Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| lipoo | 47870 |
|
|
16.6.2018 14:22:25
ty jo,leni..tolik kačen? :-D
jinak já taky neseru,ale většinu se tu zapomenu kuknout :-D Sono břicha si normálně dupni a je to...s některýma doktorama se jinak nedá!!!..a pak ti budou všude vykládat,jak "je důležité přijít včas a začít se léčit"-když něco...a když máš nějaký problém,tak z tebe udělají hypochondra a stejně nikdo nic neřeší..mám to samé...když mě bolel žaludek /a to mám ten gen,kde je i ohrožení rakovinou žaludku/-tak mi teda ten papír na ultrazvuk napsala ale s poznámkou,že mám "fobii z rakoviny"...papír jsem vyhodila a šla jsem až v Brně,na pravidelné kontrole...jako na tohle fakt nervy nemám.Debilové všichni...teda skoro všichni. ![]() |
| LenkaVa | 28901 |
|
15.6.2018 19:14:56
Zvu vás na podzimní brigádu ....... mám momentálně něco přes 50 kachňat ........ i kdyby přežila jen třetina, bude co škubat.
Je to krásné a zároveň děsivé ........ |
| LenkaVa | 28901 |
|
13.6.2018 21:29:33
Ahoj.
Tak co pořád po večerech děláš? Musíš říci M. ať občas ten řetěz od plotny sundá ...... Já to mám střídavě oblačno. Víkend jsem zase prozvracela, včera mi bylo dobře a dneska mne bolí dost břicho ... ale jo. Zítra jdu na neurologii, měly by tam být nějaké výsledky, tak uvidím, co mi řekne. Příští týden do GIT poradny. Potřebovala bych ji přemluvit, aby mi udělala sono břicha, proč mne to bolí, ale nechce se jí ...... no uvidím. Poslala mne na gyndu, ale tam mám vše v pořádku a stejně mne věčně bolí na pravé straně. Kačkata jsou super. Je jich tedy 16 a 17 kousků. Snad alespoň něco přežije. Mám z nich radost. Taky doufám, že nepřijdou nějaké kroupy nebo něco děsnýho. Letos to vypadá na velkou úrodu všeho, i když já asi nic zavářet nebudu, jen zobat. Mrzí mne, že nějak nemůžu třešně. Máme jich fakt hodně, ale mně nedělají dobře. |
| kajaN | 28973 |
|
|
13.6.2018 20:04:42
Leni já na tebe neseru
Ale přiznávám, že chodím máloTo je hezký že máte tolik přírůstků. Jak je? Co Andu, už se srovnala? |
| LenkaVa | 28901 |
|
11.6.2018 21:01:42
Absolutně na mne s*rete :)
Mám další kachňata ........ možná 14-15 jsou prťavci. |
| LenkaVa | 28901 |
|
8.6.2018 19:48:07
Ahoj, tak jak je?
Já jsem se dneska zaregistrovala na ÚP. Tak zase mám něco vyřešeno. Kachňat je 16 kousků. To je darda, to jsem ještě nikdy neměla. |
| LenkaVa | 28901 |
|
5.6.2018 16:20:37
Je to děs.
Ale rozhodně jsou na tom lidi hůř. Hlavně ti, co musí škudlit na dětech. Začala se mi rodit kačata. Zatím vylezlo jen jedno hnizdo, nespočítala jsem je, protože kachna si je hlídá, ale je jich hodně. A to mi ještě sedí 3 kachny doma a další u souseda, ale ty mu asi nechám :) Ona se tam odstěhovala a nechtěla zpět, tak tam zůstala. |
| lipoo | 47870 |
|
|
5.6.2018 13:59:58
no je to děs...
![]() |
| LenkaVa | 28901 |
|
2.6.2018 15:38:07
Jeden člověk to je, ale to nikoho moc nezajímá .............. oni mají své tabulky ......
Tenhle víkend jsem zase v p*deli a co nadělám ...... |
| lipoo | 47870 |
|
|
2.6.2018 12:25:32
Leni-a CT ok? ...no je to síla,že "nemoci se nesčítají"-doprdele,když to má JEDEN člověk..tož jak se nesčítají?..ano "na tu a tu nemoc je taková a taková tabulka"-ale že jich máš deset těch nemocí,to už nikdo neřeší..je to bordel v tomhle a lepší to asi nebude...to samé jako s doplatkama na lepší zdravotní "pomůcky"...fakt binec...jako když ženská,co potřebuje imploše si chce zaplatit /připlatit/ ty lepší-smůla...musela by si zaplatit uplně všechno-i operaci..tož kde to jsme? :-o
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.