| kajaN | 28973 |
|
|
Re: ..2.2.2008 17:37:34
Ahojky,
Lidko, u vás jsou ty nemoci taky jak doma, co:-( Byla jsem teď chvilku na baráku, ale štěkli jsme se, tak jdu radši udělat k véče buřtguláš. Čas běží a napětí sílí:-( |
| lipoo | 47870 |
|
|
Re: ..2.2.2008 16:14:12
No jo Rusko...
Tak Dan už mluví i sedí..tak snad bude líp..ale není zdaleka ve své kůži..no aspoň že nemá už horečku.... Tom mi odjel na minigolf,tatík zalez do ložnice hledět na fotbal,tak mám klídek ![]() |
| LenkaVa | 28901 |
Re: ..2.2.2008 11:30:40
Jiřko, tak to neznám.
S Ruskem máš asi pravdu. Já jsem nedávno koukala ma jeden dokument na ČT2 a bylo to dost drsný. Ani se nedivím, že chlapi odcházejí pracovat do zahraničí .... |
| Anakonda+2 | 75682 |
|
|
Re: ..2.2.2008 11:15:34
Ahoj leni
![]() Jmenovalo se to Noční hlídka a bylo to o nějakých upírech a těch, co je hlídali....no, docela blbost. Film se odehrával v Moskvě a ukazovali tam, samé značkové věci:-( Přitom bych řekla, že Rusko je jedna ze zemí, kde jsou největší sociální rozdíly a lidi se tam asi nemají moc dobře. V Rusku..Moskvě je prý nejvíce milionářů...ale právě i hodně chudých:-( No, jdu dodělat svíčkovou. Uzenou polévku mám ráda. Manžel ale ne:-( |
| LenkaVa | 28901 |
Re: ..2.2.2008 11:10:33
Já jsem včera shlédla DOOM a ihned ráno jsem ho zakázala pouštět dětem. Nepříjemný, lekavý film.
Děti mi oznámily, že už ho prý viděly, ale naštěstí nemají touhu si to zopáknout. Jiřko, alespoň jsi se tolik nebála. Jak se to jmenovalo? |
| LenkaVa | 28901 |
Re: ahojky holky2.2.2008 11:08:52
Ahojky Jiřko, tož tedy mňam :)
U nás je dneska uzená polévka a omáčka z ledvinek s rýží.... Jinak je pěkně hnusně. Fouká a docela i zima. Odpoledne mne čeká opět Makro, jako každou sobotu. Už mě to docela neba. Ještě ke všemu ještě pořád nemáme opravené velké auto, takže pojedu Matizem a to opravdu není nic moc. |
| Anakonda+2 | 75682 |
|
|
..2.2.2008 11:08:02
Jo a horor...nebo teda spíš scifi(nebo..jak se to píše) byla docela blbost. Na konci mi manžel řekl, že je to trilogie
![]() No, on má dost často "šťastnou" ruku ve výběru filmu ) |
| Anakonda+2 | 75682 |
|
|
ahojky holky2.2.2008 11:05:38
Tak peču svíčkovou a manžel je s Terezkou na procházce..takže pohoda
)Lidu, tak ..jak Danek? Ty nemoci jsou hnus:-( Leni, já stále něco rozbíjím. Nic si z toho nedělej...stávají se horší věci. ![]() ![]() Tady u nás je docela jasno. Odpoledne jdeme do bazénu ![]() ![]() |
| LenkaVa | 28901 |
Re: ahojky2.2.2008 10:46:51
Dobré ráno, tak doufám, že dneska už to bude fungovat.
Lidko, já vím, ale ...... naštve to. Doufám, že nejhorší máte za sebou. |
| lipoo | 47870 |
|
|
Re: ahojky2.2.2008 10:18:39
tak hezké zamračené ráno....Danek nám ještě chrápe,tak uvidíme co bude..ale v noci byl teplejší,tak asi nebude nic moc...tak okřívejte.
Leni-DVD je škoda,ale jsou horší věci ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.