nějakou střední školu se zaměřením grafika design architektura. Malá jde do první :(. Leni ty a zdravotní problém? Já myslela, že ty vždy "vydršíš vše". Holky - Leni, Kájo, Jani... jsem ráda, že jsem vás tu zase našla. ![]() |
| LenkaVa | 28901 |
|
22.7.2018 8:02:03
Od včera máme nové mimino. 8 týdnů starého briarda. Moc jsem toho nenaspala, ale je úžasný. Ani se mu snad nestýská, je v pohodě, ale Mišákoj se to moc nelíbí ........
|
| . . | 133444 |
|
13.7.2018 20:00:38
Ano, je.
|
| LenkaVa | 28901 |
|
13.7.2018 19:41:37
Ale přijde mi to od nich takové nezodpovědné.
|
| . . | 133444 |
|
13.7.2018 19:09:14
Aspoň že tak, doplatí ti to zpětně až to zvládnou zúřadovat.
|
| LenkaVa | 28901 |
|
13.7.2018 19:04:35
Příjem máme a mám nějaké úspory.
Ale být samoživitelka v nájmu, tak jsem asi nahraná. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.